Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A popatrz, ASA, a popatrz! nawet nie zauwazylam, ze to zwiecha nr 8 - zjem Cie, zjem Cie :loveu:

To jedyna pilka z gumy, ktora od listopada nie poddala sie destrucyjnemu dzialaniu niszczotnika:mad: :lol:

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez zemiezam kupic Aresikowi pilke, bo ma narazie same pluszaki a przeciaz duzy chlopak juz jest i musi miec troche powazniejsze zabawki. A ta twoja pilka taka fajna jest mieciuchna i pewnie lekka? No i niezniszczalna.

Posted

Totalnie niezniszczalna! :cool3: Generalnie jest miekka, ale jednoczesnie twarda :razz: Poddawana obrobce czasami nawet przez godzine, rzucana w rozne konty, przytulana, obsliniana, wymemlywana - nadal trwa - jak TV Trwam:evil_lol:

kupilam ja w tym markecie zoologicznym przed wiaduktem na Obornickiej naa Suchy Las (kolo Shella)

Posted

Gosiu musisz to indywidualnie dopasowac napewno nie moze byc za mala...i mozesz przeciaz kupic taka bez kolcow.

Posted

Gosiu!
Zaden kolec nie oderwal sie od pileczki. Az sama jestem w szoku! :evil_lol:
A Roja jest na serio potwornym niszczotnikiem, ciagle musi cos gryzc, memlac.:roll: :cool3:
Wiec albo wyzywa sie na tej pileczce non stop z przerwa na oddech, albo na wielgasnej wedzonej kosci mamuta, ktora ma w klatce :cool1:
Ja ciagle swedza zeby!:roll: :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Jezorow to ja mam mnostwo! :evil_lol: To druga najwieksza seria po zwiechach:razz:

A Twoj powinien miec podpis: Smacznego? a co glodnemu do tego?:cool3:
Kapitalne zdjatko!

Posted

Nie! to niemozliwe! koty nie powinny sie tak przytulac! :lol:
Dlaczego moje tego nie robia? :roll:Poza tym jednym razem jak Piro dopadla Morie po swojej sterylce i wykorzystala ja po prostu:evil_lol:

Posted

Aga!
to juz nie jest smieszne! To jest... bardzo smieszne :cool3:
Serio nie widzisz? Ło matko! Tu tylko okulista pomoze:cool1:

Asia!
Malpeczka-kruszyneczka tez z jezorkiem! :cool3: :loveu: Czy ja juz mowilam, ze kocham szczeniaki? Tak? A kiedy?:evil_lol:

Posted

@ Archi,

okulista???:mad: niech no ja Cie dorwę!:angryy: Ty mnie do doktora wysyłasz?? Okular do czytania już mam to jakie mi teraz zaleci??:eviltong: Ja myślę żę mój komputer się zbuntował ale ja mu to wybiję chyba z dysku.!!!

Posted

Aga!
Szczesciara! okularami sie chwali :diabloti:
moje zostaly zjedzone w pewien piekny dzien przez... kogo?.... no jasne... nie przyznam sie:eviltong: Ale Rosik pewnie wie:roll: :mad:

Posted

Swiniura, normalnie swiniura:mad:
Co to za smiszny prosiak z Kanar? Normalnie na stojaco dosiega do mlekopoju... :loveu:
Wlasciwie to ja jestem takim laikiem, ze nie potrafilabym ocenic czy to prosiak z Majorki czy z Kanar! :cool3: Szczeniaki sa nierozroznialne generalnie! :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...