Asiaczek Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Reyes napisał(a):Czy może mi ktoś podać nazwę Lwiego Pieska, zgłoszonego na wystawę? Z góry dziękuję :-) SUKI kl.ch CHIC CHOIX SAPHIR DE NVIT. Pzdr. Quote
Judit Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Asiaczek napisał(a):Wyników to ja nie znam, ale stawkę - juz zapodaję: Pzdr. dzięki :p a ma ktoś może jakieś zdjęcia gordonów? :eviltong: Quote
meta Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 AlaNowak napisał(a):ten puppy to na 2357635646723546753 % afgan uf, bo juz myslalam ze cos ze mna nie tak :diabloti: Quote
Atena Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Witam! Wszystki. serdecznie gratuluje wygranych ;) Nam niestety nie poszło najlepiej. Czy robił ktoś zdjęcia berneńczykom? Quote
Tecia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 McDzik napisał(a):Irlandy szaleją :loveu: Tecia, co to za cuda? Twoje? :) Nie tym razem my siedzielismy w domciu:shake: Obsada sędziowska na setery jakos malo na nas zadzialala, a wlasciwie zadzialala odwrtonie:diabloti: Quote
MagicJohnson Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 czy moge prosic o stawke pudli duzych? :roll::oops: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='MagicJohnson']czy moge prosic o stawke pudli duzych? :roll::oops: Witaj, MagicJohnson!!! Pudel duzy PSY kl.sz MAURYCY MERMAID, czarny kl.p TONY WHITE ENVISAN, biały kl. ch DREAMS COME TRUE VIVA FOREVER, biały SUKI kl. p ANNABEL DU CRISTAUX BLACE'S, biały Pzdr. Quote
McDzik Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Tecia napisał(a):Nie tym razem my siedzielismy w domciu:shake: Obsada sędziowska na setery jakos malo na nas zadzialala, a wlasciwie zadzialala odwrtonie:diabloti: Acha no rozumiem :) Ale za to widziałam, że w Lublinie na liście uczestników jesteście :) ja tez tam będę :) Quote
Asiaczek Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 sylrwia napisał(a):Asiaczku a rzucisz może staweczka węgrów? Sie robi, Kierowniczko: PSY kl. mł. COSMO BROżECKI BóR kl. o ALAN Dolina mirage SUKI kl. o TęCZOWA ZORZA KOCIOKWIK kl. ch DOLGOS D"IQ Pzdr. Quote
sylrwia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 O dzięki Asiu. Z lekka inna ilościówka była na stronie oddziału. Quote
Tecia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 McDzik napisał(a):Acha no rozumiem :) Ale za to widziałam, że w Lublinie na liście uczestników jesteście :) ja tez tam będę :) Nie nie w Lublinie nas nie bedzie, zbieg okolicznosci ta Pani wystawia beagla:diabloti: Juz sie wystraszylam ze o czyms zapomnialam:) Quote
McDzik Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Tecia napisał(a):Nie nie w Lublinie nas nie bedzie, zbieg okolicznosci ta Pani wystawia beagla:diabloti: Juz sie wystraszylam ze o czyms zapomnialam:) oO! No to faktycznie zbieznośc immion i nazwisk! Koleżanka znajomego nazywa się tak, jak jedna sędzina xD .. No nic, to do zobaczenia w Krakowie :) Ja tu Dunki pilnuje i jestem nia zachwycona :loveu: Na żywo jeszcze piekniejsza niz na zdjęciach :loveu: i od razu mnie polubiała :loveu: Quote
panienkabubu Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Czyli odnotuję sobie - ten afgan szczeniak to z niedzieli? Quote
Codik&Toffik Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 res. BOG IX dla Lhasa Apso - Chic Choix SKY'S THE LIMIT z Litwy ;) Quote
flashka-g Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ten Beagle z Bog to suczka z Pomarszczonego Czaru od P.Walczak. Quote
Guest Reyes Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Asiaczek napisał(a):SUKI kl.ch CHIC CHOIX SAPHIR DE NVIT. Pzdr. :*:*:*:* Dziękuje bardzo! Quote
Goshka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 A czy ktos mógłby mi napisac stawkę wyżłów niemieckich krótkowłosych??? Quote
Asiaczek Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Goshka']A czy ktos mógłby mi napisac stawkę wyżłów niemieckich krótkowłosych??? A czy ja mogę byc tym ktosiem?:lol: PSY kl. mł. KARINO KABRI kl. p BERNHARD VOM KALKRIESER BERG BRUNO VOM KALKRIESEN BERG kl. o ARES ZIEMLINSKIE POLA kl. u DEMON HEKANEIRO SUKI kl. mł. ZADRA ZE SNU NEMRODA kl. p DRINA HEKANEIRO kl. o CIOCCOLATA Z KRAINY URODZAJU OXANA Z CZARNEGO DWORU kl. u AFRA Z DOBELICKYCH LUK Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Artykuł poszedł do portalu, niebawem bedzie dostępny :cool3: Quote
Goshka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Asiaczek']A czy ja mogę byc tym ktosiem?:lol: Pzdr. He,he, dziekuję bardzo Ktosiu:evil_lol: :calus: Quote
zmarcy Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 WIELKIE GRATULACJE DLA FRANCESCY z Marcyporęby ,żółtej dożycy i JEJ PANI,która na wystawie w stawce 6 suczek zajęła drugie miejsce . :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts