dziobek Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 I znowu śpię. http://fotogalerie.pl/fotka/2436891093441661932 POZDRAWIAM.
Hanya Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Widzialam te fotke- ona mi bardzo przypomina mala Lunke Jest sliczna! :D
dziobek Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Tylko dalczego nadal nie widać jej na dogomanii , zrobiłem dokładnie jak tłumaczył mi Gorzała, chyba muszę poprośći o pomoć jakiegoś szrytnego informatyka (to mnie przerosło ;-((. Ps. czy to ty Hania rozmawiałaś w Sopocie z Olą.P. jak spotakliśmy się z nią ?? Pytam z Ciekawości ??
Hanya Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Z Olcia rozmawialam 2 razy, raz podbiegla do mnie jak bylam przy kanarkach, a raz jak odprowadzilam p.Agate do samochodu - przy wysciu. Ale nie widzialam Twojej slicznoty :o i Ciebie :oops:
mrowka Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Sliczne zdjecia!! A Kofeinka to... :o Piekna babka z niej! 8) Olcia zdradz mi jakie to treningi jej robisz ze ma taka klate?? :roll: :angel: :lol: :wink:
mrowka Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Sliczne zdjecia!! A Kofeinka to... :o Piekna babka z niej! 8) Olcia zdradz mi jakie to treningi jej robisz ze ma taka klate?? :roll: :angel: :lol: :wink:
Olcia P. Posted August 26, 2004 Author Posted August 26, 2004 OJ MRÓWCIA MRÓWCIA, CZY MASZ JUZ DLA MNIE KOKOSA ?
dziobek Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 Link do galerii z Banitą: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_dziobek Zapraszam !!!
ajka Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Cóż,jakości zdjęć proszę nie porównywać z jakością fotek robionych przez Olcię P.,jakość wystawowa samego psiaka też nie jest z górnej półki,ale coż, to nasz ukochana suczka, Inez: i jeszcze jedno miłośnikom rasy ta fota nic pewnie nie powie,ale tomoje ulubione:
ajka Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 mam nowe zdjęcia chesia na stronie - tu nie będę ich wklejał..... wiem,wiem,ja Twoją stonę odwiedzam regularnie :P
Olcia P. Posted December 15, 2004 Author Posted December 15, 2004 Ajka tu nie o jakość chodzi, ale o wkładane serce w to co sie robi, w tym przypadku fotografowanie, na Twoich fotach tez to widac! Sunia super mi sie podoba, jest pieknie muskularnie zbudowana, szczególnie widać to na środkowym zdjęcciu ! Naprawde bomba! Dawaj wiecej fotek !!!
ajka Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Wstawię,ale niestety to u mnie trwa,bo aparat nie jest cyfrowy i trzeba wywoływać,a czas jakoś ciągle pędzi :evil:
ajka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Nareszcie wywołałam fotki: "W ruchu" "jestem bardzo złym psem" tytuł tego zdjęcia można określić tylko jednym emotem: " :evilbat: "
Olcia P. Posted January 9, 2005 Author Posted January 9, 2005 @ AJka Ona jest po prostu boooska, ten ryjek słooodki !! Super
ASA Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Witam wszystkich!!!! Oto moje Ca De Bou, pewnie juz niektorzy je znaja.... Bardzo lubi spac w poscieli.... Aresik kocha plaze, piwo i kobiety..... I nie przeszkadza mu obiektyw przed nosem.... Pozdrawiam.
ASA Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 dbsst Odemnie to nie zalezy, ja od niedawna mam pozadny aparat, i od wczoraj naumialam sie wklejac tu zdjecie....
ajka Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 oto krótka opowieśc krymianalna: 1 jestem dumna,zawsze mogę dać ci w pysk 2. jestem latający świń, w pogoni za tobą : 3. cała jestem w powietrzu w pogoni: 4. za przekroczenie prędkości i wykozaczanie się na drodze trafiłam za kratki: zmienałam kilka razy i nie wiem dlaczego fotki są takie dziwne.Zatem proszę się nie lenić i klikając na fotki sobie je powiększać, ponieważ duża majrka jest zawsze lepsza od małej :wink:
ajka Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 dzięki jednemu mądremu dogomaniakowi usunęlam jakieś magiczne "th." i już zdjęcia można oglądać normalne :D
Recommended Posts