Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej wróciłam. Niestety nie udało mi się złapać wszystkich ras które byście chcieli. Nie złapałam Mudi ( ale nie widziałam w moim "poświrowanym" katalogu - wiec może nie było ? ), nie złapałam bracco italiano :placz::placz::placz: - mimo że wyściskać się udało. No i niestety na wyżełki które obiecałam ( na wystawie już ) przegapiłam - były wtedy buldożki - które też przegapiłam :roll: i udało mi się na koniec piesków i suczki załapać. Resztę " z listy " starałam się złapać chociaż "portretowo". A na finałach nie zostałam. Było dla mnie zdecydowanie "uczuleniowo" i za gorąco.

Idę spać z najbardziej charchoczącym psem na tej wystawie :evil_lol:
Dobranoc.

Posted

Viris napisał(a):
Hej wróciłam. Niestety nie udało mi się złapać wszystkich ras które byście chcieli.
:loveu: mam nadzieje ze shicki Ci sie udało gdzieś złapac :multi:
Przepiekne zdjecia :loveu: Gratuluje wszystkim zadowolonym :lol: no i czekam na kolejne fotasy :bigcool:

Posted

Saga200 napisał(a):
jak na razie mogę napisać że mam:
3 fotki na ringu dalmatyńczyków,
...
1 fota przed wystawą Czechoslowackiego Wilczaka

Wstaw koniecznie :multi:

Posted

McDzik napisał(a):

EDIT:
O kurczaki, mi chyba chodzi o wybory juniorów!

To mój Ekler. :evil_lol: I był III BIS Junior z czego się niezmiernie cieszę. :multi:

Posted

AnetaW, co to był za wilczak co chodził po terenie ale nie był wystawiany?

Viris, miło było Cię poznać :multi:

Organizacja mi się podobała, ale pogoda... już w zeszłym roku lepsza była :roll:

Posted

[quote name='Guciek']Dosk I, NJwR, BOB, II BOG VIII Junior, uk. Mł Ch Pl ;)
Poproszę o PW z wynikiem - wstawię do artykułu (potrzebuję tytuł zdobyty, imionko psa i właściciela)

[quote name='AnkaW']My też już wróciliśmy
Mój Karacik Zw. Mł. BOB Junior, BOB i III BOG
Ukończyliśmy Młodziezowy Championat

Poproszę o PW z wynikiem - wstawię do artykułu (potrzebuję tytuł zdobyty, imionko psa i właściciela)

[quote name='McDzik']E-e, spaniel tybetański. Maltańczyk wziął BOG

Wiesz co to za maltańczyk?

[quote name='McDzik']Husky BISa wziął? eeee seter skakał jak szalony... a kto na II i III miejscu na BISie?

Czyli jaka była stawka na BIS? na pudle?

[quote name='Judit']

BOG grupy VII:

AMERICAN DOLLAR z Arislandu - 1 miejsce

Dziękuje :modla:
Czy mogę prosić o pomoc w ustaleniu pierwszych miejsc z poszczególnych grup FCI?
Potrzebuję do artykułu:modla:

[quote name='moth']To mój Ekler. :evil_lol: I był III BIS Junior z czego się niezmiernie cieszę. :multi:

Posted

[quote name='jefta']AnetaW, co to był za wilczak co chodził po terenie ale nie był wystawiany?

Z tego co mi wiadomo to te co były (3) to były wystawiane, a ja się dużo pałętałam bo Licho zwiedzać chciało :roll:

Posted

AnetaW napisał(a):
Z tego co mi wiadomo to te co były (3) to były wystawiane, a ja się dużo pałętałam bo Licho zwiedzać chciało :roll:

Licho ma prosty ogon czy zawinięty od połowy jak basenji? To na 100% nie był żaden z tej trójki, która biegała w ringu.

Posted

Dorota_Fiszer napisał(a):
BOG 2 VIII moj Chester - Altindan Xylomancer (golden) plus BIS Uzytkow.
Grupe i BIS 2 wziela labradorka Gillyflower Molto Bene

Proszę o PW z tym wynikiem i danymi Twojego psa i tej labradorki, umieszczę w artykule. :modla:

Posted

[quote name='Błyskotka']Gratuluję :multi::multi::multi:.
Poproszę o stawkę chow chow. Były tylko 2 suczki :cool3:.

CHOW CHOW - RUDE

Suki Klasa Pośrednia
NANCY - ROSE od Haluski

Suki Klasa Otwarta
ENYA Od Zyndermana

Posted

To nie wiem, nie spotkaliśmy zadnego niewystawianego wilczaka, Ali ma prosty ogon ale ta sunia, która była też wystawiana zawija tak czasem z fantazją kitę :razz:

Jefta szkoda, ze nie wiedziałam ze jesteś bo byśmy pogadały :razz:

Posted

[quote name='Viris']CHOW CHOW - RUDE

Suki Klasa Pośrednia
NANCY - ROSE od Haluski

Suki Klasa Otwarta
ENYA Od Zyndermana

Dziękuję bardzo mogłabym prosić o dane suczki (data urodzenia, rodzice ....) z klasy otwartej :cool3:.