Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Amon,czy ty jestes miziany po brzuszku?Jeśli Ike tego nie robi to musze prosic Petera lub Age,o to by cie miziali ,a ty radosny kołami do góry.Bo ty jestes radosny wielki szczeniak i takie pieszczoty i zabawy uwielbiałesa nie tylko jedzenie i wyjazdy do pracy.Ja nawet te zdjecia odpuszcz,w zamian za pieszczoty.Zdjęcia sa dla nas,a pieszczoty które lubisz tylko dla ciebie moje kochanie.Tęsknie za tobą.

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halcia']Ja nawet te zdjecia odpuszcz,w zamian za pieszczoty.Zdjęcia sa dla nas,a pieszczoty które lubisz tylko dla ciebie moje kochanie.Tęsknie za tobą.

to jest dopiero piekne :-(

oj na pewno jest miziany! :D

Posted

Mysle,ze jak mu tego brakuje to sam sie wywraca do góry kołami i czeka na to co lubi,a Ike przeciez musi sie domyslec.Jak sie kocha psa,to sie wie co on chce w danej chwili

Posted

Neczka napisał(a):
Swoją drogą fajny temat "czy w Holandii miziają psy ? " :D Amonkowi napewno nic nie brakuje ;) ...nawet miziania:roll:

mysle, ze miziaja :)

a Amonkowi pewnie troche halci brakuje ;)

Posted

A jak mi jego!Ja mam 2 upiory,co robią wszystko po swojemu,a to był madry pies z klasą.A na spacerach 1/2 godz,potrafił sie z 6 -8 razy wywracac do miziania,zawsze wtedy jak przystanelismy i ja kucnęłam,to był sygnał,do kładzenia sie na plecach.Ja sie lepiej z nim dogadywałam niz z wieloma ludzmi

Posted

oh :(

(teraz powinnam powiedziec - ale, halciu, dałas mu domek i tak dalej, ale Ty to wiesz wiec nie powiem, bo nie o to teraz chodzi.:) wiec niech zostanie smutek taki, ale pozytywny!)

Posted

Pozostaje mi w to wierzyc.Amoniu,wspominalismy cie w schronisku z Januszem.A Monia ,wariat mały,ale jak na nia patrze,to mysle o tobie,a ona przez podobienstwo ma moje wzgledy.Aga,miziaj mi Amona jak go widujesz!

Posted

ja mysle, ze Amon kiedys jak sie dorwie do kompa to sam napisze :D

hauhauhau..halciu... jest mi wspauhauhau...niale!
tesknięhauuuu! ale miziająłoooooł mnie!
a hauhau hau du ju du?