Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Halciu pięknie to napisałaś :Rose:
Ja się już raz ta krzakami zajmowałem to pod koniec dnia usłyszałem co za mądry człowiek kazał mi to robić ;)
Szpilka Ty wiesz że ja się Ciebie nie boje, a krzaki z Tobą...?:roll:

Posted

[quote name='halcia']Kibicuj Amonowi ,bo wyglada ,że tylko mi wali na jego punkcie.

Dobra Halciu zebys nie czuła sie osamotniona to sie przyznam tez mam słabosc do tego psa :eviltong::loveu: Tylko raz go widziałąm na żywo ale zapomniec o nim nie umiem ...probowałam nawet namówić znajomego na niego bo warunki ma bardzo dobre dla psa ale niestety on sobie wymyslił ze to ma byc szczeniak owczarka niemieckiego i taki kawaler jak Amiś nie wchodzi w rachube :placz:

Jest tez na 1 miejscu na wspolnym orzeszkowym allegro :

Psy ze schroniska w Orzechowcach czyli Orzeszki :)

Znajdzie dom ....MUSI !!!!!!

Posted

Ewuniu dziękuje!Ja go widywałam wczesniej,ale wtedy miałam upatrzonego rudego"mieśniaka/podobny do duzego pieszczocha w Mielcu/Ale pierwszy spacer uswiadomił mi jaki to mądry pies zapatrzony w człowieka,jak on uważnie słucha,jaki delikatny,a........:-(:-(:-(:-(:-( Amonku!

Posted

Cuda macie w tych Orzechowicach :-)
[SIZE="1"]I po cichu wam powiem coś takiego - ta wilczastą sunia z Allegro jest bardzo w typie jednej z naszych koleżanek :-)

Posted

Ewatr - z allegro Kara też już w nowym domku....:multi::multi: zresztą u naszej Neczki w Rzeszowie - która od tej pory do nas dołączyła i jeżdzi do Orzechowców.....:lol: I muszę przyznać , że bardzo cenny nabytek....:multi:

Posted

becia66 napisał(a):
Ewatr - z allegro Kara też już w nowym domku....:multi::multi: zresztą u naszej Neczki w Rzeszowie - która od tej pory do nas dołączyła i jeżdzi do Orzechowców.....:lol: I muszę przyznać , że bardzo cenny nabytek....:multi:

Dzieki Beciu za info :lol: juz zmieniałam na "w nowym domku " !

A Neczke faktycznie zauważyłam na watkach Orzeszkowych
i chciałam serdecznie powitac :loveu: rowniez na dogo .

Posted

Nie,musi byc swieżutkie. :shake: A jemu i tak najbardziej odpowiada tulenie masowanie brzuszka:eviltong::eviltong::eviltong:Spacerek owszem ,ale przerywany pieszczotami.

Posted

Już sie gotuje cała ćwiartka kurczaka,marchewa rosołek i psi makaron.Zrobimy sobie"bal" Amonku/na boczku/Kochanie,jutro sie widzimy:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Amonku najpiękniejszy!Ciesze sie ,ze Beniu ma dom,ale czy Ciebie ludziska chcą tam przetrzymać aż będziesz wygladał ja 100nieszczęść czy Beniu?.Nie chcą młodego ,pięknego?Kochany,co sie to dzieje?

Posted

A tam,poszliśmy sobie 3 razy na spacerek po 1/2 godz. :lol:podczas pierwszego "wchłoneliśmy"wyżerke błyskawicznie,:evil_lol:tulenie, mizianie ,całowanie cały czas,widze,ż psisko robi siad na komende,pewnie i łapke umie podać,ale nie sprawdzałam.Jak sie okazało,ze pewnemu panu wpadł w oko/dla kolegi/wydarłam go kolejny raz pokazać nasze"sztuczki"czyli tulenie,siadanie przy nodze i bara-bara kołami do góry./jako dodatkowa atrakcja buczałam rzewnymi łzami/.Zdjeć pan porobił wiele,ale nie wiem w końcu czy kolega nie jest z Holandi.Piłeczka mu zgineła,a buda pozornie w sam raz,ale dalej mam obawy czy sie mieści, :shake:bo połowa to ten przedsionek i wewn.małe wejście,do którego tak duzy pies nie ma nawet jak zakręcić,by wejśc.Amonku ,już mi tego tulenia brakuje!!!:-(:-(:-(