Czarne Gwiazdy Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 ale dalej im gdzieś zaginęło 16 sznaucerów olbrzymów :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 sylrwia napisał(a):KaRa masz pewnie podany nr zgłoszenia a nie numer startowy. A co do odbioru nr to pewnie będzie podział ze względu na litery alfabetu w nazwisku. Masz rację z tym numerem;). Ja mam nadzieje,że długo w kolejkach stać się nie będzie bo chciałam przyjechać na styk. Quote
sylrwia Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Przy okazji pewnie będa sprawdzać czy się zalaciłoza wystawę, więc warto wziąść dowód wpłaty. Quote
vikiii Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Wiecie może o której godzinie zaczyna się wystawa i do której są przyjmowane psy :cool3: bo jakoś nie mogę tego znaleźć:oops: Quote
duzebzium Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 KaRa_ napisał(a):Masz rację z tym numerem;). Ja mam nadzieje,że długo w kolejkach stać się nie będzie bo chciałam przyjechać na styk. Myślę, że problemu nie będzie :cool3: w tamtym roku wszystko szło szybko i sprawnie... odebranie numerku zajeło mi 5 min! :cool3: Quote
maga18 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 vikiii napisał(a):Wiecie może o której godzinie zaczyna się wystawa i do której są przyjmowane psy :cool3: bo jakoś nie mogę tego znaleźć:oops: ocena zaczyna sie o 10 rano Quote
klaudia&Manta Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 My bedziemy ;] Tylko właśnie czy ktoś wie, kiedy łaskawie wystawią spis zgłaszanych psów ? Quote
duzebzium Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 klaudia&Manta napisał(a):My bedziemy ;] Tylko właśnie czy ktoś wie, kiedy łaskawie wystawią spis zgłaszanych psów ? tez jestem ciekawa:cool3: Quote
duzebzium Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 chyba w najblizszym czasie sie pojawi :cool3: zajrzalam przed chwila na strone i dodali PROGRAM WYSTAWY :cool3::cool3::cool3: ciekawe co jeszcze sie pojawi:cool3: Quote
KaRa_ Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Wie może ktoś czy jaki jest dojazd z dworca PKP na miejsce wystawy? czym dojechać?ile się jedzie ?itp;) Quote
sylrwia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 klaudia&Manta napisał(a):My bedziemy ;] Tylko właśnie czy ktoś wie, kiedy łaskawie wystawią spis zgłaszanych psów ? Zdaje się, że Leszno podaje tylko ilościówki. Quote
flashka-g Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 klaudia&Manta napisał(a):My bedziemy ;] Tylko właśnie czy ktoś wie, kiedy łaskawie wystawią spis zgłaszanych psów ? O łaske to na Jasną Góre, zaden oddzial nie ma obowiazku podawania nawet planu sedziowania przed wystawa ani ilosciowek ani niczego innego, to nie ich łaska tylko starania ułatwienia zycia wystawcom. Quote
Czarne Gwiazdy Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 strona oddziału napisał(a): Informujemy, że w dniach trwania wystawy została uruchomiona linia autobusowa "LINIA A" (Rejtana *pętla - Lotnisko - Rejtana *pętla) ................ Quote
anitek Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Mam pytanie może ktoś wie jakie bedą szpice w Lesznie? Quote
FRODKA Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Czy ktoś wie jak daleko jest z dworca PKP na wystawę. Quote
vikiii Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='FRODKA']Czy ktoś wie jak daleko jest z dworca PKP na wystawę. Dość daleko - takie 4-5km:-( Z PKP chyba autobus 3 w miarę blisko lotniska ma przystanek, albo z PKS (niedaleko PKP) autobus 2 - ale lepiej wejdź na stronę MZK Leszno i sprawdź (nie jestem pewna - autobusami nie jeżdżę) W dniach wystawy ZK dodał linię "A", ale niestety najbliższy przystanek od PKP też nie jest blisko:shake: http://www.zkwp.leszno.pl/pliki//Wystawy2008/Linia_A_maly.jpg Quote
KaRa_ Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='vikiii']Dość daleko - takie 4-5km:-( Z PKP chyba autobus 3 w miarę blisko lotniska ma przystanek, albo z PKS (niedaleko PKP) autobus 2 - ale lepiej wejdź na stronę MZK Leszno i sprawdź (nie jestem pewna - autobusami nie jeżdżę) W dniach wystawy ZK dodał linię "A", ale niestety najbliższy przystanek od PKP też nie jest blisko:shake: http://www.zkwp.leszno.pl/pliki//Wystawy2008/Linia_A_maly.jpg A jak się nazywa ten przystanek autobusu nr 3 koło miejsca wystawy? może jest jakaś mapka z tą linią w internecie? bo szukam i nic nie widze:shake:. A boję się,że przy mojej oriętacji w terenie nie dojade:roll: Quote
GrubbaRybba Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Kochani, mam do was ogromną prośbę... Szukam osoby, która jedzie na wystawę ze Szczecina i która przy tak zwanej okazji mogłaby zabrać ze sobą małą sunię. To bardzo ważne! Sunia bowiem dalej jedzie do Opola, gdzie czeka na nią domek stały. Transport z Leszna do Opola już mamy. Brakuje tylko tego małego kawałka. :-( Proszę.... A tu jest wątek suni: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111137 Quote
AMIŚKA Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='GrubbaRybba']Kochani, mam do was ogromną prośbę... Szukam osoby, która jedzie na wystawę ze Szczecina i która przy tak zwanej okazji mogłaby zabrać ze sobą małą sunię. To bardzo ważne! Sunia bowiem dalej jedzie do Opola, gdzie czeka na nią domek stały. Transport z Leszna do Opola już mamy. Brakuje tylko tego małego kawałka. :-( Proszę.... A tu jest wątek suni: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111137 Ja jadę w sobote do Leszna na wystawę i sunię moge zabrac:lol: Quote
GrubbaRybba Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='AMIŚKA']Ja jadę w sobote do Leszna na wystawę i sunię moge zabrac:lol: DZIĘKUJĘ!!! :loveu::loveu::loveu: [SIZE=2] Będziemy w kontakcie. Jak tylko domek zostanie sprawdzony, dam znać, że jest OK i że wieziemy sunię. Dam ci wtedy numer do osoby, u której teraz przebywa sunia, abyście się mogły dogadać i dam ci numer do Maksiorka, która wiezie sunię dalej. Quote
Asiaczek Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='AMIŚKA']Ja jadę w sobote do Leszna na wystawę i sunię moge zabrac:lol: Amiśka - super! Oby się wszystko ładnie zgodziło... Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 :lol:[quote name='Asiaczek']Amiśka - super! Oby się wszystko ładnie zgodziło... Pzdr. Dzieki:lol::lol::lol: do zobaczenia :lol::lol:w Lesznie:lol: wrócilismy z zawodów agility:loveu:w Bydgoszczy ZINKA z Końskiego Raju zdała jeden egzamin do 2 klasy:multi: Quote
Toller Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [SIZE=4]CZY KTOŚ JEDZIE Z KRAKOWA DO LESZNA? Padło nam auto, oczywiście dziś, a w sobotę mamy jechać. Dorzucimy się do benzyny oczywiście - HELP!! Quote
Recommended Posts