Saga200 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 No zapewne xD Ja to bym sie cieszyła nawet z uczestniczenia w wystawie xD Quote
Goshka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Genie']Judit, a masz może BIS Junior? Ja mam tylko taka fotkę z BiSa Juniorów:p I taką ..zorientowałam sie, o którego psa konkretnie Ci chodzi:-) Quote
Genie Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Gosha, ogromniaste dzięki :calus: :calus: Dzięki Tobie mam pamiątkę z sukcesu mojego malucha, bo małżonek w zakresie zrobienia jakiegoś zdjęcia nie spisał się kompletnie:mad: Quote
moth Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Genie']Gosha, ogromniaste dzięki :calus: :calus: Dzięki Tobie mam pamiątkę z sukcesu mojego malucha I ja też, ja też. :sweetCyb: Dziękuję bardzo. :buzi::Rose: Quote
Brzdąc Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 A to druga wystawą naszej suni i prosze BOG 1 :razz: Pralinka Brzdąc-jamnik szorstkowłosy króliczy:loveu: Quote
Saga200 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 To ten jamniorek był Twój? :loveu::loveu::loveu: Cudny xD:loveu::loveu::loveu: Ja w następnym roku pojadę z moim krótkowłosem na wystawę w Lublinie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LAURA Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 No to i ja sie pochwale :D whippet- Marion: dosk1, CWC, NDSwR,Zw.Rasy, BOG III - ukonczony Ch.Pl :) saluki - Alisa: dosk1, Zw.Ml, BOB Junior, Zw.Rasy - ukonczony Ml.Ch.Pl :) i BOG X Gratulacje dla wszystkich! Quote
Brzdąc Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Saga200 napisał(a):To ten jamniorek był Twój? :loveu::loveu::loveu: Cudny xD:loveu::loveu::loveu: Ja w następnym roku pojadę z moim krótkowłosem na wystawę w Lublinie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: z naszej hodowli - ale mnie tam nie było.Psinka jest własnością Małgosi, z którą jest na zdjęciu i której serdecznie gratulujemy! Quote
marider Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 A mysmy dostali tylko Zw.Ml. i super ocene na ktorej zalezalo mi najbardziej! :multi: NJwR przelecial maluchowi kolo nosa ale suczka widocznie bardziej sie spodobala :eviltong: Quote
McDzik Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 jejjku... grupa IV taka mała, że tu się Zw.Mł gardzi? :D To pomyślcie jakie tłoki są w mojej 9 i 2 .... :D ... dwie największe grupy... Zw.Mł czy CWC niekiedy graniczy z cudem :D ... na krajówkach to jeszcze nic, ale na jakiejś międzynarodowej za granicą jak Ci 15 psów w KLASIE wyjedzie to... no rób sobie championat xD ... Quote
Iwona Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Chciałam podziękować McDzik za wystawienie naszej grzywaczki:lol:- to był pierwszy raz Hany w "obcych rękach" i uważam ,że świetnie sobie obie dziewczyny poradziły:multi:- jeszcze raz dziękuję:klacz: Magda- odezwij się do mnie na maila- mam słodkie zdjęcie Arniego:cool3: Quote
maga18 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 a ja sie zastanawialam z kim Hana sie pokazuje :evil_lol: Quote
Iwona Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 maga18 napisał(a):a ja sie zastanawialam z kim Hana sie pokazuje :evil_lol: Nooo- mi tyle lat i wagi nie ubyło:evil_lol: Quote
AnkaW Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Moje maleństwo :loveu: ciekawe na kogo on poluje :evil_lol: Kradne fotkę :razz: Quote
AnkaW Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='agnethka']proszę bardzo - mam jego jeszcze ze 3 fotki :lol: to poproszę na meila ankaweg@interia.pl :multi::multi: Quote
Viris Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='gonpak']VIRIS !!!!!!!!!!!!!!!!:multi: dziekuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masz u mnie czteropak piwa tylko napisz jaka firmę preferujesz!!!!!!!!Jeśli to nie problem to wolałabym datek dla schroniska. Mi piwo do szczęścia nie potrzebne a w Mielcu każda złotówka ma olbrzymią wartość. Nawet te 5-10 zł będą spożytkowane na pewno dobrze :loveu: SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT IM. ŚW. FRANCISZKA Z ASYŻU ul. Targowa 11, 39-300 Mielec telefon 017 - 583 15 32 Konto: BPH PBK O/MIELEC 681060 007600 004021 800052 19 Quote
McDzik Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Iwona napisał(a):Nooo- mi tyle lat i wagi nie ubyło:evil_lol: Nie przesadzajmy!!!!! :mad: A po zdjęcie Arniego juz się zgłosiłam na PW, bo nie znam adresu e-maila :loveu::loveu::loveu: Quote
Mudik Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Genie']Gosha, ogromniaste dzięki :calus: :calus: Dzięki Tobie mam pamiątkę z sukcesu mojego malucha, bo małżonek w zakresie zrobienia jakiegoś zdjęcia nie spisał się kompletnie:mad: Gratulacje dla podhalana, dobrze widzę,że sędziował BIS p.Redlicki? Quote
Mudik Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='McDzik']jejjku... grupa IV taka mała, że tu się Zw.Mł gardzi? :D To pomyślcie jakie tłoki są w mojej 9 i 2 .... :D ... dwie największe grupy... Zw.Mł czy CWC niekiedy graniczy z cudem :D ... na krajówkach to jeszcze nic, ale na jakiejś międzynarodowej za granicą jak Ci 15 psów w KLASIE wyjedzie to... no rób sobie championat xD ... Odpowiadałaś na post marider? jak tasz to ona ma sheltie a to pierwsza grupa;) Quote
AnkaW Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 agnethka napisał(a):foty przesłane ;) mam nadzieję, że dotarły :p nie maaaaa :placz::placz: ale może jeszcze dojdą Quote
Goshka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Mudik']Gratulacje dla podhalana, dobrze widzę,że sędziował BIS p.Redlicki? Mudik, to nie podhalan..;). To piękny pirenejski pies górski:loveu: Naprawdę piękny:p Quote
Recommended Posts