Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest ajsonowa
Posted

Jednak nie mam takiego wielkiego transportu... znajomi mojej mamy nie jada, bo cos tam im nie podpasowalo ;)
Ja jeszcze nie wiem jak tam sie dostane, naprawdopodbniej zawiezie mnie tata albo chlopak - ktos musi :mad:

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

molos napisał(a):
w ostatni weekend rozmawiałem z organizatorami - jeszcze kilka psów z Polski są w stanie przyjąć na obóz jakby co ;)

Yyyy ... to ja się muszę zapisać !! Bo przegapiłam sprawę :shake: Powoływać się na kogoś czy wypełnić formularz na stronie ??

Guest ajsonowa
Posted

Ja sie zglaszalam mailem, dostalam taki formulasz zgloszeniowy :)

Posted

My sie wybieramy. Co prawda, bedziemy miec malutkiego szczeniaczka, i nie wykluczone, ze bedziemy po prostu dojezdzac z domu na zajecia, zamiast spac na miejscu... i moze nie na wszystkie - ale generalnie zamierzamy na obozie byc ;)

Posted

Asti napisał(a):
O, a co to za szczeniaczek?

A ja wiem. :razz:
Ale niech Bożena ma tę przyjemność poinformowania. ;)

Dostałam w końcu numer konta, ale pieniądze pójdą pewnie dopiero na początku maja. :)

Posted

plinka napisał(a):
Internet to potęga ;)

Biorąc pod uwagę, że wystarczy wejść w pierwszego linka w moim podpisie... ;-)

sunprince napisał(a):
Ale niech Bożena ma tę przyjemność poinformowania. ;-)

Jak już na 100% wybierzemy konkretnego łobuza (co pewnie będzie miało miejsce dopiero przy odbiorze) to będę informować. Na razie zdradzę tylko, że będzie to oczywiście collie. Tylko że - krótkowłosy ;-)

Posted

Wchodziłam tam już kiedyś wielokrotnie, a wciąż była tam tylko notka z zawodów w ZG. Więc uznałam, że nie ma sensu tam więcej wchodzić, skoro nie jest blog uzupełniany:razz:

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie :-)

Mam dylemat czy nie jechać na ten obóz. W czasie długiego weekendu muszę podjąć decyzję.
Chcę tylko napisać, że wiele dobrego słyszałam o Katce. Moi znajomi byli tam w zeszłym roku i byli zachwyceni jej podejściem do ludzi. Zresztą mimo tego, że nie byłam w zeszłym roku na obozie, od września korzystałam z jej rad, bo mój znajomy, który tam był jest właśnie naszym trenerem. Bardzo wiele się nauczyłam i naprawdę wszystkim polecam Katkę :happy1:

Wysłałam zgłoszenie :-)