panienkabubu Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 PROPONOWANA LISTA SĘDZIÓW - KALISZ 2008: FCI I Iwona Magdziarska ON, Piotr Śliwka FCI II Tomasz Borkowski, ELżbieta Chwalibóg, Zbigniew Ostrowski, Jadwiga Niciewicz, Małgorzata Supronowicz FCI III Magdalena Kozłowska, Małgorzata Zakrzewska, Wojciech Myszkowski FCI IV Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska FCI V Paweł Szemraj FCI VI Dorota Witkowska FCI VII Dorota Witkowska FCI VIII Aleksander Skrzyński, Bogusława Szydłowicz-Polańczyk FCI IX Małgorzata Supronowicz, Zofia Konderla FCI X Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ : DO 28 MAJA 2008. OPŁATY: pierwszy pies ..........................................65zł. z katalogiem drugi i kolejne psy ..................................55zł. bez katalogu szczenięta................................................30zł. bez katalogu interchampiony........................................30zł. bez katalogu wystawcy zagraniczni.....20EUR lub równowartość w PLN Klasa Weteranów - bezpłatnie pod warunkiem wystawienia (bez katalogu) Rasy polskie - bezpłatnie, pod warunkiem wystawienia (bez katalogu) Udział w konkursie Młody Prezenter ..........20zł Opłata po terminie i w dniu wystawy ..100zł Quote
vikiii Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Mam pytanko - może ktoś wie czy sędziowie są już przydzieleni do ras? Szczególnie interesuje mnie grIII Jakby ktoś miał jakieś przecieki - baaardzo proszę o info;) Quote
vikiii Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 flashka-g napisał(a):Ja sie wybieram z ekipą;) Jakie psiaki wystawiasz? Ja tu nowa i nieoczytana:oops: Ja tez się wybieram, ale chciałabym wiedzieć jaki jest przydział sędziów w IIIgr Quote
Karmi Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 vikiii napisał(a):Mam pytanko - może ktoś wie czy sędziowie są już przydzieleni do ras? Szczególnie interesuje mnie grIII Jakby ktoś miał jakieś przecieki - baaardzo proszę o info;) Ja również :razz: Quote
flashka-g Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 vikiii napisał(a):Jakie psiaki wystawiasz? Ja tu nowa i nieoczytana:oops: Ja tez się wybieram, ale chciałabym wiedzieć jaki jest przydział sędziów w IIIgr na pewno siberianke, lagotto romagnolo i labradorke;) czy cos wiecej sie zobaczy:) Quote
vikiii Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 flashka-g napisał(a):na pewno siberianke, lagotto romagnolo i labradorke;) czy cos wiecej sie zobaczy:) Fajna ekipa hihiiii:evil_lol::loveu: A ja się czaję z jednym małym yorkiem:evil_lol::lol: Quote
bodzia78 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Czy ktoś z Warszawy się wybiera ??? Szukam transportu :) Quote
Bonsai Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Kalisz wita. ;) Ja zapewne wpadnę pooglądać i popstrykać fotki. Quote
bodzia78 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 bodzia78 napisał(a):Czy ktoś z Warszawy się wybiera ??? Szukam transportu :) Nieaktualne :) . jadę dwuśladem :P . Quote
Joanna G Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 A ja skorzystam ,że będe na krajowej Klubu Pudla to i pewnie Natalke z tej okazji i pudelke zgłosze .Przecież to już tak blisko od Ostrowa :) Quote
amigo i ja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 My będziemy już zgłoszeni i opłaceni jesteśmy:):multi: To będzie debiut wystawowy mojego psa, już w klasie otwartej niestety:roll: Quote
flashka-g Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ktos moze sie orientuje czy bedzie plan sedziowania? no chyba ze spis wystawcow takze?;) Quote
Goshka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Spis wystawców już jest;) http://www.zk-kalisz.tonet.pl/wystawy/2008/kalisz_wykaz.pdf Quote
