Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Viktoria napisał(a):
a jak z kotami ?? testowałaś ??
I moze jakies nowe fotki - jakby sie dało ...
Takie fajny psiaczek i nikt nie zainteresowany ?? :(

co to kotów to niestety nie wiem chociaz mysle ,ze jesli akceptuje wszystkie psy to kot bylby kolejnym kompanem do zabawy.

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przystojniaczku hopsaj na gore
Kurcze sama nie moge zapewnic ci domku.
Ludki to naprawde fajny pies duzo pracy juz w niego wlozono zal zmarnowac
A domek naprawde na cito potrzebny bo pan pies utwierdza sie w swoich nawykach a niewybiegany mlodzieniec to wulkan niewykozystanej energji.

Posted

to piekny pies..

tylko ze ludzie ktorzy sa zauroczeni labkami, goldenami mysla ze to takie urocze psiaki.. a tutaj z psem trzeba popracowac, ugryzienia były bardzo drastycznie? czy pies tylko złapał i wbił zabki, gdzie na rece zostaly slady?
Mnie osobiscie takie psy nie przerazaja znajdzie sie pewnie ktos kto go zechce.. piekny jest :loveu:

Posted

Zaba na Twoje pytania na pewno odpowie Czarna ... może pomożesz szukać chłopakowi domu ?

w tym przypadku to wina schroniska ...źle dobrali charakter psa do wieku pana niestety :(

Posted

LeksA napisał(a):
Zaba na Twoje pytania na pewno odpowie Czarna ... może pomożesz szukać chłopakowi domu ?

w tym przypadku to wina schroniska ...źle dobrali charakter psa do wieku pana niestety :(

Chetnie, tylko ja w piatek wybywam z kraju na miesiace.....

tyle co moge doradzic to psa oglaszac na allegro itp. portalach... one duzo dawaja... zrobic ogloszenia z zdjeciem psa i krotkim opisem, wywiesic w lecznicach, i sklepach zoologicznych.

schronisko rzeczywiscie zle psa dobrało, szkoda, właściciela musi zmienić a nie ma tutaj winy obecnego właściciela, ciezko poradzic sobie w starszym wieku z mlodym brytanem :roll: ale na tyle dobrze, ze trafil mu sie wyrozumialy pan ktory nie wywalil psa po pierwszym incydencie.

Posted

[quote name='zaba14']to piekny pies..

tylko ze ludzie ktorzy sa zauroczeni labkami, goldenami mysla ze to takie urocze psiaki.. a tutaj z psem trzeba popracowac, ugryzienia były bardzo drastycznie? czy pies tylko złapał i wbił zabki, gdzie na rece zostaly slady?
Mnie osobiscie takie psy nie przerazaja znajdzie sie pewnie ktos kto go zechce.. piekny jest :loveu:

Żaba ojciec nie upierał sie na tego psa podkreślał ,że chce spokojnego towarzysza dla siebie i starszej suni.
Co do ugryzień to nie wyszarpał kawałka mięsa z ręki ale wbił sie zębami - nie wyglądało to ładnie :(

TUTAJ
odpowiadajac na pytania wiecej opisalam te sytuacje

Posted

[quote name='czar_na']Żaba ojciec nie upierał sie na tego psa podkreślał ,że chce spokojnego towarzysza dla siebie i starszej suni.
Co do ugryzień to nie wyszarpał kawałka mięsa z ręki ale wbił sie zębami - nie wyglądało to ładnie :(

TUTAJ
odpowiadajac na pytania wiecej opisalam te sytuacje

Ja absolutnie nie twierdze ze Twoj tata jest winien całej sytuacji, opisałam że ludzie szukajacy labka z reguly maja przed oczami wizje, super wychowanego psa (one przeciez same sie wychowuja :angryy:) doslownie niania dla dzieci... a tutaj potrzeba właściciela z twarda reka...

Posted

zaba14 napisał(a):
opisałam że ludzie szukajacy labka z reguly maja przed oczami wizje, super wychowanego psa (one przeciez same sie wychowuja :angryy:) doslownie niania dla dzieci... a tutaj potrzeba właściciela z twarda reka...

masz racje :( a pies byl do schroniska oddany z powodu "wyjazdu" gdybym jak tam była z ojcem ... :/

Posted

ehh wychodzi na to ze wygrała postawa "wydac psa janajszybciej" nad podejsciem "wydac psa rozsadnie" i teraz cierpią i pan i pies :(

ktoś pomoże ?