Viris Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='panienkabubu']A bernardyny?:cool3: Bernardyn Długowłosy Suki Klasa Otwarta ARNICA Don-Ber Bernardyn Krótkowłosy Psy Klasa szczeniąt ENZO Don-Ber Psy Klasa Młodzieży BONGO Olbrzym z Galicji Na zdjęciach chyba niestety nie mam. [quote name='Błyskotka']Dziękuję bardzo mogłabym prosić o dane suczki (data urodzenia, rodzice ....) z klasy otwartej :cool3:.Wyślę na PW. Na zdjęciu mam jednego chow-chow. Quote
miumiu Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Viris bardzo miło było mi poznać ciebie, twoją siostrę i Klarę oczywiście Pozdrawiam, przesyłam głaski i czekamy niecierpliwie na fotki a mój Lu Zw.Mł, czwarte więc popietruszkowe ale zawsze to miło :) Quote
Błyskotka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Viris napisał(a):Wyślę na PW. Na zdjęciu mam jednego chow-chow. Dziękuję. Będę czekać na fotkę :lol:. Quote
dorotal Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Troche sie pochwale: w buldogach francuskich Leos - CWC w kingach: Fiołek Rubinowy Skarb - Zw. Mł. , ukończony Mł. CH Polski Etna Rubinowy Skarb - CWC Brylant Rubinowy Skarb - CWC, NDSwR Vidor King de la Bascka - CWC, BOB, BOG II Quote
Judit Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 BIS Użytków 1 miejsce Altindan Xylomancer - golden. 2 miejsce Rescator Weinline - beagle. Quote
Carbonara Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Wlekie gratulacje dla wszytskich zwycieżców. Ale pogoda zabójcza była :) ahahha czy ma ktos moze zdjecia z BIS puppy?? Quote
Ilka21 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 http://ilka21.fotosik.pl/albumy/448723.html mam jakieś zdjęcia Quote
Viris Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 No to i ja wstawię trochę zdjęć. Gdy stałam w korku z Warszawy do Lublina : I wystawka : Quote
Recommended Posts