Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ha! Superanckie sa takie wspolne spacery! :cool1:
Wyprowadzam od kilku dni po sasiedzku Roje z Goldenka Figa i spacer skraca sie o polowe, a sunie sa zmachane jak po starcie w Turynie!

Ilonka! A te pregi to skad?

Posted

@Archiesa

tak mi linieje na wiosnę... w tamtym roku było jeszcze gorzej... pod jasną sierścią ma ciemny pigment pazurów, skóry (nawet cycki:lol: ) i pręgi – efekty widać...:diabloti:

Posted

Ingi i Aga! :cool1:
Specjalnie dla Was majorkowy przeglad 7 cudow "zwiechowych"

Zwiecha nr 1 - max lozkowy

Zwiecha nr 2 - imprezownia

Zwiecha nr 3 - ach ta grillownia

Zwiecha nr 4 - kolanownia

Zwiecha nr 5 - podstolikownia

Zwiecha nr 6 - kagancownia, jak stala, tak zasnela!

Zwiecha nr 7 - plazownia a'la Pamela - sekunde przed zasnieciem

Generalnie zwiecha to sposob na zycie:cool3:

Posted

@ Archi,
zwiechy Twojej Tirówki są odjazdowe:thumbs: Nabieram coraz większej ochoty w jej towarzystwie wypić browara:knajpa:

Posted

A dziekuje, dziekuje! Sama natura:cool3:
Zaliczy, zaliczy! To przywilej!;)

Dzis mam dzien na zdjatka maRojki Sama zapraszam do wklejen!

maYoda - rycerz Jedi po walce z gipsem w scianie

Posted

Aga!
Ten makaron, to 6 dziur w scianie, odnawianych co jakis czas... z 4 razy przynajmniej:evil_lol: Do czasu, az nie zakochala sie w koncu w klateczce, ktora blogoslawie od grudnia pod niebiosa:lol:

Posted

@Archiesa
Hahah taki pies ale w większym rozmiarze przydałby się jak pańcia zaliczy zwieche przy piffku.

A tu moje dziewczynki + rodzynek na spacerku w parku:

Posted

Ingi!
Nooooo, prawdaaaaa, prawdaaa! ;) Duzy pies do ziwech! nooooo:evil_lol:

A Ty teraz, szczerze mowic, to masz bande 3 muszkieterow, ktora patrzy w te sama strone! jak oni to robia? to jest niesamowite! Telepatia, idealne dogranie sie, czy cus? :loveu:
A te kagance mnie rozwalily na amen!:lol:

Posted

Prosze Panstwa!:cool3:
Pierwsza Poznanska Monografika w tym roku dobiegla konca! Zostalo rozdanych mnostwo wspanialych tytulow, ale BIS przypadl tym razem 4 psom jednoczesnie:evil_lol:

Gdy Archie szalala jeszcze calkowicie nieprzygotowana po chacie (na 10 minut przed spotkaniem:oops: ;) ) na pokladzie Naramek zjawil sie Aresik - Zmarchowy przystojniak:loveu: , ktory wzbudzil w Rojce - Lizaku pospolitym :loveu: ogromna ekscytacje i szalenstwo zabawowe!
Za chwileczke pod Biedroneczke zawitala reszta zawodnikow - Hector Wielkopies usmiechniety:loveu: i Sara - Niesmiala niewiasteczka:loveu: .

Gdy psiaki szybko ulozyly swoje relacje - zwartym krokiem podazylismy na odludzie Naramowickie.

Taniec skorpionikow

W kupie razniej

Zajecia w grupach

Turyn 2006 - wyscigi lyzwiarzo-trawiarzy
Roska jak zwykle musi byc wszedzie pierwsza - narcyz jeden

Ja sem netoperek
A ja mam grube dupsko
A ja sobie poleze

Mistrzyni durnota

Wodopoju ukochany

Aresik - Kopacz Naramowicki

Hectorek-amorek

Przezylismy kazdy w jednym kawalku

Powiem tak! Pol nocy nie przespalam kombinujac jak tu zapanowac nad ekipa mordercow! :-o Cale szczescie, ze zaspalam, wiec nie mialam mozliwosci kombinowania nad ranem:razz:
Okazalo sie, ze bylo superancko i bezblednie. :loveu:
Chociaz - widok 4 psow mordercow wzbudzal niezdrowe emocje - Zadzownie na policje :mad: - to kolejna Monografika musi sie odbyc:loveu:

Posted

@Archiesa Bylo super nie mialas nad czym myslec przeciez przyjechali sami dorosli ludzie..
a za miny mijajacych nas ludzi powinno sie rozdac nagrody!!!!!!:evil_lol:

Posted

Wiesz, Aniu! Ja to taki durny mysliciel jestem:roll: :lol:

A ta starsza Pani "Zadzwonie na policje" pobila wszystkich. :shake: Psy na smyczach w zwartym szeregu, ech... szkoda Pani!
Powinna brac przyklad z naszej wspoopiekunki od Hectora i Sary.

A teraz niespodzianka - troszke spikselowalo sie, ale to dzikie szalenstwo widac jak na dloni:cool3:

Posted

@Archi, Asa,Gtm,

Zazdroszczę Wam tego spaceru, katptalnie wyglądacie prawie na całej szerokośći ulicy:mad: czy ruch samochodów został wstrzymany?

Posted

Aga!
E tam wstrzymany! Rzucilismy sie pod kola, bo inaczej nie bylo szans przejsc :evil_lol:
Aaaa zdjatko bylo zrobione na osiedlowce - zero ruchu, zero ludzikow, kilka szczekaczkow za bramami - szczegolnie banda 7 identycznych ojcow nowej rasy, a nasze malpiszony oaza spokoju:cool1:

Czy ktos zwrocil uwage, jak odruchowo trzymamy nogami nasze psy? Ale numer!

Posted

@Archiesa

Patrzą bo ktoś tam lazł:mad: . Kagańce w Jaworze to teraz mus i Jabba od małego jest przyzwyczajana jak widać. Obie wyglądają jak mordercy ale cóż...:angryy:

Monografica suuper! Zazdroszczę tylu majorek na jednym wypadzie na spacerek:-(

Posted

A ja wlasnie podziwiam zdjecia ze spotkania :cool1: Co do trzymania psow odruchowo to cos w tym jest.Zreszta mam wrazenie,ze wlascicielom czworonogow zmysly sie wyostrzaja.Ja np.na spacerze potrafilam wypatrzec czy uslyszec kota wczesniej niz wilczarzyce :evil_lol:

Ingi,fajnie rosnie ruda glizda :cool1: Tylko prosba na przyszlosc,abys dawala jedno zdjecie pod drugim,a nie w szeregu,bo inaczej strona sie rozjezdza ;)

Posted

Carr!
Oj, sama ogladam co po chwilke te zdjatka. Oddaja idealnie to co sie dzialo na polach. Czekamy jeszcze na partie Gosi:cool1:
Gdyby tylko na naszym dziale cdb bylo tak jak na tym spacerze... zadnych knowan, zadnych glupich gadek o tym czy o innym kims, udawadniania sobie czego sie tylko da... tylko psy wariaty i tylko psy wariaty!

Ilonka!
Zawsze nie moge sie napatrzec na to jak Przemo wspolgra z babami! Idealne dopasowanie!:loveu:

Dziewczyny!
Sama bym sobie zazdroscila. :cool3: Jeszcze latem marzylam o tym, zeby zebrac kilka majorek razem i wychasac je! Kurcze! marzenia potrafia sie spelnic! Wiec, dziewczyny do roboty, marzymy dalej!:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...