sava Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Haniu a o ktory pociag chodzi? O ten z Cieszyna o 16-tej? Quote
sava Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Bo z Trzynca do Cieszyna jest niedaleko i pewnie ktos cie podrzuci. Quote
saJo Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Spoko, jak zwrocisz za paliwo to moge cie podrzucic. A Trzyniec daleko od Horni? Quote
Guest ajsonowa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 tylko Hania, saJo napisala, ze nie chce wracac w niedziele sama, bo boi sie zaspania za kierownica :eviltong: Quote
sava Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Zapomnijcie o Horni - trening jest w Trzyncu - blisko Cieszyna. Quote
sava Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Dziewczyny, wyjezdzam - Monika i Hania maja moj tel - mozna smialo pisac, gdybyscie mialy cos do Katki i trzeba by bylo pomoc. Quote
hanik Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='sava']Dziewczyny, wyjezdzam - Monika i Hania maja moj tel - mozna smialo pisac, gdybyscie mialy cos do Katki i trzeba by bylo pomoc. Ja nie mogę znależć wizytówki z Twoim numerem... mam nadzieję, że nie zgubiłam.... sajo a więc do Cieszyna... pojechalabym wtedy wcześniej... Quote
hanik Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 ajsonowa napisał(a):tylko Hania, saJo napisala, ze nie chce wracac w niedziele sama, bo boi sie zaspania za kierownica :eviltong: że co????? Quote
saJo Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 sava napisał(a):Zapomnijcie o Horni - trening jest w Trzyncu - blisko Cieszyna. Wiemy, wiemy, ale ja w innym celu pytam :eviltong: hanik Ja to musze wszystko jeszcze dokladnie przemyslec, porozmawiac z pewna osoba i wyjasnic sprawe z autem. Najpozniej w poniedzialek na 100% powiem co i jak. Quote
hanik Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 sava napisał(a):Haniu a o ktory pociag chodzi? O ten z Cieszyna o 16-tej? Tak o ten... I pojechalabym do Warszawy a potem do Gdańska :roll: Quote
Flaire Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 hanik, Trinec jest tuż koło Cieszyna, na piechotę niemal możesz dojść. (Jak ja byłam na zawodach w Trincu, to mieszkałam w Cieszynie). 11 km, o ile dobrze pamiętam. Na pewno Cię ktoś podrzuci, szczególnie że teraz nie ma granic. Quote
hanik Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Flaire']hanik, Trinec jest tuż koło Cieszyna, na piechotę niemal możesz dojść. (Jak ja byłam na zawodach w Trincu, to mieszkałam w Cieszynie). 11 km, o ile dobrze pamiętam. Na pewno Cię ktoś podrzuci, szczególnie że teraz nie ma granic. Nie wiedziałam, że to aż tak blisko :cool3: Sajo, jest jeszcze problem, że ja pracuję też w piątek i dopiero po pracy bym mogła wyjechać... nawet nie wiem czy znajdę jakiś pociąg do Olsztyna koło 13 nastej :-( Quote
Guest ajsonowa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='hanik']Nie wiedziałam, że to aż tak blisko :cool3: maps.google Twoim przyjacielem :eviltong: Quote
saJo Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='hanik'] Sajo, jest jeszcze problem, że ja pracuję też w piątek i dopiero po pracy bym mogła wyjechać... nawet nie wiem czy znajdę jakiś pociąg do Olsztyna koło 13 nastej :-( Spoko, do Czech mozemy jechac w nocy, bede wypoczeta, mozemy sie zmieniac, wiec dojedziemy. Spowrotem wolalabym sie wyspac po treningach, bo czlowiek juz zmeczony, a ja mam alergie na zasypianie za kierownica. sopot-olsztyn 12:52 - 16:46 z przesiadka w Ilawie (expres, osobowy) 15:26 - 18:48 bezposredni pospiech Quote
hanik Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Zdążyłabym na ten drugi dopiero... Chyba, że bym znalazla kogoś kto mnie do Olka podrzuci.... Dobra w poniedzialek daj znać co i jak.... Quote
saJo Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Dopiero wrocilam z weekendu szkoleniowego, kurde, nic nowego nie wiem, przepraszam, obiecalam, a nie jestem w stanie powiedziec jak bedzie i ciezko mi powiedziec kiedy cos bede wiedziala. Obiecuje, ze jak tylko mi sie sprawa wyjasni (poki co wszystko pokrecilo sie jeszcze bardziej) to dam znac. Ale generalnie RACZEJ TAK. Quote
hanik Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [B]SaJo [/B]a jak duży masz wóz ???? Bo może tak być, że z Gdanska będzie chętna jeszcze jedna osoba... Ale to będzie wiadomo dopiero jutro... Chodzi o to ile osób jest w stanie pomieścić Twoje autko.... Ja jutro będę jeszcze pytać czy przypadkiem bym nie dostala tego poniedziałku wolnego Quote
saJo Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Rekord to 4 osoby, 7 psow i 3 metalowe kennele (zlozone :p ). Jakies pytania? :evil_lol: Tak na powaznie mam kombiaka, moje psy zaklatkowane w bagazniku, a reszta miejsca do Waszej dyspozycjim bo nawet toboly cale mieszcza mi sie obok psow. Jeszcze musicie tylko zostawic mi miejsce na kierowanie ;) Jesli bedzie jeszcze jedna osoba, to szanse na wyjazd rosna ;) , bo miedzy innymi chodzi o to ile kasy pojdzie na naprawe auta. Quote
hanik Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 No to trzymaj kciuki, żeby wypaliło z kolejną osobą :lol: Quote
saJo Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Trzymam kciuki trzymam, a wy trzymajcie, bo ok 10:00 bede wiedziala ile potrzebuje na naprawe auta. Quote
hanik Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Wyglada na to, że wypali ten wyjazd we trójkę ... Wtedy by było aż trzech kierowców... Normalnie full wypas :evil_lol: Quote
saJo Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 To dobrze. Szanse zwiekszaja sie coraz bardziej. Jeszcze tylko czeka mnie wieczorem rozmowa z jedna osoba i jesli wszystko pojdzie po mojej mysli, to jedziemy :) Quote
Recommended Posts