karenina Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='flashka-g']ja sie pochwale;) z moja siberianka Kailua de Ciukci- 1 ex, Zw.Mł, Bob junior, BOB,#1 BOG i #1 BIS JUNIOR z cockerką amerykańska- Ch. CASIOPEA Dziecko Leśnej Wygi- 1 ex,CWC,BOS,BOB,#1BOG z chihuahua krótkowłosym- Ch.USA Blanchos BEEN THERE DONE THAT- #3 BOG wiec wystawa baaaardzo udana:) a juz mialam nie jechac ze wzgledu na zapowiadana pogode, ktora sie do tego nie sprawdziła;) I BIS- Mops II BIS- Seter Irlandzki III BIS- Jamnik szortkowlosy ( min albo standart- nie pamietam;)) I BOG- Shipperke II BOG- Sznaucer olbrzym czarny III BOG- West highland white terrier wł.Kryszak A. IV BOG- Jamnik szortkowlosy- wł.Brabletz A. V BOG- Siberian Husky wł.Łukaszuk J. & Maciejewska M. VI BOG- Beagle VII BOG- Seter Irlandzki wł Żwierełło A.H.M VIII BOG- Cocker spaniel amerykański wł. Klonowska B. IX BOG-Mops wł.Walczak X BOG- Wilczarz Irlandzki BOG X DEERHOUND Quote
flashka-g Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 karenina napisał(a):BOG X DEERHOUND ups faktycznie nie bylam pewna w amoku nie przyjrzalam sie;) Quote
flashka-g Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 to podium bylo tragiczne w sumie jak caly ring honorowy.. swoją laskę musiałam normalnie siłą tam zawlec a do tego ze bylo pierunsko slisko na nim to sie rozjezdzala i chciala spierniczac. Mysle ze spokojnie ring ten mogl byc na otwartej przestrzeni, a jedynie sędziowie i goście honorowi mogli byc umiejscowieni pod namiotem- bo nawet jakby padalo to ten namiot by nic nie pomogl, bo co ma pomoc juz zmoknietym psom? A najgorzej było jak z słońca sie wbiegało pod tą ciemnice- to człowiek był tak oślepiony ze ledwo co widział;) Quote
*hania Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='flashka-g']to podium bylo tragiczne w sumie jak caly ring honorowy.. swoją laskę musiałam normalnie siłą tam zawlec a do tego ze bylo pierunsko slisko na nim to sie rozjezdzala i chciala spierniczac. Prawda. Moja jamnica była za długa na to podium i stała na końcach palców :evil_lol:. Ledwo utrzymała równowagę. BIS WETERAN Quote
Natalia_W Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 To podium to tylko dla nowego cudeńka Marcina się nadaje ;) a tak serio to nie potrafie zrozumieć jak można zrobić tak małe podium.. już lepiej żeby zrobili normalnie na ziemi i ładnie przystroili kwiatami... a nie robili taka popeline :/ Asiu Gratuluje !!!! Piękna ta Twoja sunia !! oj mam nadzieję, że ją niedługo zobaczę :) Quote
flashka-g Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Natalia_W napisał(a):To podium to tylko dla nowego cudeńka Marcina się nadaje ;) a tak serio to nie potrafie zrozumieć jak można zrobić tak małe podium.. już lepiej żeby zrobili normalnie na ziemi i ładnie przystroili kwiatami... a nie robili taka popeline :/ Asiu Gratuluje !!!! Piękna ta Twoja sunia !! oj mam nadzieję, że ją niedługo zobaczę :) :loveu::loveu::loveu: dzieki:) Oj ale nawet Benek- Chihuahua sie rozjezdzal i nie chciał ustać;) Ja takze uwazam ze jezeli na podium nie potrafi sie zmiescic wiekszosc duzych ras ( juz nie mowie o tym ze małe maja z tym problem) to lepiej zeby tego podium nie było a tylko tabliczki z lokatami, tym bardziej ze ring był malutki i bez pudełek na srodku byloby o wiele wiecej miejsca i psy bylyby o wiele bardziej widoczne dla sedziego, a najgorsze bylo to ze jak sie obok sędziow ustawiało psa to az wstyd było sie wypinać:roll:, a nie do kazdej rasy sie kucnie. Quote
APPALACHIAN Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 A czy ktos ma moze zdjecie z BOG V? Moja Lucky nawet wejsc na to podium nie chciala, a jak juz weszla to sie rozgladala za jedzeniem :evil_lol: Cmokanie fotografow pomoglo na 3 sekundy. Quote
flashka-g Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 takie jedno mam co wyszlo z pudła i tu jak sie ustawiła dziewczynka;) fot. M.Maciejewska, B.Jasińska Ja po Bis Juniorów juz wiedziałam ze nie ma co na siłe pakować całego psa na to podium;) Quote
APPALACHIAN Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ona sie zawsze tak ustawia jak tylko wkladam reke tam gdzie sa smakolyki:diabloti: Ale fakt - ustawila sie niezle bo zdarza jej sie strzelic takiego dromadera, ze wstyd:oops: Ciezko mi sie z nia pracuje bo to jest takie male ADHD - 60 pomyslow na minute:lol: Slicznie dziekuje za fotki :p PS. Co ja mam zrobic, zeby ona tak ciagle tym ogonem nie machala??? Quote
Kaya Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Na zdjęciu gdzie na 1 stoi husky 2 pudel 3 Golden, co tu bylo porównanie? Quote
flashka-g Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Kaya napisał(a):Na zdjęciu gdzie na 1 stoi husky 2 pudel 3 Golden, co tu bylo porównanie? to Bis Junior. APPALACHIAN- mała ustawia sie sama ok- wiesz nie zwrocilam uwagi na jej ogon czy go trzyma w gorze czy opuszcza jak macha, ale bynajmniej widac ze wystawa dla niej to dobra zabawa. Quote
Bonsai Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 A mnie się bardzo podoba, gdy psiak macha ogonem na wystawie. Widac przynajmniej, że żyje i to w dodatku szczęśliwie. ;) Pogratulować tylko właścicielowi więzi z psem. Quote
APPALACHIAN Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dzieki :) Jeszcze tylko Szczecin i przerwa az do Sopotu. Quote
jbk Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Ela i Luna'] Tu biegną nasi, czyli Sonata Arctica ;) Też tam byliśmy na wystawie, odbieraliśmy Fialkę :)) Quote
Ela i Luna Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Wiem, ta druga Pani to hodowczyni z Sonaty. Poznałam bo wcześniej oglądałam strony www o samoyedach. A skąd Państwo są? Quote
jbk Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ela i Luna napisał(a):Wiem, ta druga Pani to hodowczyni z Sonaty. Poznałam bo wcześniej oglądałam strony www o samoyedach. A skąd Państwo są? Jesteśmy z południa, Śląsk Cieszyński (lub Beskid Śląski, jak kto woli ;)) Quote
Aussie Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Bardzo proszę o podanie czy były zgłoszone jakieś owczarki australijskie, a jeśli tak, to o stawkę. Quote
Recommended Posts