Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

A tu fotki z piątku:

Ja tez chcę zdjęcie:

O tak już lepiej:

Pańcio jest na drzewku:

Musimy tam wejść:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Oh, czy ktos chce sie znowu podniecic? Zapraszam na topic o ponczochach, tam swietnie zalatwia sie takie tematy:diabloti:

Uroczy prawda? Tak jak uroczy bedzie miot Che i Chimity, ktory bedzie komplementowal caly net:eviltong:

Posted

Zobaczcie jakie są podobne. Nawet uszy Jabby robiły się lepsze niż niejednej hiszpańskiej majorce. Na szczęście ku mojej uciesze klapnęły jej pięknie 5 dni temu... ufff

Posted

noooo! :cool3:
Przemcio wyglada jak w siodmym niebie! Blogoslawiony miedzy niewiastami:evil_lol: A Jabba to juz bydlak wielgasny!:razz: Przerosla chyba Eeky, prawda? ;)

Posted

[quote name='gorzała']och ja bym był ostrożny sami tam jechaliście na krycie tym psem.
reklamuję - nie ten miot jeżeli będzie nie jest na sprzedaż dlatego o tym napisałem. więcej wiary w ludzi i ich inteligencję.

No właśnie dlatego o tym wspomniałam :eviltong: bo ten pies wcale ci się nie podobał, przecież ma za płytkie pochodzenie:crazyeye: .....Tak o nim pisałeś

Posted

@Archiesa

Już jest wyższa ale chudsza (ma dopiero skończone 6 m), przez to wyglądają jak parka . Ma większa głowę, fafelki oraz łapkę – widać zwłaszcza po śladach na śniegu. Dogadują się jak do tej pory (oby jak najdłużej:mad: ) i razem napadają na szczekliwe kundle – ach moje wyrobione bicepsy :diabloti: .

Posted

@Ingi,
6-miesięczny szczeniaczek powiadasz;) fajna baba z niej rośnie:lol: i jeszcze majorkowe miny umie robić...:multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...