Ingi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 @aga4 Dzięki! I tak jest bardzo malutka jak na swoją rasę. Dobrze, ze proporcje trzyma @All Zapraszam do PIASK(OFF)NICY
Rocki Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Dogoman :wink: rosnie jak nie, a jak dorosnie to zeby podniesc poprzeczke chyba pare Mastino sprowadzi hehe
Ingi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 @Rocki haha nie mastino, raczej mastifek angielski – to taka duuuza majorka :evil_lol:
Ingi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 A tu wczorajsze foteczki Mam cię! Wgryzam się w szyje: Pozbawiam odnóży A takie mam pręgi :diabloti: :
Archiesa Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Ha! Superanckie sa takie wspolne spacery! :cool1: Wyprowadzam od kilku dni po sasiedzku Roje z Goldenka Figa i spacer skraca sie o polowe, a sunie sa zmachane jak po starcie w Turynie! Ilonka! A te pregi to skad?
Ingi Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 @Archiesa tak mi linieje na wiosnę... w tamtym roku było jeszcze gorzej... pod jasną sierścią ma ciemny pigment pazurów, skóry (nawet cycki:lol: ) i pręgi – efekty widać...:diabloti:
Archiesa Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Ingi i Aga! :cool1: Specjalnie dla Was majorkowy przeglad 7 cudow "zwiechowych" Zwiecha nr 1 - max lozkowy Zwiecha nr 2 - imprezownia Zwiecha nr 3 - ach ta grillownia Zwiecha nr 4 - kolanownia Zwiecha nr 5 - podstolikownia Zwiecha nr 6 - kagancownia, jak stala, tak zasnela! Zwiecha nr 7 - plazownia a'la Pamela - sekunde przed zasnieciem Generalnie zwiecha to sposob na zycie:cool3:
aga4 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 @ Archi, zwiechy Twojej Tirówki są odjazdowe:thumbs: Nabieram coraz większej ochoty w jej towarzystwie wypić browara:knajpa:
aga4 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Mam tylko cichą nadzieję że w moim towarzystwie zwiechy nie zaliczy:shake:
Archiesa Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 A dziekuje, dziekuje! Sama natura:cool3: Zaliczy, zaliczy! To przywilej!;) Dzis mam dzien na zdjatka maRojki Sama zapraszam do wklejen! maYoda - rycerz Jedi po walce z gipsem w scianie
aga4 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 @Archi, przez chwilę myślałam że makoron na niedzielny rosół robiła:evil_lol:
Archiesa Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Aga! Ten makaron, to 6 dziur w scianie, odnawianych co jakis czas... z 4 razy przynajmniej:evil_lol: Do czasu, az nie zakochala sie w koncu w klateczce, ktora blogoslawie od grudnia pod niebiosa:lol:
Archiesa Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Westernowe migawki Filip Lucky Luck i jego kon Rośka z Majorki cos mi sie nozka nie chce podniesc do gory:evil_lol:
Ingi Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 @Archiesa Hahah taki pies ale w większym rozmiarze przydałby się jak pańcia zaliczy zwieche przy piffku. A tu moje dziewczynki + rodzynek na spacerku w parku:
Archiesa Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Ingi! Nooooo, prawdaaaaa, prawdaaa! ;) Duzy pies do ziwech! nooooo:evil_lol: A Ty teraz, szczerze mowic, to masz bande 3 muszkieterow, ktora patrzy w te sama strone! jak oni to robia? to jest niesamowite! Telepatia, idealne dogranie sie, czy cus? :loveu: A te kagance mnie rozwalily na amen!:lol:
ASA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Zdjecia z Poznanskiej Polowej Majorkografiki....:lol:
Archiesa Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Prosze Panstwa!:cool3: Pierwsza Poznanska Monografika w tym roku dobiegla konca! Zostalo rozdanych mnostwo wspanialych tytulow, ale BIS przypadl tym razem 4 psom jednoczesnie:evil_lol: Gdy Archie szalala jeszcze calkowicie nieprzygotowana po chacie (na 10 minut przed spotkaniem:oops: ;) ) na pokladzie Naramek zjawil sie Aresik - Zmarchowy przystojniak:loveu: , ktory wzbudzil w Rojce - Lizaku pospolitym :loveu: ogromna ekscytacje i szalenstwo zabawowe! Za chwileczke pod Biedroneczke zawitala reszta zawodnikow - Hector Wielkopies usmiechniety:loveu: i Sara - Niesmiala niewiasteczka:loveu: . Gdy psiaki szybko ulozyly swoje relacje - zwartym krokiem podazylismy na odludzie Naramowickie. Taniec skorpionikow W kupie razniej Zajecia w grupach Turyn 2006 - wyscigi lyzwiarzo-trawiarzy Roska jak zwykle musi byc wszedzie pierwsza - narcyz jeden Ja sem netoperek A ja mam grube dupsko A ja sobie poleze Mistrzyni durnota Wodopoju ukochany Aresik - Kopacz Naramowicki Hectorek-amorek Przezylismy kazdy w jednym kawalku Powiem tak! Pol nocy nie przespalam kombinujac jak tu zapanowac nad ekipa mordercow! :-o Cale szczescie, ze zaspalam, wiec nie mialam mozliwosci kombinowania nad ranem:razz: Okazalo sie, ze bylo superancko i bezblednie. :loveu: Chociaz - widok 4 psow mordercow wzbudzal niezdrowe emocje - Zadzownie na policje :mad: - to kolejna Monografika musi sie odbyc:loveu:
ASA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 @Archiesa Bylo super nie mialas nad czym myslec przeciez przyjechali sami dorosli ludzie.. a za miny mijajacych nas ludzi powinno sie rozdac nagrody!!!!!!:evil_lol:
Archiesa Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Wiesz, Aniu! Ja to taki durny mysliciel jestem:roll: :lol: A ta starsza Pani "Zadzwonie na policje" pobila wszystkich. :shake: Psy na smyczach w zwartym szeregu, ech... szkoda Pani! Powinna brac przyklad z naszej wspoopiekunki od Hectora i Sary. A teraz niespodzianka - troszke spikselowalo sie, ale to dzikie szalenstwo widac jak na dloni:cool3:
aga4 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 @Archi, Asa,Gtm, Zazdroszczę Wam tego spaceru, katptalnie wyglądacie prawie na całej szerokośći ulicy:mad: czy ruch samochodów został wstrzymany?
Archiesa Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Aga! E tam wstrzymany! Rzucilismy sie pod kola, bo inaczej nie bylo szans przejsc :evil_lol: Aaaa zdjatko bylo zrobione na osiedlowce - zero ruchu, zero ludzikow, kilka szczekaczkow za bramami - szczegolnie banda 7 identycznych ojcow nowej rasy, a nasze malpiszony oaza spokoju:cool1: Czy ktos zwrocil uwage, jak odruchowo trzymamy nogami nasze psy? Ale numer!
Ingi Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 @Archiesa Patrzą bo ktoś tam lazł:mad: . Kagańce w Jaworze to teraz mus i Jabba od małego jest przyzwyczajana jak widać. Obie wyglądają jak mordercy ale cóż...:angryy: Monografica suuper! Zazdroszczę tylu majorek na jednym wypadzie na spacerek:-(
tunio Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 A ja wlasnie podziwiam zdjecia ze spotkania :cool1: Co do trzymania psow odruchowo to cos w tym jest.Zreszta mam wrazenie,ze wlascicielom czworonogow zmysly sie wyostrzaja.Ja np.na spacerze potrafilam wypatrzec czy uslyszec kota wczesniej niz wilczarzyce :evil_lol: Ingi,fajnie rosnie ruda glizda :cool1: Tylko prosba na przyszlosc,abys dawala jedno zdjecie pod drugim,a nie w szeregu,bo inaczej strona sie rozjezdza ;)
Ingi Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 @carragan :oops: .Mówisz i masz, ze mną nie ma problemów ;)
Archiesa Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Carr! Oj, sama ogladam co po chwilke te zdjatka. Oddaja idealnie to co sie dzialo na polach. Czekamy jeszcze na partie Gosi:cool1: Gdyby tylko na naszym dziale cdb bylo tak jak na tym spacerze... zadnych knowan, zadnych glupich gadek o tym czy o innym kims, udawadniania sobie czego sie tylko da... tylko psy wariaty i tylko psy wariaty! Ilonka! Zawsze nie moge sie napatrzec na to jak Przemo wspolgra z babami! Idealne dopasowanie!:loveu: Dziewczyny! Sama bym sobie zazdroscila. :cool3: Jeszcze latem marzylam o tym, zeby zebrac kilka majorek razem i wychasac je! Kurcze! marzenia potrafia sie spelnic! Wiec, dziewczyny do roboty, marzymy dalej!:evil_lol:
Recommended Posts