Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amonku najdroższy,tyle osób jest pod twoim urokiem,a nie mozemy ci pomóc...Biorę zdjecia i jade w teren przekabacać znajomych,ale mała szansa,bo zblokowało ich po śmierci psa i jeszcze niedługo wnuczka.AMON,tęsknie za toba, !!!!!!!

Posted

Amonku i dalej nic?Objeżdziłam znajomych ze zdjęciami,każdy przyznał,ze jestes pieknym psem,ale z różnych powodów nie mogą cie mieć.Czekaj ślicznoto cierpliwie.

Posted

Amon!Gdzie człowiek który cię przytuli,porozmawia z tobą,bo ty bardzo uważnie słuchasz ,co do ciebie sie mówi,nawer super rasowe owczarki nie są tak mądre!!!

Posted

Takkkk widac ze wszedzie mentalnosc ludzka jest taka sama nawet do zwierzat... jak człowiek ma papierek to juz madrzejszy i widac ze do psow tak samo :D ehhh nie znaja sie i tyle

Posted

Amon ,cudny piesku,lecznica obłożona twoimi zdjęciami,chcę ,żebyś znalazł dom z człowiekiem "do pogadania",a nie dom ,bo ktoś "musi"mieć psa.Tęsknie pieseczku za tobą.:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

Bardziej łzy pod powieką niż motylki,a że zakochałam sie w Amonie nie zaprzeczam.Nawet dzis w mieleckim schr.pokazywałam zdjęcia,wszyscy jednogłośnie stwierdzili ,że piękny.Tak bym chciała,zeby poszedł z naszej reki,a nie w ciemno,a nie daj Boże na łancuch!!!!!