halcia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 No Szpilka ,do roboty,reklamuj Figaro jak sie da.Co jednym słowem?Bierzemy sie za wychowanie Figaro i słodzimy!! Quote
Rafal StWola Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ale dlaczego Amon nie jest jeszcze w dziale " Znalazły nowy dom " ?? I na Dogo niech chłopak już w domu będzie :) A i tytuł wątku można by było na bardziej optymistyczny zmienić :) Quote
SZPiLKA23 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Bo sie troche ciotka Szpilka troche zagapiła;) dzieki za przypomnienie:) Quote
mru Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 O matko, Amonku - tak się cieszę :D i do tego w Holandii - sama bym mogła tam mieszkać ojej nawet Ci trochę zazdroszczę ;) eee... no dobra, nawet bardzo :P wspaniale! gratuluje właścicielom! :multi: Quote
halcia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Mnie też mozesz gratulować-ukochany pupil ma dom,a jego madrość i uroda nie topi sie w błocie i ku..ch schroniskowych Quote
mru Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 gratuluję Halciu :D oczywiście, że gratuluję wiadomo było, że to kwestia czasu! na pewno Figaro też niedługo znajdzie domek! kto wie, może jeszcze gdzieś dalej ;) Quote
halcia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Dobrze by było,to taki śliczny pies.Smutny,cały czas wypatruje przez te kraty. Quote
Rafal StWola Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Figaro .... domek .... może bliżej może dalej .... Jemu obojętne ...byle ciepło i trochę miłości ..... Znajdzie .... zasługuje na to ...znajdzie :) ps po odejściu Amona moj pupil .... hehe i jeszcze jest taki inny ..... Quote
halcia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Dokładnie,po odejściu Amona mój tez.Ale intryguje mnie to co opowiadają w schr.Nie ma to ładu ani składu.Dlatego nie mam pewności jak do Amona.Amon absolutnie trzyma sie człowieka.Wiec te domki Figaro coś szybko go oddawały,coś mi nie gra.Wygląda na to,że musi być dom i smycz. Quote
Rafal StWola Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Halciu mi się wydaje że nie musi .... Tak na moje oko to po prostu jest duży psiak .... dla przykładu dziecko i Figaro plus chęć do biegania i co mamy ? mamy to samo co moja siostra z Blekim miała czyli została użyta jako kosiarka do trawy :) A tak na serio to myślę że z Figaro jest wszystko ok tylko ludzie nie odpowiedzialni i bez wyobraźni .... Quote
Becia66 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Rafał intrygujesz mnie...:razz:, że Figaro to już wiem ale przyznaj sie który to drugi ulubieniec ? :eviltong: bo ja mam miodzik do Lusi.....:loveu::loveu::loveu: Quote
Rafal StWola Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Jest taki lub taka niestety nie sprawdziłem ..... Wilkowaty .... przytula się do kraty jak mnie widzi .... nawet bardziej wilkowaty od Amonka :) ps ostatnio siedział w betonowym boksie na skraju schronu .... teraz to nie wiem dawno tam nie byłem :( mogło się pozmieniać a jak znamy ten schron to prawie pewne że pomieszali .... Quote
halcia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 co sie cieszysz,mnie nie obchodziło czy Amonek wilkowaty czy nie.Cudny,kochany i tyle.Widze że z wątku Amonka robimy Figaro,ale Amonkowi do szczęscia nie potrzebny,niech przyniesie szczescie Figaro.Tu też czekamy na sygnał od Agi i zdjęcia.Aga czekamy cierpliwie,byle same dobre wiesci były.Pozdrawiam serdecznie całą Waszą czwórke,a Peterowi szczególne wyrazy wdzięczności. Quote
Rafal StWola Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Halciu .... ja nie powiedziałem że Amon brzydszy czy coś tylkoże ten drugi też ładny i mądry sie mi wydawał .... już nie będę pisał i wątku Amona zaśmiecał .... Quote
halcia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 E...obrazalski?Nawet nie pomyślałam,ze Amon wydawał sie brzydszy ,bo to nie możliwe.Nie zasmiecasz wątku,właśnie stwierdziłam ze teraz piszemy o Figaro,ale Amonowi ten wątek juz nie jest potrzebny.Ja o Amonie wciskałam sie w każdy wątek,jak sie czułam bezradna.Pisz pisz,zawsze to bliska i znajoma osoba... Quote
halcia Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Jak tam Amonku?Ciekawe jak sprawdzasz sie w "pracy" i jak zachowujesz sie w domu?Tęsknie za toba nieprzeciętny psiaczku. Quote
halcia Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Dalej mysle o tobie pieseczku i czekam na dobre wiesci. Quote
ewatr Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Amis my tu czekamy na wiesci i zdjecia z domku :lol: nie tylko Halcia ;) Quote
halcia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 KOchany,ciekawe czy cie podtuczyli?Tęsknie,ale spokojnie... Quote
halcia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Słoneczko,żle sie dzieje w Orzechowcach,dobrze ,ze przynajmniej o ciebie jestem spokojna,gdybyś tam był,kolejne 5 kg niedowagiTęsknie,ale to nic,wazne,że tam cie już nie ma.Choc,za biurkiem,nie wiem ,czy nie byłbys mądrzejszy,a bo boksu wsadziła bym zarzadzajaca Quote
Becia66 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 halcia napisał(a): Tęsknie,ale to nic,wazne,że tam cie już nie ma.Choc,za biurkiem,nie wiem ,czy nie byłbys mądrzejszy,a bo boksu wsadziła bym zarzadzajaca Dobre !!! :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts