czar_na Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Popatrzcie jaki jestem piękny i dajcie mi dom Quote
Kasia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Zrobie mu wyróżnione allegro. Dzis wieczorem. Podam dane kontaktowe Czar_nej, napisze o nim wszystko co tu wyczytałam, napiszę że nadaje sie dla ludzi aktywnych bo on sam taki jest oraz że wymaga poskromienia w niektórych momentach ale nie wiem co zrobić z pogryzieniem Myślę, ze to moze mówić Czarna przy ewentualnym zainteresowanym kontakcie. To piękny pies, jeśli znajdzie sie odpowiedzialny człowiek z głową na karku to powinien poradzić sobie z Negro. Quote
Kasia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Nie udało mi się dzis zrobić aukcji. Obiecuję, że jutro rano będzie gotowa ;) Quote
ElzaMilicz Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Kasiu dziękuję. Wyślij mi nr konta na PW, bo poproszę Cię jeszcze o zrobienie jednej goldenki z Wieluna. :cool3: Tymczasem podnosimy małego ! Quote
Kasia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 ElzaMilicz napisał(a): Kasiu dziękuję. Wyślij mi nr konta na PW, bo poproszę Cię jeszcze o zrobienie jednej goldenki z Wieluna. :cool3: Daj spkój, póki mogę to robie a jak już będzie bida piszczeć to wtedy wyślę Ci konto na PW :evil_lol: Przeslij mi wątek tej goldenki. Quote
Kasia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Cza_rna podaj mi jeszcze numer telefonu do ogłoszenia na allegro. Quote
Kasia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Wuróżniona aukcja Negra: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=333273528 Jeśli mam cos zmienic to piszcie! ;) Quote
marzenkap Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Kasiu dziękuję. Wyślij mi nr konta na PW, bo poproszę Cię jeszcze o zrobienie jednej goldenki z Wieluna. :cool3: Tymczasem podnosimy małego ! a co to za goldenka , jest jej wątek na dogo ? Quote
czar_na Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Ulaa napisał(a):U nas byli chętni na labka. Ulaa napisałam do Was (Fundacji) z prośbą o pomoc. Kasia poszlo PW a aukcja doskonała :) Quote
Ulaa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 czar_na napisał(a):Ulaa napisałam do Was (Fundacji) z prośbą o pomoc. Kasia poszlo PW a aukcja doskonała :) :ices_bla: Nie zauważyłam, że Ty z Chrzanowa!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Negruś ma 2 obserwatorów na allegro...mam nadzieję, że to nie nikt z "nas" tylko nowy potencjalny domek :cool3: Quote
czar_na Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Ktoś mnie spytał w jakim województwie jest pies ale ponieważ nie lubię jak ludzie zapominają o podstawowych,minimalnych zasadach uprzejmości to grzecznie spytałam KTO pyta :angryy:. Czy ja jestem przewrażliwiona ? Ale jak ja chciałam kilka lat temu adoptować psa to chciałam jak najwięcej od siebie napisać. Wg mnie ktoś kto nie ma ochoty sie wysilić w choć najmniejszym stopniu nie zasługuje na adopcje ... No ale sami zobaczcie :angryy: (xxx) w jakim województwie jest ta wieś w której jest pies 19:21:23 czar_na3 (7858520) a KTO pyta ? 19:25:15 (xxx) zainteresowany 19:25:29 czar_na3 (7858520) może coś więcej ? 19:25:41 czar_na3 (7858520) pies jest w Małopolsce 19:25:53 (xxx) uuuuu.... 19:26:02 czar_na3 (7858520) będzie w razie pozytywnie przeze mnie rozpatrzonej adopcji dowieziony do mnie 19:26:50 (xxx) czyli gdzie 19:27:10 czar_na3 (7858520) tez w Małopolsce 19:27:21 (xxx) aha (...) Quote
Kasia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Zwykły pospolity burak!!! Wystarczyło wejść w internet i sprawdzić gdzie leży Chrzanów... A troszkę kultury też mile widziane. :cool3: Quote
czar_na Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Uff ciesze sie ,ze nie tylko ja go tak odebrałam :cool3: Wiem ,ze to ja chce wyadoptować psa ale na pewno nie byle komu :shake: ps. Kasia ja już nie obserwuje - jak 1 nagle zniknie to pewnie Buraczysław dla którego Chrzanów jest za daleko. ps2. Ulaa niestety ale z wiekiem wzrok siada :eviltong: Quote
Kasia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Taki burak to mały pikuś... Od dawna wystawiam psiaki na allegro, łącznie z aukcjami cegiełkowymi dla różnych fundacji wiec "spotkałam" sie z większymi gadami! Czasem dostaję takie maile, że głowa boli mnie przez tydzień :shake: a nie daj Boże jak zaznaczę w aukcji, ze jakis pies czy suka będzie wykastrowany czy wysterylizowana - normalnie w słowach nie przebierają :evil_lol: Quote
Ulaa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='czar_na']Uff ciesze sie ,ze nie tylko ja go tak odebrałam :cool3: Wiem ,ze to ja chce wyadoptować psa ale na pewno nie byle komu :shake: Niestety mając labka do wydania, musisz się liczyć z tabunami jajogłowych. Jeśli chcesz, możemy zrobić miejscowy casting :evil_lol: wystawię go do Przełomu jako fundacyjnego, przynajmniej będzie można pojechać i zobaczyć warunki. Przez Przelom fajne domy psom znajdujemy. I na stronkę Fundacji też by go można wstawić. Sporo osób przegląda i jesteśmy zadowoleni z tych adopcji, bo wchodzą nieprzypadkowe osoby :) ps2. Ulaa niestety ale z wiekiem wzrok siada :eviltong: :mad: Quote
czar_na Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Ulaa właśnie z tą prośbą do Was pisałam :lol: Quote
Recommended Posts