Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Judit napisał(a):
Z tym brakiem cienia to też się zgadzam, znowu będziemy jak na patelni na słońcu.. :razz: trzeba parasolki wziąść albo namioty :eviltong:

[font=Verdana][size=2]

Na początku sędziować miała Bogusława Szydłowicz-Polończyk, ale nastąpiła zmiana sędziego i jest teraz Andrzej Szutkiewicz. Czy znowu nie postanowią zmienić nie wiadomo.

Czyli rozumiem w tym roku wystawa na wolnym powietrzu ? :multi: Bo na zdjęciach na stronce ich zk widziałam zamkniętą hale :( A mój szczeniak swobodniej prezentuje się na powietrzu :) traktuje to jak większy spacerek z towarzyszami do zabawy xD

Posted

Viris napisał(a):
Super, dzięki wielkie. Zobaczymy jak to będzie, ale moja siostra była zachwycona jak byłyśmy w zeszłym roku i już pytała czy w tym też do niej przyjadę i ją zabiorę na wystawę:evil_lol: Więc jest duża szansa że się pojawię. Tak w przeciągu miesiąca się jeszcze zastanowię czy by jakiś nagródek nie przywlec ze sobą..

Zdecydowałaś już, że będziesz :cool3:

gregory napisał(a):
Bardzo dziękuję, miejsce wygląda obiecująco, znacznie wiecej przestrzeni jak na MOSIR. Mam nadzieję, że pogoda dopisze bo w ubiegłym roku było w strugach deszczu.

Było, było... dziękuję za przygarnięcie mnie pod namiocik :loveu:

Posted

McDzik napisał(a):
Czyli rozumiem w tym roku wystawa na wolnym powietrzu ? :multi: Bo na zdjęciach na stronce ich zk widziałam zamkniętą hale :( A mój szczeniak swobodniej prezentuje się na powietrzu :) traktuje to jak większy spacerek z towarzyszami do zabawy xD

tak, teraz wystawa będzie na wolnym powietrzu, bez dachu nad głową, bo hali tam nie ma. :eviltong: W poprzednim miejscu hala owszem była.
mam nadzieję że nie będzie padać :roll:

Posted

Czy jest na dogomanii ktoś z oddziału w lublinie? Zgłoszenia już niedługo upływają, a ja jutro dopiero ide na poczte, żeby paczką posłać nagrody ringowe i boję się, że nie dojdą na czas, mimo, że wysyłam priorytetem! Czy będziecie czekać kilka dni na zgłoszenia etc od tych osób, które korzystają z normalnej poczty?

Judit napisał(a):
tak, teraz wystawa będzie na wolnym powietrzu, bez dachu nad głową, bo hali tam nie ma. :eviltong: W poprzednim miejscu hala owszem była.
mam nadzieję że nie będzie padać :roll:

Super! Dziękuję za informacje, to mnie ratuje! :) Szczeniak zupełnie innaczej się czuje na trawce, a zupełnie innaczej w dusznej, zamkniętej hali... No to wszystko idzie po naszej myśli! :)

Posted

jefta napisał(a):
Zdecydowałaś już, że będziesz :cool3:

W sobotę mam egzamin. Ale jutro ustalam z siostrą szczegóły i raczej na 99% będę na wystawie. Mam nadzieje na super słonko, bo już mam dość halówek.

Posted

Tak wiec mały Arni pojawi się w Lublinie?Bardzo jestem ciekawa, czy sie zmienił od lutego.Juz mu chyba piórka na uszkach podrosły. ( Rozmawiałyśmy w Rzeszowie na wystawie- beagle Emma z pomarańczowego namiociku). Teraz Emi będzie gospodynia, bo wystawa w jej mieście.

Posted

iwonamaria napisał(a):
Tak wiec mały Arni pojawi się w Lublinie?Bardzo jestem ciekawa, czy sie zmienił od lutego.Juz mu chyba piórka na uszkach podrosły. ( Rozmawiałyśmy w Rzeszowie na wystawie- beagle Emma z pomarańczowego namiociku). Teraz Emi będzie gospodynia, bo wystawa w jej mieście.

OOo witam !!! :multi::multi::multi:
Tak, Arni w lublinie bawi się w klasie szczeniąt :evil_lol: a zmienił się troszkę, na pewno urósł, już spory chłopak się zrobił, waży 6,1kg a wtedy to maluszek był :loveu: ostatnie zdjęcie z wystawy w Krośnie sprzed tygodnia:

o Emi też jestem strasznie ciekawa jak teraz wygląda i jak sobie radzi w świecie wystaw :) ale to już kwestia do obgadania bezpośrednio na wystawie :) mam nadzieje, że się spotkamy :)

Posted

ewka122 napisał(a):

P.S. Jeśli ktoś jeszcze nie zgłosił to istnieje możliwość zgłoszenia internetowo(pierwszy raz przez internet się da zgłosić do lubina).

a w którym miejscu jest formularz internetowy, bo jakoś nie rzuciło mi się nic w oczy? A zawsze to wygodniej niz wyslac poczta, tym bardziej,ze czasu niewiele

Posted

Goshka napisał(a):
a w którym miejscu jest formularz internetowy, bo jakoś nie rzuciło mi się nic w oczy? A zawsze to wygodniej niz wyslac poczta, tym bardziej,ze czasu niewiele

Na ich stronie internetowej w dziale przeznaczonym dla tej wystawy ukryty pod takim linkiem na niebiesko :)

Posted

Mogę podać numer telefonu. Ogólnie jak będą oceniane Buldożki to będę pewnie cały czas przy ich ringu - wtedy myślę że najprościej mnie znaleźć, ale na telefon to można się umówić wszędzie. Jeśli będzie ładna pogoda to chciałabym zostać też na finałach. A jak zła to się zobaczy :)

Posted

No to w Lublinie i grzywki, i buldozki, i spaniele tybetańskie mają ten sam ring dla grupy IX :) tylko pudle i cavaliery wyrzucili do psów górskich z tego co pamiętam :) to nie będzie problemu, tylko że właśnie ja najpierw pewnie będe przy tym ringu psów górskich (ze względu na leonbergery), a potem dopiero przesiąde się pod 'ring pod ostrzałem pana Ostrowskiego' ^^

Posted

Muszę się zastanowić, bo termin zgłoszenia jest do dzisiaj, a to nasza ostatnia szansa, żeby Mł Ch skończyć, jeśli w Radomiu się nam powiedzie 8)

Posted

Guciek napisał(a):
Muszę się zastanowić, bo termin zgłoszenia jest do dzisiaj, a to nasza ostatnia szansa, żeby Mł Ch skończyć, jeśli w Radomiu się nam powiedzie 8)

Tak to jest, jak się zostawia wszystko na ostatnią chwile xD No to zastanawiajcie się, zastanawiajcie ! :)

----

A ozdóbki razem oprócz cavalierków i pudli, tak jak jest podane na stronie :)

Posted

AnkaW napisał(a):
internetowe zgłoszenia przyjmują jeszcze do 25 maja

Kombinują, kombinują :eviltong: pewnie mało psów zgłoszono :cool1: ale zamykać termin przed samą wystawą? Mam nadzieje, że numerki i potwierdzenia dojdą na czas :shake: nie to co z 0polem - dostałam w poniedziałek po wystawie :angryy: