Tecia Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 BOG VII 1. seter angielski 2. fousek 3. seter irlandzki no i jeszcze BIS junior dla setera irlandzkiego Quote
McDzik Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Tecia napisał(a):BOG VII 1. seter angielski 2. fousek 3. seter irlandzki no i jeszcze BIS junior dla setera irlandzkiego Irlandy szaleją :loveu: Tecia, co to za cuda? Twoje? :) Quote
Asia & Ginger Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 gregory napisał(a):Miło był poznać. Bardzo dziękuję za odwiedzenie nas przy ringu. Serdecznie zapraszamy na kolejne wystawy. Dziękuję bardzo za mile spędzony czas i możliwość wymiziania Galidek. :loveu: :multi: :p Na pewno jeszcze nie raz się spotkamy. :cool3: Quote
panienkabubu Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Natalia_W napisał(a):BOG II lokata 1 - dla cudnego Sznaucera Miniaturowego Białego - Eternal Gambler Step by Step lokata 2 - Sznaucer Miniaturowy Czarno srebrny - Sasquehanna Vigo BOG IX - 3 lokata dla Lhasa Apso Tecia napisał(a):BOG VII 1. seter angielski 2. fousek 3. seter irlandzki no i jeszcze BIS junior dla setera irlandzkiego Bardzo dziękuję! Wiadomo co to za seter angielski? Quote
meta Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 panienkabubu napisał(a):BIS dla IntCh. LA PERLA BAKARAT wł. Ales Kosar. Jak macie wyniki BOG lub BIS Szczeniąt itp to proszę o pomoc w napisaniu tego do artykułu :modla: Wystarczą numery startowe. BIS Puppy 1. Chart Afganski-niestety nie znam nr 2. Pudel Duzy-nr 2033 3. Chinski Grzywacz-nr 1954 :lol::lol::lol: moje :multi::loveu: Tiili dzisiaj miala swoj debiut, w szczeniakach wiec postanowlia z okazji dnia dziecka troche poszalec i odrazu na pudlo :multi: straaaasznie jestem zniej dumna :oops: Quote
Nugatowa Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='panienkabubu']Bardzo dziękuję! Wiadomo co to za seter angielski? To Imir Ilion Elater ;) Quote
panienkabubu Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Nugatowa']To Imir Ilion Elater ;) Dziękuję:loveu: Quote
Natalia_W Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 z tego co mi się o uszy obiło to 2 BIS dla Pudla chyba duzy.. 3 BIS jamniczek ale nie wiem jaki dokladnie... III BIS Junior dla Sznaucera Miniaturowego Cz-Sr z hodowli Bella Fraga Quote
Duffi Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Witam Wszystkich! Na początek chcę pogratulować wszystkim zwycięzcom tej wystawy:Rose: A teraz chcę zapytać Was czy ktoś ma zdjątka z BISów szczeniąt????? Byłam na wystawie sama i nie mogłam zrobić zdjątek swojemu szczeniaczkowi( pudel duży czarny) Jeśli ktoś ma zdjęcia, to będę bardzo wdzięczna jeżeli prześlećie mi je na maila: stock-trade@wp.pl Z góry bardzo dziękuję i jeszcze raz gratyluję wszystkim!!!!!!! Quote
-Aga- Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Natalia_W']z tego co mi się o uszy obiło to 2 BIS dla Pudla chyba duzy.. 3 BIS jamniczek ale nie wiem jaki dokladnie... III BIS Junior dla Sznaucera Miniaturowego Cz-Sr z hodowli Bella Fraga Dziękuję bardzo:multi:i gratuluje gdyby ktoś miał fotki to ja bardzo poprosze o nie najlepiej na maila stelka123@wp.pl z góry dziekuje;) znalazłam małą fotorelację z wystawy: http://elka.fm//content/view/27362/208/ Quote
Judit Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 może ktoś podać stawkę seterów szkockich gordonów? i wyniki :p Quote
flashka-g Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 ja mam tylko fote z Bis Puppy z soboty fot. B. Jasińska I Beauceron II Siberian Husky- NON STOP STRONGMAN Eskimoski Domek III Lagotto Romagnolo- CONSUELA KWIAT MORZA Górska Fantazja Quote
renia13 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 :klacz::klacz: GRATULUJE zwyciezcom z Leszna ..:thumbs:.. strasznie malo fotek :shake: nikt nie zastapił Viris ?? ech , troche nas rozpiesciłyscie ostatnio , a tu z Leszna tak mało :placz: Quote
Guest Reyes Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Czy może mi ktoś podać nazwę Lwiego Pieska, zgłoszonego na wystawę? Z góry dziękuję :-) Quote
Asiaczek Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Judit napisał(a):może ktoś podać stawkę seterów szkockich gordonów? i wyniki :p Wyników to ja nie znam, ale stawkę - juz zapodaję: PSY kl.mł. ALARO Z OJCOWSKIEJ DOLINY kl. p ARGON Z OJCOWSKIEJ DOLINY SUKI kl. mł. ARFICA Z OJCOWSKIEJ DOLINY kl. o BRYZA PIRSAB Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 meta - co to za piesek na BIS szczeniąt? Quote
meta Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 panienkabubu napisał(a):meta - co to za piesek na BIS szczeniąt? ktory??? ten afgan??? nie widzialam nr ale jedyny szczeniak zgloszony to nr 2090, tyle ze w katalogu ma wpisana masc kremowo-biala :roll:a nie wydaje mi sie zeby ten tutaj byl kremowo-bialy :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Tylko czy to na pewno Afgan? :cool3::evil_lol: Quote
meta Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 tez sie teraz nad tym zaczelam zastanawiac :razz: ale na ringu dalabym sobie reke uciac. mial takie baczki na pysku jak to maja male afganiatka :evil_lol: hmmm, moze jednak sie wstrzymam od glosu :cool3: Quote
panienkabubu Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Z drugiej strony nie było innych szczeniąt chartów na wystawie :hmmmm: tzn. z długą sierścią :cool3: Quote
panienkabubu Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Małgoś napisał(a):BOG: I - ow. australijski ANGEL EYES 'FRANCUZ' of Crystal Lake :loveu: II- sznaucer mini biały Eternal Gambler STEP BY STEP III- york LA PERLA Bakarat IV-jamnik długowłosy (chyba) miniaturowy. Rudy, suczka. V-akita amerykańska BETTY SASQUEHANNA Buckshot VI- beagle VII- seter angielski IMIR ILION Elater VIII- lagotto romagnolo FEDORA IX- pudel duży biały X- chart afgański WIELKIE Dzięki !!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Małgoś Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 BOG: I - ow. australijski ANGEL EYES 'FRANCUZ' of Crystal Lake :loveu: II- sznaucer mini biały Eternal Gambler STEP BY STEP III- york LA PERLA Bakarat IV-jamnik długowłosy (chyba) miniaturowy. Rudy, suczka. V-akita amerykańska BETTY SASQUEHANNA Buckshot VI- beagle VII- seter angielski IMIR ILION Elater VIII- lagotto romagnolo FEDORA IX- pudel duży biały X- chart afgański Quote
Recommended Posts