halcia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Amon,czy ty jestes miziany po brzuszku?Jeśli Ike tego nie robi to musze prosic Petera lub Age,o to by cie miziali ,a ty radosny kołami do góry.Bo ty jestes radosny wielki szczeniak i takie pieszczoty i zabawy uwielbiałesa nie tylko jedzenie i wyjazdy do pracy.Ja nawet te zdjecia odpuszcz,w zamian za pieszczoty.Zdjęcia sa dla nas,a pieszczoty które lubisz tylko dla ciebie moje kochanie.Tęsknie za tobą. Quote
albiemu Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Amon teraz to Ty chłopie zyyyyyjeszzzzzzz ..... Quote
Neczka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 halcia napisał(a):Amon,czy ty jestes miziany po brzuszku? Fajnie to brzmi :D Napewno jest :) Tylko szkoda, że tak mało wieści z domku... Quote
mru Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='halcia']Ja nawet te zdjecia odpuszcz,w zamian za pieszczoty.Zdjęcia sa dla nas,a pieszczoty które lubisz tylko dla ciebie moje kochanie.Tęsknie za tobą. to jest dopiero piekne :-( oj na pewno jest miziany! :D Quote
Neczka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Swoją drogą fajny temat "czy w Holandii miziają psy ? " :D Amonkowi napewno nic nie brakuje ;) ...nawet miziania:roll: Quote
halcia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Mysle,ze jak mu tego brakuje to sam sie wywraca do góry kołami i czeka na to co lubi,a Ike przeciez musi sie domyslec.Jak sie kocha psa,to sie wie co on chce w danej chwili Quote
mru Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Neczka napisał(a):Swoją drogą fajny temat "czy w Holandii miziają psy ? " :D Amonkowi napewno nic nie brakuje ;) ...nawet miziania:roll: mysle, ze miziaja :) a Amonkowi pewnie troche halci brakuje ;) Quote
halcia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 A jak mi jego!Ja mam 2 upiory,co robią wszystko po swojemu,a to był madry pies z klasą.A na spacerach 1/2 godz,potrafił sie z 6 -8 razy wywracac do miziania,zawsze wtedy jak przystanelismy i ja kucnęłam,to był sygnał,do kładzenia sie na plecach.Ja sie lepiej z nim dogadywałam niz z wieloma ludzmi Quote
albiemu Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 to prawda Ty i Amon to było coś wyjątkowego ..... Quote
mru Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 oh :( (teraz powinnam powiedziec - ale, halciu, dałas mu domek i tak dalej, ale Ty to wiesz wiec nie powiem, bo nie o to teraz chodzi.:) wiec niech zostanie smutek taki, ale pozytywny!) Quote
halcia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 oooon jeeeest taaaaaaki pooooozytywny,na pewno odetchnęłam i duzy spokój osiagnełam.Ale pieszczą go? Quote
Neczka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tak Halciu ! :D Pieszczą, miziają i wogóle :D ma wszystko co najlepsze, jestem tego pewna :roll::evil_lol: Quote
halcia Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Pozostaje mi w to wierzyc.Amoniu,wspominalismy cie w schronisku z Januszem.A Monia ,wariat mały,ale jak na nia patrze,to mysle o tobie,a ona przez podobienstwo ma moje wzgledy.Aga,miziaj mi Amona jak go widujesz! Quote
halcia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Amon,widziałes Age?Miziała Cię?Piesku,ty wszystko umiałes,szkoda tylko,ze pisać nie.... Quote
Neczka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Halciuuu... Amonek jest napewno bardzo wymiziasto wimiziany przez wszystkich ! :happy1: Tylko Aga, odezwij się w końcu ! Quote
albiemu Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Halciu Amon wierze dostaje co potrzebuje i brzucho ma wymiziany ... jak nie miziać takiego cuda??? Quote
halcia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ty masz albiemu wymiziany,ale czy on ma?Aga,Aga Aga zgłos sie! Quote
mru Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ja mysle, ze Amon kiedys jak sie dorwie do kompa to sam napisze :D hauhauhau..halciu... jest mi wspauhauhau...niale! tesknięhauuuu! ale miziająłoooooł mnie! a hauhau hau du ju du? Quote
mru Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 no mowie, że nie ;) haha ale zaraz koniec pracy to dojdę do siebie :eviltong: Quote
Recommended Posts