Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Halcia a myślisz że ktoś by jechał tyle kilometrów po psiaka by Go potem nie miziać ? Czy myślisz że człowiek bez serca by to zrobił ? gwarantuje Ci że nie .... Amon ma w tej chwili to na co zasługuje i napewno miziania ma pod dostatkiem :) pewnie brakuje Mu miziania Ciotki Halci , fakt tak jak tego brakuje samej Ciotce ....
Nie martw sie jednak, jestem pewny że ma sie wspaniale bo człowiek który dokonuje takiego czynu zły być nie może .... a co do samego pisania ... Halinka a jak myślisz w jakim języku może Ike cokolwiek tu napisać ? hehe wiem że zbyt dużo myslę ale na moją głowę to też może być pewien powód milczenia ....
Jedno jest dla mnie jasne ... ma lepiej niż w schronie i choć wiem jak się tęskni to tak jest napewno lepiej :):)
Pozdrawiamy
Zarapi & Rafał inc.

ps to był i jest także mój pupil :)

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My od Agi czekamy wiesci.Ja wiem, ze jest mu dobrze,ze dla Amonka Ike pokonał mnóstwo kilometrów,że jest pielegnowany,ma dobra karme,wizyty u weta.......ale chyba ten niedosyt wiadomosci.....moja tęsknota za nim....strraszna tesknota,ale dac domu mu nie mogłam,pogrążyła bym Filipa,a on już swoje w zyciu przeszedł.

Posted

Ale jak będzie pisał to miziania może byc mniej :) ja tez czasem myślę że mogłem z Zarka pójść na kolejny spacer zamiast wpatrywać się w ekran ... ok już uciekam , nic złego na myśli nie miałem ....

Posted

co nam bliskie i z oczu zniknie nie z serca ... męczy okrutnie ... Amon i Halinka to wyjątkowa sprawa i co nie będziemy pisać Halina zawsze będzie się zastanawiać, martwić. Amon szalej i zyj pełnią chłopie dla siebie i dla niej :)

• 2 weeks later...
Posted

jakby napisali coś w tym swoim Dutch to ja mam takie wtyki, że moge przetłumaczyć :P

(nie, żebym sama umiała... - a szkoda, bo to fajny język)

ale pewnie nie napiszą ;)
ale mogą :)
no

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Amon-główny i najważniejszy bóg Egiptu.Musi byc dobrze.!!!!!Inaczej chyba bym zwariowała.To najmadrzejszy psiak jakiego spotkałam w życiu .Jego sie nie da nie kochac i podziwiać i tego sie trzymam!A że bardzo za nim tesknie.....to inna sprawa

Posted

wiedziałam halciu że cie tu znajdę.....ponoć u Amona wszystko w porządku - tak przynajmniej twierdzi Agnieszka z Wrocławia. Jak chcesz więcej informacji to zadzwoń na numer podany przez Alisysię z wątku orzechowskiego - telefon odbiera Agnieszka osobiście.....:roll:

Posted

Dobre i te wiesci,lepiej niz żadne.Nie mam powodu Agnieszce nie wierzyc,bo Ona i Peter b.mnie ujeli.Lekki niesmak tylko po sprawie z karma i nie to ze nie dowiezli,tylko,ze znaku nie dali ,a biede psiaków widzieli na własne oczy.A jesli Mikołaj łazi po świecie ,to jedyna rzeczą którą zamawiam ,to wiesci o Amonie i ......zdjęcia,usmiechniete jego zdjecia.Niestety ,juz 4 stycz.nowy rok,ja Amonku dalej mysle o tobie,zdjęć nie ma,ale wierzę ,ze ci dobrze w twoim domu,aja nigdy o Tobie nie zapomnę.11.01,dalej tesknie i mysle o najmadrzejszym psiaku jakiego znałam.

• 3 months later...
Posted

mru napisał(a):
na pewno dobrze...

Ciągle mysle o tym cudnym mądrali.Ostatnio w Mielcu psiakowi dałam takie imię.Musi mu przyniesć szczeście,ale ten orzechowski Amon i tak jest dla mnie psiakiem niepowtarzalnym,do dzis bardzo kochanym i często wspominanym.Bardzo mi psiaku zapadłes w serce,mysle,ze jest ci dobrze i jestes radosnym ,wspaniałym psiakiem,takim,jakiego pamietam.Bardzo tesknię,no cóż...

• 1 month later...