Saga200 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Arni to ten Maltańczyk? Co w "ruńdzie finałowej" Był? Quote
Saga200 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Cizys... mnie już zupełnie skleroza bierze xD W każdym bądź razie gratuluje Najlepszego Szczeniaka x) Quote
McDzik Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Nic się nie dzieje :P z maltańczykiem to go jeszcze nikt nie pomylił xD on jest od tego maltańczyka ze 4 razy większy xD Quote
mch Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 pare zdjec z wystawy , oczywiscie przeważają ONki ,ale innych tez jest kilka http://picasaweb.google.pl/monika.chmiala/WystawaLublin80608 Quote
Saga200 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Piękne fotki x) Najładniej to chyba wyszedł Szpic Miniaturowy xD :p Quote
McDzik Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='olaglowka']Ma ktos może zdjecia pudli ?? Pzdr Ola Cos tam z finałów by się znalazło: Quote
Saga200 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 No prosze prosze... i kto by sie spodziewał że ten Husky wygra wystawę? Ja myślałam, że ten Seter Irlandzki xD A i ten Spanielek był na prawdę śliczny x) Quote
Saga200 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ja w następnym roku być może pójdę z moim jamnikiem na wystawę w Lublinie... ale to jeszcze duuża nie wiadoma xD :lol::lol::lol: Quote
McDzik Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Husky BISa wziął? eeee seter skakał jak szalony... a kto na II i III miejscu na BISie? Quote
Saga200 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 jak na razie mogę napisać że mam: 3 fotki na ringu dalmatyńczyków, 1 fota na ringu akity, 1 fota przed wystawą Czechoslowackiego Wilczaka + dwóch psów jakichś tam (zapomniałam rasy i to jeszcze od tyłu xD) 2 foty Labradorów przed wystawą (jeden na środku w czapce i drugi na samym brzegu foty 2 foty Berneńczyków na ringu 1 fota Wyżłów Weimarskich na ringu 1 fota Owczarka Podhalańkiego (w tle widać także inne rasy) Chyba przed wystawą 1 fota Labradora i Owczarka Szetlandzkiego przed wystawą 1 fota jakiejś rasy na ringu (zdjęcie wyszło trochę rozmazane) 1 fota Bulterierów na ringu 1 fota Chow Chow'ów na ringu + 3 Szpiców Mini Później wyczerpała mi się bateria w aparacie więc pykałam se na komórce fotki xD Seter bardzo ładnie szedł, jednak on chyba drugie miejsce w BISie zdobył...:-o Quote
McDzik Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 oOOO :O ... ee jak ja go widziałam na wyborach BOG, to własnie handlerka czy tam handler go chwycił za ringówke strasznie do góry i on przez to całą drogę przehopkał. Może na wyborach BIS juz sie poprawili i ładnie poszedł, bo ja pojechałam zaraz po wyborach BOG 9 i koncowki juz nie widzialam. EDIT: O kurczaki, mi chyba chodzi o wybory juniorów! Quote
McDzik Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Judit'] http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=10279832 http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=10279832 oOO:loveu: Cavalierek TIMI i mastifka ABIGAIL:loveu: Quote
Dumisiowa Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Juditko kochana a może wlazły ci w aparat wyżły niemieckie krótkowłose:P? Quote
Judit Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Dumisiowa napisał(a):Juditko kochana a może wlazły ci w aparat wyżły niemieckie krótkowłose:P? miałam zamiar obfocić i wyżły ale aparat mi padł akurat jak schodziła nasza młoda gordonka z ringu i tylko do tego momentu mam zdjęcia :-( Odrazu po ocenie wróciliśmy do domu po drugi aparat (gorszy..) bo te ładne zdjęcia to z nowiutkiego pożyczonego aparatu są. Wróciliśmy na finały z psami i popykałam tam już końcówkę, niestety jak teraz patrzyłam to tylko pare zdjęć wyszło.. reszta taka dziwnie zamglona.. :roll: Quote
Mudik Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Gratulacje Guciek i AnkaW!!!!:multi::multi: Brawa dla wszystkich,za każde zwycięstwo te małe i duże:lol::lol: Quote
Judit Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 i tu nasze czerwono-białe pociechy :loveu: Titek: Quote
Recommended Posts