saJo Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 hanik Jakiego psa ma ta druga osoba? bo tak myslalam, ze moze jeszcze kogos od siebie bym zabrala... Quote
hanik Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 A jak wtedy się zmieścimy... jeśli uda mi się zalatwić powrót na poniedzialek???? jeszcze chcialam się pochwalić, że już widać koniec budowy naszej kladki... I w końcu będziemy mogli zacząć naukę strefowek.... Palisada w przygotowaniu :p Quote
sava Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 jeszcze chcialam się pochwalić, że już widać koniec budowy naszej kladki... I w końcu będziemy mogli zacząć naukę strefowek.... Palisada w przygotowaniu :p tzn ze nie bedziecie cwiczyc na drzwiach od szafy ?:diabloti: Quote
hanik Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 A nie :diabloti: :eviltong: Drzwi od szafy poszły na straty bez mojej wiedzy... I zaczelam rozpaczać straszliwie... I tak to mego ojca wziela litość i zbił mi kładkę :evil_lol:. Jeszcze muszę pomalować do końca i zawiasy trzeba zrobić. Materialy na palisadę już leżą... Jeszcze muszę wybłagać huśtawkę :diabloti: Quote
hanik Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 sava napisał(a):i Haniu, specjalnie dla Ciebie foto krewniaka A to o tym psiaku mówilaś, że jest w stanie uciągnąć topielca :crazyeye: Ostatnio byliśmy nad jeziorem pontonem i robiłam test z Figlem... jak dopływaliśmy do brzegu to go wywalalam z pontonu :evil_lol: i nas holował do brzegu ale już miał grunt pod nogami to było latwiej :lol: A tutaj my :lol: Quote
saJo Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 hanik Luzik, na pewno sie zmiescimy, a transporter na kolanach mozna trzymac :evil_lol: aha, zapomnialam, w piatek nie musisz sie spieszyc do Olsztyna, bo ja koncze prace dopiero o 21:30, ale potem od razu smigamy w trase. Quote
Guest ajsonowa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 ej, Hania a poradzisz jak zbudować taka domową kładke? :razz: Chociaż widze, że Twoja jest profesjonalna ;) Quote
hanik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Coś Ty ona nie jest profesjonalna, na dodatek nie regulaminowa bo o 60 cm krótsza a co za tym idzie 20 cm niższa :lol: Stelaż jest drewniany a na górze jest dykta :evil_lol: Chodzi o to, żeby to badziejstwo było lekkie, ale stabilne... mam zamiar sobie zamontować bagażnik dachowy, żeby móc ją przewozić... Palisada też będzie tak robiona... Jak skończę to obfocę z każdej strony i Ci wyślę. Zmówilam też w zooplus tunel trixe, ten 6 metrowy... Dla Figla starczy bo większy pies pewnie by go szybko rozwalił. Sajo, Ty jesteś pewna, że masz samochód z gumy????I wejdzie tam w drodze powrotnej 5 osób z psami ( nie wiem ile psów....) + plecaki + namioty? zalatwilam poniedziałek wolny w pracy :-) Quote
Guest ajsonowa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 dzieki, Hania za opis :) Poprostu jestem ciekawa czy potrafilabym cos takiego sama sobie zbudowac :eviltong: a ja sobie załatwilam pociag powrotny, wiec nie musicie sie o mnie martwic ;) Quote
saJo Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='hanik'] zalatwilam poniedziałek wolny w pracy :-) Super, czyli jedziemy w trojke w obie strony? (+ ewentualnie osoba ode mnie, ale to bede wiedziala w ciagu kilku najblizszych dni) Quote
hanik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 No mam nadzieję, bo ja też jeszcze nie dostalam ostatecznej odpowiedzi od trzeciej osoby :roll: Quote
Guest ajsonowa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Trzymajcie sie dzielnie kochane, my juz jutro wyruszamy do Czech :razz: Widzimy sie na seminarium, cuuuuus ;) Quote
saJo Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Autko naprawione, gotowe na wyjazd :multi: (z 1500zl, ktore chcieli ze mnie zedrzec w serwisie - tylko tam moglam je zdiagnozowac tak szybko, zaplacilam 300 zl :evil_lol: ) Quote
sava Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Monika - i jak zawody? Nie wytrzymalam do konca, bo byl upal straszny :p Quote
Wafelek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 No fajnie było, a jak miało być... Hanik, specjalnie dla Ciebie sfilmowałam foksa:) A co do Moniki i Oli - hmmm.... chyba były zadowolone...: Quote
hanik Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Ale dużo powiedzialaś :eviltong: Napisz jak im poszło, jak pobiegły.... Za foksa wielkie podziękowania , jestem go bardzo ciekawa... Może to ten sam foksiu, ktorego kiedyś widzialam na jutubie :cool3:... Tam znalazlam takiego i bardzo mi się spodobal http://pl.youtube.com/watch?v=Bsw0_0-BLHg&feature=related Quote
Guest ajsonowa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 hmm... widye, ze Monia sie nie pochwalila :lol: a wyniki zadowalajace.. Monia z Fiona zajely 1 miejsce w egzaminach A1, ja z Hexa tez :razz: tylko te durne 5pkt... Quote
hanik Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 No to gratki wielkie !!!! :multi::Rose::drink1: A za co te punkty???? jakieś filmiki będziecie mieć? Jaki był tor? Quote
sava Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 :klacz::klacz::klacz: wlasnie widze medal - SUPER Haniu - tor byl szalony - szybki i sliski. Byla ze mna moja mama i maz i bardzo nam sie zawody podobaly. Quote
Recommended Posts