Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby III grupa była w niedzielę to bym się zastanawiała, bo wtedy Magia byłaby już w młodzieży, a do klasy szczeniat nam sie nie opłaca jechac.

Posted

My też powinniśmy się pojawić, czekam jeszcze na szczegółową rozpiskę sędziów na rasy i wtedy zadecyduję ostatecznie :lol:. Ewelinko, jak będziesz na tej wystawie, to i pewnie wspaniała fotorelacja na tym wątku się pojawi :loveu:
Pozdrawiam!
Magda

Posted

zakla napisał(a):
Jacy sędziowie są na I grupę? Niestety nie otwiera mi się ta strona (brak jakiegoś kodeka)..

trzeba miec odpowiedni program bo plik jest zapisany w .pdf- Acrobat Reader

Chyba Leszno powinno podac szczegolowa obsade na stronie skoro juz ja maja utworzona?

• 2 weeks later...
Posted

flashka-g napisał(a):

Chyba Leszno powinno podac szczegolowa obsade na stronie skoro juz ja maja utworzona?

ano właśnie - też bym chętnie zobaczyła, bo się wybieramy:p

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Poszukuję osoby jadącej z Krakowa lub bliskich okolic do Leszna na pierwszy dzień wystawy-31.05 która miałaby miejsce w samochodzie dla 1 osoby i średniej suczki(kolak).Dołożę się do paliwa!

Posted

A może ktoś z Wrocławia jedzie i miałby miejsce dla 2 osób i collaka ;):razz:
Chętnie dołożę się do paliwa. :) (grupa 1, pierwszy dzień wystawy o ile się nie mylę.)