Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negro już w nowym domu.

Popłakałam się odjeżdżając.
Pocieszam sie faktem ,ze trafił dokładnie do takiego domu jakiego szukałam. Chłopak wyszedł na spotkanie nam z kolega i ... 2 suczkami malamuta. Mówiąc ,ze to będą przyjaciółki Negro. Miał do niego super podejście. Od razu widać ,ze wychował sie z psami (rodzice maja hodowle). Mówił ,że Negro będzie z nim biegał i jeździł na rolkach.
Obiecał stały kontakt a ja sobie ,ze nie będę namolna i zadzwonię dopiero jutro dowiedzieć sie jak spędził noc. Ale chyba nie wytrzymam :oops:

Kasiu dzięki Tobie Negro znalazł dom dziękuje Ci bardzo z całego serca jesteś nieoceniona :loveu:
Dziękuje również wszystkim ,którzy zaangażowali sie w jego sprawę bez Was było by nam dużo trudniej.

Posted

Ogromnie się cieszę i życzę Negrusiowi i jego nowemu Panu wszystkiego najlepszego :loveu:

To teraz idę wstawiać nowego psiaka w tą szczęśliwą aukcję ;)

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

bardzo się cieszę, że domek zapowiada się odpowiednio

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Domek jest z Tychów .
Jak tylko zadzwonił oddzwoniłam do Jaworzna ,ze nieaktualne ;) To była jedyna osoba,która mnie przekonała do siebie.

Mam nadzieję ,że będzie ok - narazie to opiekun rządzi przez co już po 3 godzinach Negro 1 raz pokazał zęby. Co za pies :shake:

Miałyście racje tabuny jajogłowych dzwoniły i na nic moje tłumaczenia , że to nie jest aktualnie pies do dzieci ,że gryzie - nieważne !! :angryy:

Posted

Wiesz co chlopie ciesze sie ze ci sie udalo jak na razie chyba wszytsko wspaniale sie uklada
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: