Guciek Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Dostałam info ze związku :eviltong: (...)W niedzielę na stronie podane zostaną: Lista wystawców i plan sędziowania. Listy zgłoszonych psów raczej nie będzie - chyba, że Zarząd zmieni zdanie.(...) Ale ładnie prosiłam i dostałam wykaz VIII FCI ;) Quote
McDzik Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 O prosze :) jaka retoryka jest ważna w dzisiejszych czasach :D Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 ja też ładnie poprosiłam i mam stawkę amstaffów ;) Quote
AnkaW Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Guciek napisał(a):Dostałam info ze związku :eviltong: Ale ładnie prosiłam i dostałam wykaz VIII FCI ;) czy to dziś miało być czy w następną niedzielę :evil_lol: Quote
Frytela Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Już jest podane: Lista wystawców: http://zk.lublin.pl/w0608/wlasc.htm plan sedziowania: http://zk.lublin.pl/w0608/plan_ringow.htm Quote
Guciek Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Jezu Święty, 2 tollery po wszystkich labach i goldenach?! :o Co to sie dzieje na tym świecie... Trzeba interweniować, a co ;) Quote
Cordia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Guciek napisał(a):Jezu Święty, 2 tollery po wszystkich labach i goldenach?! :o Co to sie dzieje na tym świecie... Trzeba interweniować, a co ;) 1 samoyed moj Quote
Frytela Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 AnkaW napisał(a):czy to dziś miało być czy w następną niedzielę :evil_lol: Guciek napisał(a):Jezu Święty, 2 tollery po wszystkich labach i goldenach?! :o Co to sie dzieje na tym świecie... Trzeba interweniować, a co ;) a ja całą (no prawie) grupe przeczekalam w radomiu :p wiec nie narzekaj. Tym razem psów nie zglosilam - sedzina mi nie odpowiada, a szkoda, bo lubie lubelskie wystawy ;) Quote
McDzik Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ilka21 napisał(a):a ja jeszcze nie:cool1: U Was w otwartej w suczkach aż 4, jak mam Was szukać? Jak sunia ma w katalogu? ---- Do mnie tez dzis juz doszlo potwierdzenie :) Quote
Ilka21 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Carmen Wiatr Pustyni wejdź na moją stronkę www.innowacjakennel.republika.pl to zobaczysz jak wygląda ona i ja i będzie ci łatwiej;) Quote
McDzik Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Ilka21']Carmen Wiatr Pustyni wejdź na moją stronkę www.innowacjakennel.republika.pl to zobaczysz jak wygląda ona i ja i będzie ci łatwiej;) Ok, dzieki wielkie! :) Quote
McDzik Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 W leonach jednak Redlicki nie ma psów górskich, leony przeszły do Bachurzewskiego (zna ktos tego sędziego???) , więc Cie rozumiem.. Quote
Boberek Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ahh... tez cały czas czekam na potwierdzenie. A ja w championach sama jestem a w pośredniej oprócz mnie tylko jedna suka :D Fakt faktem duża lepsza ;) Będzie ciekawie. Quote
McDzik Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 oOO no to powodzenia :P takie pustki w goldenach? :O Quote
Guciek Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Frytela napisał(a):a ja całą (no prawie) grupe przeczekalam w radomiu :p wiec nie narzekaj. Tym razem psów nie zglosilam - sedzina mi nie odpowiada, a szkoda, bo lubie lubelskie wystawy ;) Ja jak ja - ale tatusiowi to nie bedzie sie podobalo caly dzien spedzic na wystawie :P Quote
Frytela Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Guciek napisał(a):Ja jak ja - ale tatusiowi to nie bedzie sie podobalo caly dzien spedzic na wystawie :P u nas podobnie jest :p Quote
AnkaW Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 McDzik napisał(a):U Was w otwartej w suczkach aż 4, jak mam Was szukać? Jak sunia ma w katalogu? Ja Ci Carmen pokaże ;) Quote
McDzik Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 AnkaW napisał(a):Ja Ci Carmen pokaże ;) Oo, dziękuję! No, już ją mniej więcej obczaiłam na stronce! Boska, aż zaszczyt wystawiać... ahhh ... w ogóle, wszystkie grzywacze są boskie :loveu: Quote
weszynoska Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Z nadzieją piszę.....może ktoś jest na forum z okolic Krosna......padł mi samochód..i raczej nie da się go zrobić do niedzieli....nie mam czym dojechać na wystawę...nikt znajomy nie jedzie...szukam wszędzie kogoś..kto by mnie zabrał z jedna grzeczną suczką...Gończy polski...jest nauczona jechać spokojna, niekonfliktowa... oczywiście koszty...do podziału... Quote
Ilka21 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 McDzik napisał(a):Oo, dziękuję! No, już ją mniej więcej obczaiłam na stronce! Boska, aż zaszczyt wystawiać... ahhh ... w ogóle, wszystkie grzywacze są boskie :loveu: cieszę się,że mała się podoba Quote
Recommended Posts