Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O matko, Amonku - tak się cieszę :D
i do tego w Holandii - sama bym mogła tam mieszkać ojej nawet Ci trochę zazdroszczę ;)

eee... no dobra, nawet bardzo :P

wspaniale! gratuluje właścicielom!
:multi:

Posted

gratuluję Halciu :D oczywiście, że gratuluję

wiadomo było, że to kwestia czasu! na pewno Figaro też niedługo znajdzie domek! kto wie, może jeszcze gdzieś dalej ;)

Posted

Figaro .... domek .... może bliżej może dalej .... Jemu obojętne ...byle ciepło i trochę miłości ..... Znajdzie .... zasługuje na to ...znajdzie :)
ps po odejściu Amona moj pupil .... hehe i jeszcze jest taki inny .....

Posted

Dokładnie,po odejściu Amona mój tez.Ale intryguje mnie to co opowiadają w schr.Nie ma to ładu ani składu.Dlatego nie mam pewności jak do Amona.Amon absolutnie trzyma sie człowieka.Wiec te domki Figaro coś szybko go oddawały,coś mi nie gra.Wygląda na to,że musi być dom i smycz.

Posted

Halciu mi się wydaje że nie musi .... Tak na moje oko to po prostu jest duży psiak .... dla przykładu dziecko i Figaro plus chęć do biegania i co mamy ? mamy to samo co moja siostra z Blekim miała czyli została użyta jako kosiarka do trawy :) A tak na serio to myślę że z Figaro jest wszystko ok tylko ludzie nie odpowiedzialni i bez wyobraźni ....

Posted

Rafał intrygujesz mnie...:razz:, że Figaro to już wiem ale przyznaj sie który to drugi ulubieniec ? :eviltong: bo ja mam miodzik do Lusi.....:loveu::loveu::loveu:

Posted

Jest taki lub taka niestety nie sprawdziłem ..... Wilkowaty .... przytula się do kraty jak mnie widzi .... nawet bardziej wilkowaty od Amonka :)
ps ostatnio siedział w betonowym boksie na skraju schronu .... teraz to nie wiem dawno tam nie byłem :( mogło się pozmieniać a jak znamy ten schron to prawie pewne że pomieszali ....

Posted

co sie cieszysz,mnie nie obchodziło czy Amonek wilkowaty czy nie.Cudny,kochany i tyle.Widze że z wątku Amonka robimy Figaro,ale Amonkowi do szczęscia nie potrzebny,niech przyniesie szczescie Figaro.Tu też czekamy na sygnał od Agi i zdjęcia.Aga czekamy cierpliwie,byle same dobre wiesci były.Pozdrawiam serdecznie całą Waszą czwórke,a Peterowi szczególne wyrazy wdzięczności.

Posted

E...obrazalski?Nawet nie pomyślałam,ze Amon wydawał sie brzydszy ,bo to nie możliwe.Nie zasmiecasz wątku,właśnie stwierdziłam ze teraz piszemy o Figaro,ale Amonowi ten wątek juz nie jest potrzebny.Ja o Amonie wciskałam sie w każdy wątek,jak sie czułam bezradna.Pisz pisz,zawsze to bliska i znajoma osoba...

Posted

Słoneczko,żle sie dzieje w Orzechowcach,dobrze ,ze przynajmniej o ciebie jestem spokojna,gdybyś tam był,kolejne 5 kg niedowagiTęsknie,ale to nic,wazne,że tam cie już nie ma.Choc,za biurkiem,nie wiem ,czy nie byłbys mądrzejszy,a bo boksu wsadziła bym zarzadzajaca

Posted

halcia napisał(a):
Tęsknie,ale to nic,wazne,że tam cie już nie ma.Choc,za biurkiem,nie wiem ,czy nie byłbys mądrzejszy,a bo boksu wsadziła bym zarzadzajaca

Dobre !!! :evil_lol::evil_lol: