Frytela Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 McDzik napisał(a):Rozetki gotowe xD Pojechałam z tatą zalaminować, to się okazało, ze ksero w sobote nieczynne.. to mi tata laminarke kupił xD teraz nie będę musiała latac z tym wszystkim po mieście tylko w domku PYK od ręki xD ła... :) Tak, tak :) Powodzenia wszystkim jutro !!!!!! Oraz do miłego poznania z niektórymi :) Ha ja zrobilam 2 rozety ale jutro nikomu nie daje :P Laminarke kiedys kupilam w lidlu, bosko :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
McDzik Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Laminarka dobra rzecz xD No to pokaż jakąs fote tych dwóch :) Quote
jefta Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Już wstałam (:roll:) i wyjeżdżam. Powodzenia i do zobaczenia! Quote
Guciek Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ja już też obudzona ;) Niedługo jedziemy - powodzenia wszystkim życzę!!! :) Quote
renia13 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 i ja Wam zycze powodzenia :p przywiezcie duuuuuużo fotek :modla::hand: Quote
pawel21 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Viris mozesz przeslac mi fotki goldenow jezeli masz na adres e-mail. pawel_zgorzalek@wp.pl bede wdzieczny. Quote
Guciek Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Pogoda normalnie.... :eviltong: Spaliło mnie ;) No to my tak: Dosk I, NJwR, BOB, II BOG VIII Junior, uk. Mł Ch Pl ;) Quote
Guciek Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ja się spytam o fotki z wyborów BIS Junior, grupa VIII i z wyborów BOG VIII ;) U siebie mam kilka buldożków, amstaffów kilka się załapało, kilka cocker spanieli też :) Quote
AnkaW Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 My też już wróciliśmy Mój Karacik Zw. Mł. BOB Junior, BOB i III BOG Ukończyliśmy Młodziezowy Championat :multi::multi::multi: A najbardziej się cieszę z pięknych rozetek jakie dostał - aż 3 sztuki. Najwspanialsze nagrody :loveu::loveu: Pięknie dziękuję Viris, Ilce i McDzik :loveu::loveu::loveu: Quote
Błyskotka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Gratuluję :multi::multi::multi:. Poproszę o stawkę chow chow. Były tylko 2 suczki :cool3:. Quote
Saga200 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 AnkaW Ten Chiński Grzywacz to jest Twój? Ja identycznego widziałam na wystawie był przeuroczy xD:p Quote
AnkaW Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Saga200 napisał(a):AnkaW Ten Chiński Grzywacz to jest Twój? Ja identycznego widziałam na wystawie był przeuroczy xD:p Jeśli piszesz o tym w moim awatarku to tak :loveu: dziękuję :multi: Quote
Teddy Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Oto link do wyników i zdjęć leonbergerów z Lublina. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=2366&page=29 Quote
Saga200 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Och! Ja chyba widziałam twoje psy xD i mam CHYBA ich fotki xD Chyba siem nie obrazisz? :p Quote
Judit Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 nam też dobrze dziś poszło :p TYTUS Bohemia Thalset - dosk, lok.I, NDPwR, BOB, CWC AALIYAH Aristokrat - dosk, lok.I GIPSY QUEEN Shadow Dog - dosk, lok.I, Zw.Mł, NJwR :cool1: (za chwilę będą fotki z wystawy) Quote
McDzik Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='AnkaW']My też już wróciliśmy Mój Karacik Zw. Mł. BOB Junior, BOB i III BOG Ukończyliśmy Młodziezowy Championat :multi::multi::multi: A najbardziej się cieszę z pięknych rozetek jakie dostał - aż 3 sztuki. Najwspanialsze nagrody :loveu::loveu: Pięknie dziękuję Viris, Ilce i McDzik :loveu::loveu::loveu: Noo jeszcze raz gratulacje !!!!!!!!! :loveu: i dziekujemy za sliczną ringóweczkę, już ćwiczylismy, Arni ja polubiał od razu :loveu: no i za podróż w miłym towarzystwie :) !!!! ----------- A mój Arni ładny opis dostał, oc. Wybitnie Obiecująca, Najlepsze Szczenie w Rasie :) Quote
Recommended Posts