Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Włączyłam wizualizację przystojny,wręcz piękny,:multi:zna 4 języki, pol., ang., niem.,holenderski,:multi:słucha uważnie,kontaktowy,życzliwy,serdeczny,no....może pisać by nie umiał,:eviltong:siedziec za biurkim na pewno i lepiej by wygladał i nie dziamolił by bezużytecznie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cudny Amonku,odetchnęłam kolejny raz,że cię tam nie ma.Głód,smród i pożałowania godni ludzie.Psy głodne,bez wody....Sa dwa małe ,podobne do ciebie,jedna suczka całkiem podobna.Ale takiego mądrali jak ty już pewnie nie poznam.Choć ,jesli suczka sie zasiedzi to przez samo podobieństwo,będe miała do niej sentyment.Amon ,kochaj pana,za to ,że go masz.Kolejny raz dzięki dla WAS/Petera,Ike Agi i Anetki/Wielkie dzięki!!

Posted

Peter jest juz w Holandii i zrobilł zdjecia Amonowi,byl z nim na spacerku razem z Ikiem i naszym Astorem ,bedzie po niedzieli to od razu prześlę fotki ,zreszta na pewno przyjedziemy ,ja planowalam w ten weekend ,ale niewiem czy organizacyjnie dam rade bo bym musiala wziąc ze soba dzieciaczki i Fifkę
Amon ma sie dobrze i chyba juz doszedl do siebie bo zaczyna rozrabiac jak mlody psiaczek . upodobal sobie łózko do spania a najlepszą zabawą sa buty wlasciciela oraz kazde inne
Fifka ma sie dobrze ,rozrabia:diabloti: i ma bardzo silny charakterek ,uwielbia jezdzic autem ,z tym ze musi siedziec obok kierowcy ,do tylu jak ja dam to mala cwaniara przechodzi ,piszczy,szczeka a jak juz siedzi obok to spi
Mloda jezdzi ze mna codziennie do pracy i jest bardzo inteligentna ,swoje potrzeby idzie zalatwiac do toalety ,normalnie wychodzi z biura ,przechodzi caly hol i idzie siusiu do toalety ....:Dog_run:

Posted

Aga,dzięki,Amon pewnie buty przerabia na klapki na sezon letni/tak robił mój pierwszy pies/Zdjęcia mam stare,bo ja rozdawałam znajomym ,by szukali domu,jak wyjechał pozabierałam i mam.Fifka,ma silny charakterek swojej pani!A korzysta z damskiej,czy juz jak popadnie?

Posted

Amonku,w Orzechowcach jest Monia/od Amonia/niesamowicie podobna do ciebie tylko sunia i jeszcze niewyrosnieta.Patrze na nia i nie wiem śmiać sie czy płakać.Wypisz wymaluj szczeniak Amonek.Amon rządy w schr.coraz głupsze,dobrze że masz domek i nie jesteś na nie skazany.Prezeska sie uaktywniła po latach niebywania i....ręce opadają.

Posted

alysia napisał(a):
Wiadomosci o AMONIE!
Dzisiaj odwiedzil mnie AMON ze swoimi nowymi opiekunami: Ike z przyjaciolka Aneta.
Amon ma sie dobrze, zeby nie powiedziec doskonale. Przybral na wadze i jest bardzo radosnym psem, bardzo pewnym siebie. Reaguje bardzo ladnie na wydawane polecenia. Przchodzi do nogi, siada itd. Jest wiercipieta i wszedobylski i ogromny zarlok.
Obsikal u nas w ogrodku 3 krzaczki (kot bedzie mial co wachac), podeptal zasadzone dopiero co kwiatki, zjadl 2 miski kocich chrupek, wypil miske wody, wygrzebal dziure w kwietniku i uwalil sie spac (na krotko). Je wszystko co mu sie podstawi pod nos. Poza tym jest uroczy i korzysta z zycia ile moze.;);)

w takim razie czekamy już tylko na foteczki :)

Posted

Bardzo sie ciesze,że Alysia poznała jednego z psiaków którym pomaga.:multi:Ale po co sadziła kwiatki przed jego wizytą?:evil_lol:Czekamy na zdjecia,a Amon żarłok niech przystopuje z jedzonkiem,bo straci piekną sylwetke.Amoniu,jak ja się ciesze,ze tak dobrze trafiłes.:multi::multi::multi:

Posted

Chyba,że tak,:multi:moje cudo jakie pracowite odbija sobie czasy kiedy stał nieruchomo pod siatką boksu:shake:.Przesadza,podlewa,spełnia zachcianki pana/niby polecenia:eviltong:/podchodzi,siada ,podjada, drzemie,a to wszystko podczas jednej wizyty .Cudo nie pies.Czekamy na zdjęcia tłustego Amona.:lol:

Posted

Halina żyłkę do ogrodnictwa to ma po swojej macosze czyli Tobie :D heheheh

Bardzo się cieszę szczęściem i normalnym zyciem Amonka !!!! :) To normalne i spokojne zycie dla Haliny bo przyznaje jest szczęśliwsza odkąd Amon ma dom ... jej spokój też do domu wrócił ....