Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gracjana']Szukam transportu do Leszna z Warszawy na sobote 31.05 dla 2 osób i 2 średnich piesków Oczywiście dokładamy się do kosztów obydwie..!

To może dołączycie się do busa Asiaczkowego? Mam jeszcze miejsca...:lol:
Pzdr.

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
:multi: :multi: :multi:

:multi: :multi: :multi:

To ja przytargam truskaweczki i zrobimy sobie piknik. :cool3: :multi: :p

Koniecznie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

czy ktos wie na czym polega zglaszanie przez internet? po prostu wysyla sie meilem zgloszenie (w zalaczniku)??? a potem potwierdza sie to telefonicznie?

poniewaz termin jest do 2 maja a jest ten dlugi weekend majowy, to czy w zwiazku z tym przedluza termin???

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Może ktoś się orientuje czy na wystawę można wejść z psem niezgłoszonym, jako widz? :cool3:

W zasadzie nie, wszystko zależy od wpuszczających, ryzyk-fizyk?
Konieczne szczepienia psa. Można poprosić, często ulegają.

Posted

gregory napisał(a):
W zasadzie nie, wszystko zależy od wpuszczających, ryzyk-fizyk?
Konieczne szczepienia psa. Można poprosić, często ulegają.

Muszą wpuścić. Mnie i Gingerki by nie wpuścili? :mad:

We Wrocławiu nie było najmniejszych problemów, było sporo niezgłoszonych psiaków. ;)

Wystawa jest chyba na stadionie a nie w hali, dobrze myślę? :roll:

Posted

maga18 napisał(a):
czy ktos wie na czym polega zglaszanie przez internet? po prostu wysyla sie meilem zgloszenie (w zalaczniku)??? a potem potwierdza sie to telefonicznie?

poniewaz termin jest do 2 maja a jest ten dlugi weekend majowy, to czy w zwiazku z tym przedluza termin???

na stronie jest w dziale "formularze" formularz elektroniczny, ktory sie wypelnia i wysyla. Tyle, ze trzeba go potwierdzic telefonicznie...
ja wlasnie jeszcze nie potwierdzilam, bo nie wiem jak- skoro zglaszalam psa w srode a oddzial pracuje tylko 2 razy w tygodniu... wiec ciekawa jestem czy beda odbierali telefony w piatek- bo pewnie tez beda mieli wolne :(

Posted

vikiii napisał(a):
Z tego co wiem wystawa w tym roku nie na stadionie a na lotnisku:cool1:

W parku przy CSS ul. Szybowników 28. Dobrze, że podpowiedziałaś.

Posted

pati1033 napisał(a):
na stronie jest w dziale "formularze" formularz elektroniczny, ktory sie wypelnia i wysyla. Tyle, ze trzeba go potwierdzic telefonicznie...
ja wlasnie jeszcze nie potwierdzilam, bo nie wiem jak- skoro zglaszalam psa w srode a oddzial pracuje tylko 2 razy w tygodniu... wiec ciekawa jestem czy beda odbierali telefony w piatek- bo pewnie tez beda mieli wolne :(

ahhh dzieki :loveu: totalnie nie zauwazylam tego dzialu "formularze" - wiec wyslalam im meila i moje zgloszenie w załączniku :eviltong:
ale teraz juz sie poprawila, i wypelnilam formularz + wyslalam poczta (dla pewnosci :evil_lol: - zalezy mi na tej wystawie)

co do potwierdzenia telefonicznie... ja bede probowala dzis po 16 tak jak pisze na stronie (pracuja we wtorki i piatki od 16 do 19) - w koncu dzis jest 2 maja a to zadne swieto ;) jak mi sie uda to ok, a jak nie to bede probowala w nst wtorek... zaplacilam, zglosilam, wiec mam nadzieje ze mnie przyjmą :)
wydaje mi sie rowniez ze mozna potwierdzac takie zgloszenia juz po terminie... oczywiscie jak najszybciej :)
no zobaczymy :)