Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się na ochotnika zgłaszam :evil_lol: My już dawno temu się zgłosiłyśmy zobaczymy czy góra tłuszczu zechce biegać. Po tej urojonej jest po prostu tragicznie gruba. Ale co tam, jadę.

Posted

Bura napisał(a):
Ja się na ochotnika zgłaszam :evil_lol: My już dawno temu się zgłosiłyśmy zobaczymy czy góra tłuszczu zechce biegać. Po tej urojonej jest po prostu tragicznie gruba. Ale co tam, jadę.

No to do zobaczenia na ringu :lol:.
A jakieś skromne nagrody też może fundujesz :cool3: ?

Posted

Błyskotka napisał(a):
No to może sie załapiemy, chyba że fundujesz tylko dla swojej rasy :lol:.

A co wystawiasz?? Znaczy chowa rozumiem a w jakiej klasie? Zobaczę ile zdążę zrobić i kupić :cool3:

Posted

Bura napisał(a):
A co wystawiasz?? Znaczy chowa rozumiem a w jakiej klasie? Zobaczę ile zdążę zrobić i kupić :cool3:

No ładnie, a seterki to nigdy nie dostają żadnych nagród :lmaa:

:lol::lol::diabloti: Chyba sama bede musiala kiedys cos zrobic :evil_lol:

Posted

[quote name='Talagia']Czy w Krośnie byłby ktoś, kto pomógłby mi ewentualnie przy psiakach ?? (porównanie)

O :) A jakby się tam Burej z oceną ringową nie daj Boże pokryło, to ja mogę być ochotnikiem nr 2 :) !

----------------

No właśnie :) ! Kto tam z przyjezdnych będzie chętny się zapoznać? :) Ja jestem otwarta na dogomaniakowe propozycje, będę przy ringu molosów najpewniej :)

Posted

[quote name='Bura']A co wystawiasz?? Znaczy chowa rozumiem a w jakiej klasie? Zobaczę ile zdążę zrobić i kupić :cool3:
Chow Chow klasa pośrednia Sułtan Chines :cool3:.
Zobaczę co to będzie i co nam da Pani Fiszdon :evil_lol:.

Nera jak co to zapraszam :lol::multi:.

Posted

O, a jakie CWC? Z krajowej? I sędzia pasuje i tremin na Krosno? :) Jesli tak, to trzymam kciuki za CWC i za ukończenie championatu w Krośnie :) My jedziemy z podobnym zamiarem, tylko z młodziezówką.. :)

Posted

Moja Ajka zaczęła i skończyła swój championat międzynarodową wystawą w Krakowie, no, ale ona w końcu krakowianka z pochodzenia :loveu::loveu::loveu: I to było sto lat temu.

Posted

O prosze .. :):):) A w ogole to co Wy tam planujecie fundować malamutom? :) I w ogole jak ten cały proceder przebiega? Bo ja pisałam na maila do ZK w Katowicach grubo przed ich wystawą, ze chce cos ufundowac tybeciakom, to mi nawet nie odpisali ...

Posted

Sułtanowi brakuje 1 CWC z krajówki ale najprędzej championat może skończyć w Nowym Targu. Ma 2 duże CWC. O interze myślimy ale jeszcze nie teraz (finanse). W Krośnie będziemy kończyć reproduktora.

Posted

Widocznie taki ci%%%wy oddział. Umawiasz się z oddziałem komu co, oni to piszą w katalogu chyba, że sobie nie życzysz, przywozisz to na wystawę i po zawodach. Ja często przywoże więcej rzeczy bo np. zdążę zrobić więcej rozet albo kaska wskoczy na więcej pucharków albo mnie jakiś konkretnt pies powali na kolana (jak ten akita w Rzeszowie) to też dostaje z rąsi do rąsi jako pamiątkę.

Posted

Acha to rozety sama wykonujesz?:) Super :) No ja właśnie chciałam też coś ręcznie robić (7 lat do szkoły plastycznej chodziłam, przyszedł czas, by to wykorzystać) - to próbowałam się do nich dobić w tej sprawie i zero odzewu .. Może jak w Przemyślu we wrzesniu wystawa będzie, to faktycznie sama jakies prezenty porobie, oddział zaprzyjaźniony, także z nimi chyba jakos bardziej się dogadam :)

Posted

Oraz takie. Oczywiście to nie wszystkie wzory bo ich dowolne kombinacje robię.

[quote name='Nera-']Marta daj kurcze taka na pamiatke ;)
Ba, zrób sobie taką, to prościzna!! Ja przed wystawami mam aż paluchy do wymiany tyle ich robię. Choć teraz mam troszkę bo mi zostały po tamtym sezonie. Ale ich się zapewne pozbędę w Krośnie:evil_lol: