Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jak wtedy się zmieścimy... jeśli uda mi się zalatwić powrót na poniedzialek????

jeszcze chcialam się pochwalić, że już widać koniec budowy naszej kladki... I w końcu będziemy mogli zacząć naukę strefowek.... Palisada w przygotowaniu :p

Posted

jeszcze chcialam się pochwalić, że już widać koniec budowy naszej kladki... I w końcu będziemy mogli zacząć naukę strefowek.... Palisada w przygotowaniu :p

tzn ze nie bedziecie cwiczyc na drzwiach od szafy ?:diabloti:

Posted

A nie :diabloti: :eviltong:
Drzwi od szafy poszły na straty bez mojej wiedzy... I zaczelam rozpaczać straszliwie... I tak to mego ojca wziela litość i zbił mi kładkę :evil_lol:. Jeszcze muszę pomalować do końca i zawiasy trzeba zrobić. Materialy na palisadę już leżą...
Jeszcze muszę wybłagać huśtawkę :diabloti:

Posted

sava napisał(a):
i Haniu, specjalnie dla Ciebie foto krewniaka

A to o tym psiaku mówilaś, że jest w stanie uciągnąć topielca :crazyeye:

Ostatnio byliśmy nad jeziorem pontonem i robiłam test z Figlem... jak dopływaliśmy do brzegu to go wywalalam z pontonu :evil_lol: i nas holował do brzegu ale już miał grunt pod nogami to było latwiej :lol:
A tutaj my :lol:

Posted

hanik
Luzik, na pewno sie zmiescimy, a transporter na kolanach mozna trzymac :evil_lol:

aha, zapomnialam, w piatek nie musisz sie spieszyc do Olsztyna, bo ja koncze prace dopiero o 21:30, ale potem od razu smigamy w trase.

Guest ajsonowa
Posted

ej, Hania a poradzisz jak zbudować taka domową kładke? :razz:
Chociaż widze, że Twoja jest profesjonalna ;)

Posted

Coś Ty ona nie jest profesjonalna, na dodatek nie regulaminowa bo o 60 cm krótsza a co za tym idzie 20 cm niższa :lol:

Stelaż jest drewniany a na górze jest dykta :evil_lol: Chodzi o to, żeby to badziejstwo było lekkie, ale stabilne... mam zamiar sobie zamontować bagażnik dachowy, żeby móc ją przewozić... Palisada też będzie tak robiona... Jak skończę to obfocę z każdej strony i Ci wyślę. Zmówilam też w zooplus tunel trixe, ten 6 metrowy... Dla Figla starczy bo większy pies pewnie by go szybko rozwalił.

Sajo, Ty jesteś pewna, że masz samochód z gumy????I wejdzie tam w drodze powrotnej 5 osób z psami ( nie wiem ile psów....) + plecaki + namioty?

zalatwilam poniedziałek wolny w pracy :-)

Guest ajsonowa
Posted

dzieki, Hania za opis :) Poprostu jestem ciekawa czy potrafilabym cos takiego sama sobie zbudowac :eviltong:

a ja sobie załatwilam pociag powrotny, wiec nie musicie sie o mnie martwic ;)

Posted

[quote name='hanik']
zalatwilam poniedziałek wolny w pracy :-)

Super, czyli jedziemy w trojke w obie strony? (+ ewentualnie osoba ode mnie, ale to bede wiedziala w ciagu kilku najblizszych dni)

Guest ajsonowa
Posted

Trzymajcie sie dzielnie kochane, my juz jutro wyruszamy do Czech :razz:
Widzimy sie na seminarium, cuuuuus ;)

Posted

Autko naprawione, gotowe na wyjazd :multi: (z 1500zl, ktore chcieli ze mnie zedrzec w serwisie - tylko tam moglam je zdiagnozowac tak szybko, zaplacilam 300 zl :evil_lol: )

Guest ajsonowa
Posted

hmm... widye, ze Monia sie nie pochwalila :lol:
a wyniki zadowalajace.. Monia z Fiona zajely 1 miejsce w egzaminach A1, ja z Hexa tez :razz: tylko te durne 5pkt...

Posted

:klacz::klacz::klacz:
wlasnie widze medal - SUPER

Haniu - tor byl szalony - szybki i sliski. Byla ze mna moja mama i maz i bardzo nam sie zawody podobaly.