sugus 1 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 My też będziemy klasa otwarta,potwierdzenie zgłoszenia już dotarło . Quote
Joanna G Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='flashka-g']Ktos moze sie orientuje czy bedzie plan sedziowania? no chyba ze spis wystawcow takze?;) Plan sędziowania jest tu : http://www.zk-kalisz.tonet.pl/wystawy/2008/kalisz_plan.pdf A spis wystawców tu : http://www.zk-kalisz.tonet.pl/wystawy/2008/kalisz_wykaz.pdf Do zobaczenia w Kaliszu :) Quote
Bonsai Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Będą tez 'wystawiane' psiaki ze schroniska w Kaliszu, będziemy prowadzić akcję przeciwko pseudohodowlom i kupowaniem szczeniąt na bazarze. Tak więc do zobaczenia na wystawie - będę wypatrywać Dogomaniaków. ;) Quote
tulasy Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 A ja się obawiam, że przez ten biiiiiiiiiiiiiiiiipppp strajk poczty nie dostanę potwierdzenia zgłoszenia. ( niestety łódź nie otrzymuje poczty ) Na szczęście już wiem, że moje obie sucze są przyjęte, więc będę musiał w sekretariacie wystawy więcej czasu poświęcić. Michał Quote
satanna Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ja też jadę z labradorem. Do łodzi faktycznie będzie problem z potwierdzeniem - strajk, ale trzeba to wszytsko odebrać w sekreteriacie tak jak pisał tulasy Amigo i ja - ty to już wiesz jaką masz lokatę, wiec :diabloti: (a. i franek) Quote
Ela i Luna Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 W jakich godzinach będzie się odbywała wystawa w Kaliszu? Bardzo proszę o informację. W tym samym dniu w Kaliszu na Zawodziu będzie Jarmark Archeologiczny (w godzinach od 10 do 16) i chciałabym byc na obu "imprezach"... Będzie trudno (szkoda że nie mogę się rozdwoic :)) ale dla chcącego nic trudnego. Oby tylko pogoda dopisała. A co będzie jeśli nie dopisze? Czy jest jakiś plan awaryjny? Czy w razie niepogody wystawa będzie gdzieś przeniesiona? Quote
Bonsai Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ela i Luna, niestety obie imprezy odbywają się w tym samym czasie. Też chciałam iść na jarmark, ale trudno. ;) Co do pogody i zadaszenia - od lat w Kaliszu podczas wystawy jest upał, więc wątpię, aby organizatorzy mieli plan awaryjny w razie deszczu. Jest tylko jeden namiot. Wystawa na pewno nie będzie przeniesiona. Quote
Ela i Luna Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Wystawa też od 10 do 16? :placz::placz::placz: To ja już kompletnie nie wiem jak to zrobic by byc w obu tych miejscach... A czy jest jakiś plan wystawy? Pytam bo to będzie moja pierwsza wystawa na której będę. Quote
Bonsai Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 A wystawiasz Lunę? Skąd jesteś Elu? Jeśli z Kalisza lub okolic, to w sobotę będzie otwarcie Zawodzia, wtedy możesz się wybrać. ;) A jeśli nie wystawiasz swojej suni to możesz być trochę tu i tu. Quote
Ela i Luna Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Będę na wystawie tylko jako widz. Jestem z okolic Błaszek. Jutro nie będę miała jak się dostac do Kalisza na otwarcie Zawodzia :( Zostaje mi pogodzic jakoś w niedzielę te dwie imprezy. Bonsai - czy znasz jakiś plan Jarmarku? Szukałam w internecie ale nie znalazłam. Znając plan wiedziałabym kiedy wybrac się na wystawę a kiedy na Zawodzie. Quote
Bonsai Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 http://www.calisia.pl/articles/1701-otwarcie-zawodzia-ju-w-ten-weekend Pewnie jak zwykle na Zawodziu bywa, cały czas wszystko będzie się działo równolegle - czyli pewnie będą stoiska i podchodzisz do tego, które Cię interesuje. A stoiska zapewne będą od 10-18. Trudno mi coś więcej powiedzieć, niestety nie natknęłam się jak dotąd na jarmarkowy plan.... Quote
Recommended Posts