Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest ajsonowa
Posted

tylko Hania, saJo napisala, ze nie chce wracac w niedziele sama, bo boi sie zaspania za kierownica :eviltong:

Posted

[quote name='sava']Dziewczyny, wyjezdzam - Monika i Hania maja moj tel - mozna smialo pisac, gdybyscie mialy cos do Katki i trzeba by bylo pomoc.

Ja nie mogę znależć wizytówki z Twoim numerem... mam nadzieję, że nie zgubiłam....

sajo a więc do Cieszyna... pojechalabym wtedy wcześniej...

Posted

sava napisał(a):
Zapomnijcie o Horni - trening jest w Trzyncu - blisko Cieszyna.

Wiemy, wiemy, ale ja w innym celu pytam :eviltong:

hanik
Ja to musze wszystko jeszcze dokladnie przemyslec, porozmawiac z pewna osoba i wyjasnic sprawe z autem.
Najpozniej w poniedzialek na 100% powiem co i jak.

Posted

hanik, Trinec jest tuż koło Cieszyna, na piechotę niemal możesz dojść. (Jak ja byłam na zawodach w Trincu, to mieszkałam w Cieszynie). 11 km, o ile dobrze pamiętam. Na pewno Cię ktoś podrzuci, szczególnie że teraz nie ma granic.

Posted

[quote name='Flaire']hanik, Trinec jest tuż koło Cieszyna, na piechotę niemal możesz dojść. (Jak ja byłam na zawodach w Trincu, to mieszkałam w Cieszynie). 11 km, o ile dobrze pamiętam. Na pewno Cię ktoś podrzuci, szczególnie że teraz nie ma granic.

Nie wiedziałam, że to aż tak blisko :cool3:

Sajo, jest jeszcze problem, że ja pracuję też w piątek i dopiero po pracy bym mogła wyjechać... nawet nie wiem czy znajdę jakiś pociąg do Olsztyna koło 13 nastej :-(

Guest ajsonowa
Posted

[quote name='hanik']Nie wiedziałam, że to aż tak blisko :cool3:

maps.google
Twoim przyjacielem :eviltong:

Posted

[quote name='hanik']
Sajo, jest jeszcze problem, że ja pracuję też w piątek i dopiero po pracy bym mogła wyjechać... nawet nie wiem czy znajdę jakiś pociąg do Olsztyna koło 13 nastej :-(

Spoko, do Czech mozemy jechac w nocy, bede wypoczeta, mozemy sie zmieniac, wiec dojedziemy. Spowrotem wolalabym sie wyspac po treningach, bo czlowiek juz zmeczony, a ja mam alergie na zasypianie za kierownica.

sopot-olsztyn
12:52 - 16:46 z przesiadka w Ilawie (expres, osobowy)
15:26 - 18:48 bezposredni pospiech

Posted

Dopiero wrocilam z weekendu szkoleniowego, kurde, nic nowego nie wiem, przepraszam, obiecalam, a nie jestem w stanie powiedziec jak bedzie i ciezko mi powiedziec kiedy cos bede wiedziala. Obiecuje, ze jak tylko mi sie sprawa wyjasni (poki co wszystko pokrecilo sie jeszcze bardziej) to dam znac. Ale generalnie RACZEJ TAK.

Posted

[B]SaJo [/B]a jak duży masz wóz ???? Bo może tak być, że z Gdanska będzie chętna jeszcze jedna osoba... Ale to będzie wiadomo dopiero jutro... Chodzi o to ile osób jest w stanie pomieścić Twoje autko.... Ja jutro będę jeszcze pytać czy przypadkiem bym nie dostala tego poniedziałku wolnego

Posted

Rekord to 4 osoby, 7 psow i 3 metalowe kennele (zlozone :p ). Jakies pytania? :evil_lol:
Tak na powaznie mam kombiaka, moje psy zaklatkowane w bagazniku, a reszta miejsca do Waszej dyspozycjim bo nawet toboly cale mieszcza mi sie obok psow. Jeszcze musicie tylko zostawic mi miejsce na kierowanie ;) Jesli bedzie jeszcze jedna osoba, to szanse na wyjazd rosna ;) , bo miedzy innymi chodzi o to ile kasy pojdzie na naprawe auta.

Posted

To dobrze. Szanse zwiekszaja sie coraz bardziej. Jeszcze tylko czeka mnie wieczorem rozmowa z jedna osoba i jesli wszystko pojdzie po mojej mysli, to jedziemy :)