Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Figiel zazwyczaj ze mną w łóżku śpi :lol:
Mam fajny 2 osobowy materac :cool3:..... jakby mu się nie chcialo spać na materacu to mam jeszcze koc piknikowy z izolacją, więc ok.... Kupiłam też pawilon... Tak naprawdę to bardzo tanio wychodzi nocleg nie w namiocie ... Ale chyba w namiociku większa frajda... Może ostatnią noc spędzę w hoteliku, żeby się porządnie wyspać przed drogą powrotną. Chyba, że codziennie będzie gradobicie :evil_lol:... To wyniosę się wcześniej.... Tanie te noclegi tam... Szkoda, że mieszkam tak daleko... Częściej bym wpadala do Czech :lol:

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przy dwuosobowym materacu na jedną osobę plus niewielkiego psa, karimata dla psa rzeczywiście nie potrzebna. :) Ja łaziłam z psem na wędrówki z namiotem na plecach, więc miałam dla siebie tylko minimalną karimatkę, nawet ja sama się na niej nie do końca mieściłam, więc o miejscu dla psa nie było mowy. Dlatego pies miał oddzielny kawałek karimaty. :)

Posted

Flaire napisał(a):
Przy dwuosobowym materacu na jedną osobę plus niewielkiego psa, karimata dla psa rzeczywiście nie potrzebna. :) Ja łaziłam z psem na wędrówki z namiotem na plecach, więc miałam dla siebie tylko minimalną karimatkę, nawet ja sama się na niej nie do końca mieściłam, więc o miejscu dla psa nie było mowy. Dlatego pies miał oddzielny kawałek karimaty. :)

To zupełnie inna bajka takie wędrowki :lol:
ja już robilam test namiotowo - materacowy i Figiel się szybko zorientowal gdzie miękko i najwygodniej... Nie musialam robić specjalnych zaproszeń do namiotu :lol:.... Myślę, że nasz materiałowy transporter postawię przed namiotem, pod pawilonem, a obok wkręcę palik

Posted

Hmm a my się ciągle mocno wahamy, gdzie spać... co prawda po weekendzie testowym na Słowacji wychodzi na to, że Ariesowi namiot ogromnie odpowiada, ale... hmm nie powiem, ile rzeczy może zrobić 3miesięczny szczenior z inwencją własną w namiocie :diabloti: (4-miesięcznemu tylko możliwości się zwiększą...).

Posted

[quote name='Wafelek'] hmm nie powiem, ile rzeczy może zrobić 3miesięczny szczenior z inwencją własną w namiocie :diabloti: (4-miesięcznemu tylko możliwości się zwiększą...).

Wafelek: w weekend sie o tym przekonalam, przyjechalismy do Bialegostoku b pozno, bylam tak zmeczona, ze nie chcialo mi sie przepakowywac pol bagaznika aby zabrac klatke ze spodu. Po tej jednej nocy stwierdzilam, ze przekopalabym pol TIRa aby wydostac klateczke dla slodkiego Kaidenka :angryy: A miesiac temu na wyjezdzie b ladnie prosperowal z otwarta klateczka i mu zaufalam ... :roll:

Posted

wendka napisał(a):
A miesiac temu na wyjezdzie b ladnie prosperowal z otwarta klateczka i mu zaufalam ... :roll:

Tak sie konczy ufnosc w grzecznosc szczeniaka :evil_lol:

Nawet nie wiecie jak bardzo Wam zazdroszcze wyjazdu na ten oboz....:placz::placz::placz:

Guest ajsonowa
Posted

My tez jedziemy jutro rano (nie wiem czemu, tak jakos moj tata zadeycdowal :eviltong:)
do zobaczenia na miejscu :diabloti:

Posted

Przede mną zakupy-dopiero jutro i pakowanie. W końcu jedziemy pociągiem do Ostravy-Svinov, a z tamtąd będziemy musielu przesiąść się w "cug" do H.S., więc jeśli ktoś byłby tak miły i mógł po nas wyjechać:cool3:....Wstępnie jestem umówiona z Kateriną że wyjedzie po nas na stację w Horni.

Teraz moja główna prośba do wszystkich którzy wyruszają z Wawy: Czy ktoś znajdzie miejsce w swoim autku na klatkę dla psiula i namiot coby mi je podrzucić do ośrodka? Nie zabiorę się z tym wszystkim (na plecach), a skoro nas nie mogą zabrać, to może chociaż to?:multi:

Piszcie/dzwońcie: 503 034 453

Ola

Posted

My mamy jeszcze do zrobienia jutro nasze kursowe zawody i imprezę grillowo-agilitową, tak że pakowanie i wyjazd dopiero w niedzielę... coś czuję że dotrzemy padnięci, ale i tak się cieszę :)
I Aries chyba też (nie ma wyboru... :diabloti:)

Posted

:crazyeye:
nie wierze wlasnym oczom - czemu Katka nic mi nie powiedziala? Siedzimy w jednym biurze - a ona biedaczysko ze slownikiem po nocach sie meczy z waszymi mailami. :diabloti:
Dla mnie to kwestia paru minut :mad:
CHI - dzieki za mile slowa - wpadne zobaczyc, jak wam idzie.

Posted

A mój pół-bagaż już jest w Horni0dzięki pomocy Ajsonowej:multi:, a CHI zaoferowała podwózkę z Ostravy, o ile będzie tam przede mną:Poland: Jesteście kochane! A teraz...no ...wracam do pakowania c.d.
Do zobaczenia ze wszystkimi na miejscu!

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
sava dzięki za zdjęcia! :loveu: Dobrze wiedzieć, że oni tam żyją! ;) Może jeszcze jakaś relacja?

tego to akurat dzis nie jestem pewna, biorac pod uwage burze, jaka byla w nocy :diabloti:

Posted

Meldujemy, że dotarliśmy do domu...
tzn dotarliśmy do JG wcześniej, ale musiałam pokazać zdjęcia przyjaciółce - dostaliśmy na płytce od Organizatorów...

Tak na szybko:
było SUPER!!!:multi:
Katko, Ado, Sava Wam oraz CAŁEJ EKIPIE polsko-czeska DZIĘKUJE...
za wspaniały tydzień, który nie wiadomo kiedy przeleciał...
Widzieliście jak mi było trudno wyjechać...

kto nie był niech żałuje:razz:

Psy już śpią... Ja jeszcze targam bety i jutro do pracy na 7,00 :placz:

Pozdrowienia od BBBandy....