SZPiLKA23 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Wydaje mi sie ze wyglądało by to mniej dzikoa a przez to dostepniej... ale narazie nie ma na to czasu Quote
halcia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Żeby tam ludzie zachowywali sie dostępniej,to już by było mniej dziko!:angryy:Amoneczku,co u ciebie piesiu?:-( Quote
żaba88 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Halciu pięknie to napisałaś :Rose: Ja się już raz ta krzakami zajmowałem to pod koniec dnia usłyszałem co za mądry człowiek kazał mi to robić ;) Szpilka Ty wiesz że ja się Ciebie nie boje, a krzaki z Tobą...?:roll: Quote
ewatr Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='halcia']Kibicuj Amonowi ,bo wyglada ,że tylko mi wali na jego punkcie. Dobra Halciu zebys nie czuła sie osamotniona to sie przyznam tez mam słabosc do tego psa :eviltong::loveu: Tylko raz go widziałąm na żywo ale zapomniec o nim nie umiem ...probowałam nawet namówić znajomego na niego bo warunki ma bardzo dobre dla psa ale niestety on sobie wymyslił ze to ma byc szczeniak owczarka niemieckiego i taki kawaler jak Amiś nie wchodzi w rachube :placz: Jest tez na 1 miejscu na wspolnym orzeszkowym allegro : Psy ze schroniska w Orzechowcach czyli Orzeszki :) Znajdzie dom ....MUSI !!!!!! Quote
SZPiLKA23 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 żaba88 napisał(a): Szpilka Ty wiesz że ja się Ciebie nie boje, a krzaki z Tobą...?:roll: Jak pojdziesz w te krzaki ze mna to sie zaczniesz bac:diabloti: Quote
halcia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ewuniu dziękuje!Ja go widywałam wczesniej,ale wtedy miałam upatrzonego rudego"mieśniaka/podobny do duzego pieszczocha w Mielcu/Ale pierwszy spacer uswiadomił mi jaki to mądry pies zapatrzony w człowieka,jak on uważnie słucha,jaki delikatny,a........:-(:-(:-(:-(:-( Amonku! Quote
KWL Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Cuda macie w tych Orzechowicach :-) [SIZE="1"]I po cichu wam powiem coś takiego - ta wilczastą sunia z Allegro jest bardzo w typie jednej z naszych koleżanek :-) Quote
halcia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 A Amonek?NIe ma typa dla niego?Tylko nie spod ciemnej gwiazdy!! Quote
Becia66 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ewatr - z allegro Kara też już w nowym domku....:multi::multi: zresztą u naszej Neczki w Rzeszowie - która od tej pory do nas dołączyła i jeżdzi do Orzechowców.....:lol: I muszę przyznać , że bardzo cenny nabytek....:multi: Quote
ewatr Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 becia66 napisał(a):Ewatr - z allegro Kara też już w nowym domku....:multi::multi: zresztą u naszej Neczki w Rzeszowie - która od tej pory do nas dołączyła i jeżdzi do Orzechowców.....:lol: I muszę przyznać , że bardzo cenny nabytek....:multi: Dzieki Beciu za info :lol: juz zmieniałam na "w nowym domku " ! A Neczke faktycznie zauważyłam na watkach Orzeszkowych i chciałam serdecznie powitac :loveu: rowniez na dogo . Quote
Neczka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Witam również :roll::eviltong: Szkoda, że Amonek nie może znaleźć domku tak szybko jak Kara (już Deyla).. :shake: a to taki cudowny pies.. Quote
halcia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Amonku! w niedziele miziam,całuje i na spacerek wyprowadze,cos sobie cichutko podjemy......:multi::multi::multi: Quote
halcia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 JUz niedługo,już niedługo,:multi::multi::multi:bedzie spacerek :lol:,tulenie,:lol:a potem znów obolałe 2 serca i...:-(:-(:-( Quote
Becia66 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Halcia nie marudż tylko stawaj przy garach i michę dla Amona szykuj...:evil_lol: Quote
halcia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Nie,musi byc swieżutkie. :shake: A jemu i tak najbardziej odpowiada tulenie masowanie brzuszka:eviltong::eviltong::eviltong:Spacerek owszem ,ale przerywany pieszczotami. Quote
albiemu Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 no tak chodzę po dogo Halci szukam a ona u Amonka siedzi ..... oj Wy moje biedactwa ... strasznie mi przykro, że Was to tyle kosztuje .... Quote
halcia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Już sie gotuje cała ćwiartka kurczaka,marchewa rosołek i psi makaron.Zrobimy sobie"bal" Amonku/na boczku/Kochanie,jutro sie widzimy:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
SZPiLKA23 Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Amon normalnie bedzie miał prawdziwie niedzielny obiad:D Quote
halcia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Amonku najpiękniejszy!Ciesze sie ,ze Beniu ma dom,ale czy Ciebie ludziska chcą tam przetrzymać aż będziesz wygladał ja 100nieszczęść czy Beniu?.Nie chcą młodego ,pięknego?Kochany,co sie to dzieje? Quote
halcia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 A tam,poszliśmy sobie 3 razy na spacerek po 1/2 godz. :lol:podczas pierwszego "wchłoneliśmy"wyżerke błyskawicznie,:evil_lol:tulenie, mizianie ,całowanie cały czas,widze,ż psisko robi siad na komende,pewnie i łapke umie podać,ale nie sprawdzałam.Jak sie okazało,ze pewnemu panu wpadł w oko/dla kolegi/wydarłam go kolejny raz pokazać nasze"sztuczki"czyli tulenie,siadanie przy nodze i bara-bara kołami do góry./jako dodatkowa atrakcja buczałam rzewnymi łzami/.Zdjeć pan porobił wiele,ale nie wiem w końcu czy kolega nie jest z Holandi.Piłeczka mu zgineła,a buda pozornie w sam raz,ale dalej mam obawy czy sie mieści, :shake:bo połowa to ten przedsionek i wewn.małe wejście,do którego tak duzy pies nie ma nawet jak zakręcić,by wejśc.Amonku ,już mi tego tulenia brakuje!!!:-(:-(:-( Quote
SZPiLKA23 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Amon rozreklamowany nawet za granicami;) Quote
Recommended Posts