Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
To może od niepamiętnych czasów uda nam się przywitać...?
Pzdr.

Niestety nie :)
Juz nastąpiła zmiana planów i jade do Niemiec na wystawę terrierkową :)

Ale w Szczecinie będę na pewno ;)
będziesz?

Posted

Mo i my też sie pokażemy ,narazie zgłoszone 2 afganki i seterka , zastanawiam się nad Negry . Ale czy wydolę wykapać 4 kudłole i potem je jeszcze wystawić :)

A korzystając z okazji ,że to mój macierzysty oddział wszystkich serdecznie zapraszam , wystawa w Gorzowie jest super ,duże ringi miła atmosfera i duzo nagród od sponsorów hehhee.

Posted

Jedziemy :) Mam nadzieję, że na dworku nie będzie tam śmierdziało jak w Opolu... Masakra, psy robiły, ludzie nie sprzątali i był taki fetor...
Do zobaczenia :P

Posted

Mamy wolne miejsce w busie z Warszawy do Gorzowa Wielkopolskiego. Jesli ktos chetny- zapraszam- kontakt na pw lub gg 9956498 ( prosze pisac nawet jak mnie nie ma) :smile:

Posted

My jak zwykle sami w klasie :(
Mam pytanie- czy jak hani jest sam w szczeniakach buldogach to automatycznie ma tytuł NSWR czy sędzina nie musi go przyznawać? :)

Nie wie nikt nic o numerkach?

Posted

:lol::lol:[quote name='Asiaczek']Ja jeszcze numerków nie odstałam.

A co do tytułu - sędzia nie musi takiego tytułu przyznać.

Ja też nie mam numerków:razz:
a może tak jak w Lesznie trzeba bedzie do sekreteriatu???

A czemuż ASIACZKU :lol:do SZCZECINA nie zawitasz???:lol::lol::lol:
taka piękna pogoda :lol:
a zapisy w Szczecinie do piatku -6 czerwca:lol::lol::lol:

do zobaczenia w Gorzowie:lol::lol:

Posted

Też mam numerek, bonu na katalog nie mam, bo zgłaszałam bezkatalogowo szczeniaka (chociaż w opolu, gdzie na zgłoszeniu było, że bez katalogu- to mimo to go dostaliśmy).

Posted

AMIŚKA napisał(a):

Ja też nie mam numerków:razz:
a może tak jak w Lesznie trzeba bedzie do sekreteriatu???

A czemuż ASIACZKU :lol:do SZCZECINA nie zawitasz???:lol::lol::lol:
taka piękna pogoda :lol:
a zapisy w Szczecinie do piatku -6 czerwca:lol::lol::lol:

do zobaczenia w Gorzowie:lol::lol:

W czasie Szczecina chyba mam juz coś innego zaplanowane... Ale może jamnicze ze swoją Sajdunią tam będą...?

asiol napisał(a):
Też mam numerek, bonu na katalog nie mam, bo zgłaszałam bezkatalogowo szczeniaka (chociaż w opolu, gdzie na zgłoszeniu było, że bez katalogu- to mimo to go dostaliśmy).

Farciara, udało Wam się!;)
Pzdr.

Posted

Witam wszytskich Dogomaniaków.
Mam pytanko. Wybieram sie na tą wystawę w Gorzowie (niestety tylko jako obserwator), czy ktoś wie gdzie dokładnie ona sie odbędzie? Tzn wiem że na stadionie ale którym? zuzlowym czy piłkarskim? jestem z poza Gorzowa i wolała bym uniknąć jeżdżenia po mieście i szukania a w necie takiej informacji nie moge znależć.
Z góry bardzo dzięuję i życzę powodzenia i sukcesów na wystawie. Będę cieszyła oko waszymi psiakami:)

Posted

[quote name='ptasia']Witam wszytskich Dogomaniaków.
Mam pytanko. Wybieram sie na tą wystawę w Gorzowie (niestety tylko jako obserwator), czy ktoś wie gdzie dokładnie ona sie odbędzie? Tzn wiem że na stadionie ale którym? zuzlowym czy piłkarskim? jestem z poza Gorzowa i wolała bym uniknąć jeżdżenia po mieście i szukania a w necie takiej informacji nie moge znależć.
Z góry bardzo dzięuję i życzę powodzenia i sukcesów na wystawie. Będę cieszyła oko waszymi psiakami:)

wystawa odbedzie sie na stadionie pilkarskim- ul Olimpijska

i tak dla przypomnienia jakby komus sie plany zmienily-
Nadal wolne miejsca w busiku

Posted

Pati wielkie dzięki za odp.
Szkoda tylko że nie moge zabrac swojego czworonoga na tą wystawę:shake: ale miło będzie choc popatrzeć:multi: