halcia Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Fajnie,ze ktos go jeszcze pamięta.Dla mnie nie ma chyba dnia ,zeby mi nie mignęło w głowie co tam u niego?Mam nadzieję,ze madralka podbił serca wszystkich którzy go poznali i otaczaja,psiak niesamowicie zapatrzony w człowieka,zawsze gotowy do wykonania polecen........najdroższe cudo"moje" Quote
Becia66 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 myslałam że ta adopcja troche inaczej bedzie wyglądać.....jakieś wiadomości od czasu do czasu ....i jakieś fotki.....:roll: Nie spodziewam sie żeby jakaś krzywda mu sie działa ale miło byłoby wiedzieć co sie z psiakiem dzieje....:roll: Quote
halcia Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Agnieszka juz w tej firmie nie pracuje,mam nr kom,ale zgłasza sie sekretarka.Nagrałam sie i nic..... Quote
halcia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dodzwoniłam sie do Agnieszki.Z "moim"cudownym Amonem wszystko w porzadku Na poczatku troche w mieszkaniu poniszczył,pogryzł kapcie,drzwi,ale juz mu przeszły wybryki.Agnieszka obiecała,ze jak u Nich bedzie,porobi zdjecia.Amon przyjezdza czasem do Polski tez.Ciesze sie ogromnie z dobrych wiesci,ze sie dodzwoniłam.A album z jego zdjeciami i tak buczac ciagle oglądam:evil_lol:.3.05 minie rok,a on dalej w moim sercu i wspomnienia..... Quote
SZPiLKA23 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 :multi: super ze sa pozytywne wiesci:) Quote
halcia Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 A miałam cicha nadzieje,ze w rocznice beda zdjecia,był długi weekend,pewnie się widzieli...... Quote
ewatr Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Dobrze ze sa jakiekolwiek wiesci o Amonku ...ale foty były by bardzo mile widziane ... Quote
halcia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 No cóz Amonku ukochany,pewnie sie nie doczekamy nowych fotek.Mnie pozostaja tylko wspomnienia i cały album z twoimi zdjeciami,a tobie miejsce w moim sercu na zawsze.Mam nadzieję,ze twój Pan,kocha cie tak jak na to zasługujesz. Quote
albiemu Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 halcia napisał(a):Dodzwoniłam sie do Agnieszki.Z "moim"cudownym Amonem wszystko w porzadku Na poczatku troche w mieszkaniu poniszczył,pogryzł kapcie,drzwi,ale juz mu przeszły wybryki.Agnieszka obiecała,ze jak u Nich bedzie,porobi zdjecia.Amon przyjezdza czasem do Polski tez.Ciesze sie ogromnie z dobrych wiesci,ze sie dodzwoniłam.A album z jego zdjeciami i tak buczac ciagle oglądam:evil_lol:.3.05 minie rok,a on dalej w moim sercu i wspomnienia..... on też ma "album z Tobą" Halina, nie wierzę, że nie .... Quote
halcia Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Nie ma zdjęc i pewnie nie ma co na nie czekac.Tylko wspomnienia o najcudowniejszym psiaku jakiego w zyciu poznałam i kochałam.Amonku bądz zdrowy i szczęśliwy,a mizianie to sam wymuszaj,bo chłop na to pewnie nie wpadnie....Wspominam CIĘ czesto i wtedy sobie beczę.To taka mieszanka smutku,tesknoty i radosci.........mija kolejne pół roku,ja cie nie zapomniałam Amonku! Quote
halcia Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 3 maja minął kolejny rok.,chyba trzeci...ja Amonka nie zapomniałam.Pamiętam każda chwile spędzoną razem.Gdzies mam chyba tel.Agnieszki,o ile aktualny....Psinko mam nadzieje,ze jestes zdrowy i szczęśliwy.:loveu: . Quote
halcia Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Niedługo 3 maja kolejna rocznica....nie moge ukochanego psiaka zapomniec.Tel.Agnieszki nie odpowiada,albo to nie ten tel.POzostaje miec nadzieje,ze psisko ma sie dobrze,a Peter czuwa.... Quote
halcia Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Amonku ,kochanie,niedługo kolejna rocznica.Mam nadzieje ze żyjesz i wiedzie Ci sie dobrze:)Ja cie nigdy nie zapomne i naszego wspaniałeho popozumiena:) Quote
halcia Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Kochanie,Amonku,kolejna rocznica.Nic nie wiem,nawet czy żyjesz.Pozostaje tylko mieć nadzieje ,ze wszystko jest dobrze.Pamiętam cie słońce moje,często myśle o tobie.Ale pewnie nic nigdy juz sie nie dowiem. Quote
Recommended Posts