Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wafelek napisał(a):
O, fajnie będzie znowu się spotkać! :)

Ja też się cieszę, że się zobaczymy. Na fortowy obóz mnie nie stać, więc martwilam się, że nic z naszego wyjazdu nie będzie. Bardzo się ucieszylam tym obozem. Właśnie przeczytalam na Twoim blogu o Twoim Rudasku i jakoś trudno mi uwierzyć w to wszystko :-(.
Cały czas mam przed oczyma nasz ostatni spacer na obozie i Twoją sunię na torze biegającą z taką dużą piłką.

Cieszę się, że będzie miała następcę i, że będę mogła go spotkać

Posted

Haniu, zawsze mozesz po prostu zadzwonic ;) Telefon jest podany w pierwszym poscie, a Katka bardzo dobrze pisze - zatem podejrzewam tez, ze i mowi ;-) - po polsku.

Posted

Wafelek napisał(a):
Haniu, zawsze mozesz po prostu zadzwonic ;) Telefon jest podany w pierwszym poscie, a Katka bardzo dobrze pisze - zatem podejrzewam tez, ze i mowi ;-) - po polsku.

No właśnie ciut się boję, że nie dogadamy się :lol:
Bo pisząc zawsze możesz obstawić się słownikami , a mówić już gorzej,Na dodatek nie pomachasz rękami bo to telefon :lol:. Ale nic, jak nie dostanę odzewu to będę musiala, bo nawet numeru konta nie znam, żeby kaskę przeslać.

Posted

Monia i Fiona napisał(a):
My też zgłoszone :)
Monita, może pojedziemy razem?
Bożenko, fajnie, że będziecie ze szczeniaczkiem :)

Ale rewelacja - jestem za !! Tylko jeszcze się nie zapisałam :shake: :oops: Muszę wszystko pozałatwiać z pracą.

• 2 weeks later...
Posted

Napisalam kolejnego maila i nic. Więc zadzwonilam. Udało mi się... Katka bardzo dobrze mówi po Polsku :cool3:
Okazało się, że odpisała na wszystkie maile. Niestety żaden nie doszedł.... Powiedziala, że wyśle sms -em numer konta i adres ... No i sms-a brak :cool1:

Może z Czech do Polski nic nie chce dochodzić ...
Stąd moja prośba.. Czy ktoś z was już wplacił pieniążki? Jeśli tak to czy mogę prosić na priva o numer konta i adres, żebym mogła zrobić przelew???? Zadzwonila bym do Katki z zapytaniem czy o to konto jej chodzi bo jeśli tak to problem byłby z głowy.... Nie balabym się, że podając mi ustnie żle coś zrozumiem i pieniądze pójdą nie tam gdzie trzeba...

Posted

Nie wiem czy można. Na pewno kasę trzeba przesłać... Najlepiej zadzwonić i zapytać się :lol:. Katka naprawdę super mówi po Polsku :-)

Posted

Słuchajnie ponawiam prośbę. czy ktoś już zrobił przelew???? bank mi odpowiada, że mam zły numer rachunku i nie zrobi przelewu. Czy ktoś mógłby mi przyslać na priva poprawne dane?:roll:

Guest ajsonowa
Posted

Ponaglam pytanie :)
Ja sie zorientowalam, ze Katka nie podala mi numeru konta, ale swoj adres na zrobienie przelewu pocztowego ;)

Posted

Ja też to dziś zauważyłam. Niestety dziś nie miałam czasu i poprosiłam o to to mojego ojca a on wyslal te pieniądze w kopercie poleconym priorytetem :crazyeye:

Już widzę oczyma wyobrażni jak dochodzi pusta koperta

Posted

z tego co rozmawiałem z Katką ostatnio to rzeczywiście nie ma konta bankowego żeby można było wpłacać przelewem... więc pozostaje chyba tylko przekaz pocztowy

Posted

Nie ma. Mi podala numer konta kolegi, niestety za krótki..Rozmawiałam z nią
ale nie wiele zrozumiala jak jej tłumaczyłam, że pieniądze poszły w kopercie..
Ale chyba na tyle się dogadalam, że jak za 10 dni nie dojdą to poda mi dobry numer i zrobię przelew... Najlepiej by było gdybym je zawiozła :cool1:

Guest ajsonowa
Posted

hanik, to co jedziemy razem? :razz:

Ja jej wyslalam maila, ze pieniadze wysle dopiero jutro, zobaczymy czy mnie nie usunie z listy :diabloti:

Posted

ajsonowa napisał(a):
hanik, to co jedziemy razem? :razz:

Ja jej wyslalam maila, ze pieniadze wysle dopiero jutro, zobaczymy czy mnie nie usunie z listy :diabloti:

Myślę, że nie usunie.

A Ty jak jedziesz? Szkoda, że się nie zgadałyśmy wcześniej to bym przez Warszawkę jechala i nie szukała noclegu... A tak już mam zaklepany nocleg u znajomych :roll:

Z powrotem mogę Cię zabrać :-)

Guest ajsonowa
Posted

Z transportem nie mam problemu, wiec loozik ;)
ale jesli moglabym wracać z Tobą to ew. jeszcze zobaczymy na miejscu :razz:

Posted

ajsonowa napisał(a):
Z transportem nie mam problemu, wiec loozik ;)
ale jesli moglabym wracać z Tobą to ew. jeszcze zobaczymy na miejscu :razz:

Oki . To do zobaczyska :)

A mój ojciec to w czepku urodzony :lol:. Kasę wyslał priorytetem poleconym w piątek a w poniedzialek Katka już pieniądze miala... Cała operacja kosztowala 8 zł :lol:

Guest ajsonowa
Posted

o, rany :shake: wyglada na to, ze chyba tylko ja mam takie problemy z wyslaniem pieniedzy... w poniedzialek na poczcie sie komputery zawiesily i nie moglam wyslac kasy, wczoraj w numerze konta brakowalo jakis danych, a dzisiaj jak chcialam wyslac kase przez Western Union to musze miec jakies potwierdzenie od Katki, masakra! :mad:

hanik, gratuluje, ja sie boje, ze mi kasa zginie w drodze do Czech :eviltong:

a moze inni by sie pochwalili jakim cudem przelali pieniadze? :razz:

Posted

ajsonowa napisał(a):
o, rany :shake: wyglada na to, ze chyba tylko ja mam takie problemy z wyslaniem pieniedzy... w poniedzialek na poczcie sie komputery zawiesily i nie moglam wyslac kasy, wczoraj w numerze konta brakowalo jakis danych, a dzisiaj jak chcialam wyslac kase przez Western Union to musze miec jakies potwierdzenie od Katki, masakra! :mad:

hanik, gratuluje, ja sie boje, ze mi kasa zginie w drodze do Czech :eviltong:

a moze inni by sie pochwalili jakim cudem przelali pieniadze? :razz:

A Ty myślisz, że ja się nie balam :eviltong: Ja bym nigdy na coś takiego nie poszla. Po prostu mój ojciec nie wiedział, że istnieje coś takiego jak przelew pocztowy...
Najlepiej zadzwoń albo napisz do Katki i powiedz, że masz problemy bo jest strajk poczty. Może poda Ci dobry numer konta kolegi. Mi powiedziała, już ma dobry numer i jak pieniądze zaginą to mi go prześle . Całe szczęście nie trzeba było :lol: