Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga,miej litosć i odrobinke czasu.Proszeeeeeeeee daj choć jedno zdjecie,ze nasz chudzielec przytył i ma wesołe cudne oczy.Amoniu , tam masz pana,a tu dwa serca.

Posted

Ty sobie Amon nie myśl,że jak ci dobrze i jestes daleko,to ja zapomniałam,To miłosć na odległosc, a łza -pod powieką.Dobrze chłopie ,że jestes tam bezpieczny.

Posted

Tak,mru ,dokładnie ale wiem,że Aga zaganiana,a wieści od czasy do czasu sa.Jego zdjęcie tez wisi u mnie w pokoju,bo dla mnie to pies jakego rzadko sie spotyka,to było porozumienie dusz,mam dwa swoje,ale jego kochałam chyba bardziej.

Posted

ojej, masz jego zdjęcie w pokoju! :D suuper

aga zabiegana, a halcia wychodzi z siebie ;) biedna
no, ale najważniejsze, że psiak na swoim :multi: i do tego na zachodzie :eviltong: hehe

Posted

zdjecia przesle do beci .Mialam urwanie glowy w pracy i caly czas bylam w rozjazdach na zmiane z Peterem ,Bylam ostatnio w Holandii ,ale na polnocy wiedz Amona nie spotkalam ,jutro wyjezdza Peter to bede miala nowinki i nowe zdjecia to tez przesle .

Posted

Zauwazyłam chyba nowego sznita na pysiu.Znowu sie pchał gdzies ,gdzie nie trzeba?Siersc ma ładna.Moja słodyczka.A młoda orzeszka?Siedzi koło swojego idola?Cóz to za mina?Ciesze sie i dziękuje za zdjęcia.