Guest ajsonowa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 My tez dotarlysmy - szczesliwe, padniete i... najgorsze jest to, ze wcale nie mamy dość :diabloti: Ada dała nam za mały wycisk, ale jak mam byc szczera to glowa mi peka od tej agilitowej wiedzy :loveu::loveu: Potwierdzam - bylo SUUUUPER, juz ustalone, ze jedziemy w przyszlym roku koniecznie, a wczesniej mam nadzieje, ze wpadniemy na zawody :razz: Juz mi brakuje tego, ze rano Ada nie bedzie krzyczec "Ola, trening!" :placz::placz: i dlatego tez nie mam banana :loveu: Quote
Wafelek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 My też jesteśmy, przyjechaliśmy koło 15tej - nie powiem, ile mam zdjęć i filmów przed sobą... Ja nieco się wahałam czy jechać ze szczeniakiem, ale nie żałuję ani trochę. Aries zniósł obóz bardzo fajnie, było ogólnie super, i co najważniejsze - mam jasną wizję pracy na najbliższy czas. Katka, Ada, Sava - jeszcze raz ogromne podziękowania za włożoną pracę; naprawdę super, że obóz się odbył i mogliśmy na nim być. No i oczywiście dziękuję całej polsko-czeskiej ekipie za ten naprawdę fajny tydzień wspólnej zabawy :) Za rok - koniecznie musi być powtórka!!! (ale tym razem już z dorosłym psem... :diabloti:) Quote
hanik Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ja też dotarłam po 11 godzinach jazdy :grab: Co tu rzec.... Obóz, ludzie, klimaty, wódka arbuzowa, piwo, żarcie przewspaniałe :loveu: Przeżyłam wspaniały tydzień :multi: Biegnę rozpakować samochód, bo wczoraj padlam... Wafelek czy dacie radę przeslać płytkę z filmikami, żeby zmontować coś większego???? Uśmiecham się też do Savy o filmiki AAA i na płytce nie ma mojego wspaniałego przebiegu z Funią a Przemo pokazywal mi fotki :lol:... Jak znajdziecie to bardzo proszę o wrzucenie na serwer czy gdziekolwiek bo to fajna pamiątka Quote
Mokka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 No to dawać mi tu więcej fotek i opowiadać ze szczegółami, jak było. Czekamy cierpliwie :lol: Quote
CHI Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Hanik na płytce chyba nie ma wszystkich zdjęć = tempo przegrywania było zawrotne:razz: Ja swoje powoli jutro uporządkuję - chwilowy brak miejsca na dysku = pożyczyłam dysk zewnętrzny.... A kto robił mojego Diuka na "zabawowym" torku???? Quote
Monia i Taja Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 My dotarliśmy w sobotę o 1 w nocy trochę padnięci, oczy mi sie podczas jazdy zamykały, ale dałam radę :) Odzywam się dopiero teraz, bo mam gości, więc tak nie za bardzo siedzieć przed kompem. Ale, trza coś rzec.... Obóz naprawdę świetny. Wielkie dzięki dla Katki i Ady, Wandy oraz Gosi, że owy tabor nagłośniła w tym wątku :) Jesteśmy zmęczone, ale szczęśliwe. Mój szikowny beagel ;) ze zmęczenia padł. A mnie od natłoku wrażeń i wiadomości aż głowa boli-podobnie jak Olkę :P Dzięki wszystkim za wspaniałą atmosferę. Było naprawdę super! Quote
Wafelek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 hanik napisał(a): Wafelek czy dacie radę przeslać płytkę z filmikami, żeby zmontować coś większego???? Damy damy, tylko trochę to potrwa - na razie zrzuciłam je na kompa, muszę jeszcze przekonwertować, a i tak tego sporo będzie - ponad godzina filmów... Hania, jaki format byś chciała? Mokka, zdjęcia też będą - ale muszę je przebrać... Cierpliwości! ;) Quote
sava Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 na razie zrzuciłam je na kompa, muszę jeszcze przekonwertować, blagam, nie zacznijcie znowu mowic po chinsku :p a oto moj futrzak, zeby ktos nie pomyslal, ze nie potrafimy :diabloti: Quote
hanik Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Wafelek napisał(a):Damy damy, tylko trochę to potrwa - na razie zrzuciłam je na kompa, muszę jeszcze przekonwertować, a i tak tego sporo będzie - ponad godzina filmów... Hania, jaki format byś chciała? Mokka, zdjęcia też będą - ale muszę je przebrać... Cierpliwości! ;) Wafelku dobrze, że zapytalaś bo nie wszystkie formaty mój program w Macu lapie i potem trzeba to przerabiać... Na aparacie filmiki mam w formacie AVI i to przyjmuje mi... Następnie mam zrobione filmiki w programiku i jest napisane na końcu mov, a odtwarzam w Quick Time Player... Nie pamiętam w jakim formacie zgrywalam z kamery i dzialalo. Muszę zerknąć w drugim kompie i dam Ci znać. Na pewno jest problem z tymi windowsowymi formatami. Quote
hanik Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 sava napisał(a):blagam, nie zacznijcie znowu mowic po chinsku :p a oto moj futrzak, zeby ktos nie pomyslal, ze nie potrafimy :diabloti: No ja tak nie pomyślalam... Po obozie wysnulam teorię, że Czesi z każdego psa potrafią zrobić sportowca :lol: Sava poproszę jeszcze to zdięcie Figla od tyłu :evil_lol: No i czekam na fotkę do obrobienia Quote
sava Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 od tylu tez moze byc - ale teraz znalazlam takiego i Leksus blyskawica :diabloti: i Funia traktor w peleryce z nogawki :eviltong: i Karmel, co zawsze ma wlasne zdanie :razz: Quote
sava Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 a tu tos byl, ale byl za szybki i mi zwial:crazyeye: Quote
Psiulka mamulka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Nareszcie dorwałam się do kompa! (swojego, bo dzień w pracy minął mi na przeglądaniu fotek obozowych:evil_lol:. Jako ostatni opuściliśmy obóz, nawet Czechów już nie było :( Ach, żal było wracać. Dzięki Katce za podwiezienie nas do Ostravy :fadein:. Ledwo do pociągu wskoczyłam ,bo jakoś wcześniej ruszał i nawet nie zdążyłam się pożądnie pożegnać:roll:. Podróż była zabawna. Jechałam z dziennikarzem, który ciągle czochrał mi psa i adwokatką, która upierała się żeby nakarmić go wafelkami, a później męczyła mnie żebym zdjęła Karmelowi kantarek i posadziła go na siedzeniu-tu uległam;) Pies oczywiście do rana spał jak zabity i ledwo dał się wyciągnąć mamie na poranny spacer. Ja odsypiałam do południa... Obóz był super, zarówno pod względem towarzystwa jak i wiedzy którą zdobyliśmy. Wieeelkie podziękowania dla Katki, Ady i Wandy za pracę włożoną w działanie obozu. Za rok oczywiście jedziemy, ale tym razem jako zawodnicy :cool3: Quote
Wafelek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Figiel: Karmel: Hania bez Figla, pracowicie biegająca po torze: I Hania z Figlem: Bori: Quote
Wafelek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 I kilka psich portretów - opalająca się Funia: Funia zapatrzona: Któryś z yorków - chyba maleńka Buri: Kusza (dobrze pamiętam imię?): Ozzy: Quote
Mokka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Sami swoi :lol:. Prawie same znajome twarze. Fajnie Wam było, zazdraszczam niezawistnie :lol:. Quote
Guest ajsonowa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Wafelek napisał(a): A Ada jak zwykle ma banana :evil_lol: Quote
Recommended Posts