McDzik Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Zedytowałam tamten post i wkleiłam ten jakże rozbudowany dialog. Nie ma MP. Quote
McDzik Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Trochę im się dziwie, skoro mają niezbyt bogaty Związek, a przecież każde zgłoszenie to już jakaś dodatkowa dycha dla nich.. A nagdody przecież mogą być symboliczne, nie chodzi o to, żeby każdemu zaraz puchar za 100zł dawali... Szkoda, szkoda, że nie ma. No ale cóż, ja tam trzy psiaki wystawiam i to różnych ras, więc pewnie znająć moje szczęście wszystko by mi się pokryło. Quote
Coffee&Nera Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 No to chyba sie teraz wreszcie spotkamy ;) I spokojnie poznamy a nie tak tu ukradkiem spojrzenie tam ukradniem ;) Quote
Coffee&Nera Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 AnkaW to jednak co wogole niebedzie was? Cos mi McDzik wspominala ze ma twoje cudo wystawiac? Quote
AnkaW Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Nas niestety tym razem na pewno nie będzie :placz::placz: Quote
Karmi Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Nugatika napisał(a):my bedziemy :) My też, więc nareszcię się spotkamy:cool3: Quote
AnkaW Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Nera- napisał(a):AnkaW to jednak co wogole niebedzie was? Cos mi McDzik wspominala ze ma twoje cudo wystawiac? niestety nie będzie :-( - mam komunie w rodzinie i chciałam samego psa podrzucić ale ci co go mieli zabrać też zrezygnowali i doopa. Quote
Coffee&Nera Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 AnkaW napisał(a):niestety nie będzie :-( - mam komunie w rodzinie i chciałam samego psa podrzucić ale ci co go mieli zabrać też zrezygnowali i doopa. A niemasz nikogo kto by mogl go zabrac? :-( Naprawde szkoda bo myslalam ze znow sie spotkamy a przy okazji Magda by go wystawila :-( Quote
AlaNowak Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Potrzebuję transportu ze Śląska:placz::placz::placz:. Jsm z Bytomia, ale mogę gdzies podjechać. błagam- pomóżcie Quote
McDzik Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 AnkaW napisał(a):niestety nie będzie :-( - mam komunie w rodzinie i chciałam samego psa podrzucić ale ci co go mieli zabrać też zrezygnowali i doopa. O kurczaczek :( A już zgłoszony? Jak tak, to można jeszcze coś pokombinować.. No ale w każdym bądź razie szkoda, że się nie zobaczymy w Krośnie. No tak, maj miesiącem komunii! Jeszcze nie raz się zobaczymy gdzieś :) Quote
AnkaW Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 McDzik - nie, nie zgłaszałam go bo nie miałam pewności :shake:. Siostra też nie pojedzie bo musi się zająć wszystkimi moimi burkami, gdyż nie będzie nas prawie cały dzień. No cóż jeszcze nie jedna wystawa przed nami ;) Quote
McDzik Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 AnkaW - no pewnie, jeszcze nie raz się spotkamy :) No trudno się mówi :) Ale ring mam jeden z grzywaczami, to o ile nie przegapie, to postaram się jakąś fotorelacje zrobić z wystawianych tam chińczyków :) Potem obejrzysz, co "przegapiłaś" :) No a my już zgłoszeni z Arnim i Dianą :) Trzymać kciuki, szczególnie za Diane, bo mam nadzieje ukończyć młodzieżowy championat! Arni jeszcze bawi się w szczeniakach, więc tam w sumie mało ważne co zdobędzie :) Quote
AnkaW Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 McDzik trzymam kciuki za ukończenie młodzieżówki :multi::multi: a i szczeniaczek też niech się pieknie pokaże :p. Będę wdzięczna za fotki chińczyków :loveu: Quote
Błyskotka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 My już zgłoszeni :). Zobaczymy co to będzie :roll:. Oby tylko pogoda dopisała. Quote
goldenniva Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ktos sie orientuje czy bedzie jakis katalog przedwystawowy ? Quote
Guest Lotty Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 katalog raczej nie ewentualnie plan sędziowania. Quote
McDzik Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='AnkaW']McDzik trzymam kciuki za ukończenie młodzieżówki :multi::multi: a i szczeniaczek też niech się pieknie pokaże :p. Będę wdzięczna za fotki chińczyków :loveu: Nie ma sprawy, dorwe je tam gdzieś i ufoce :) Dla malucha to zabawa w sumie :) A za leonke trzymać kciuki! :) Gdzie planujecie następną wystawę? Kraków? Quote
AnkaW Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 McDzik napisał(a):Nie ma sprawy, dorwe je tam gdzieś i ufoce :) Dla malucha to zabawa w sumie :) A za leonke trzymać kciuki! :) Gdzie planujecie następną wystawę? Kraków? Dzięki, i za młodą damę bedę trzymać mocno. Teraz Łódź, później Radom i Lublin. Quote
McDzik Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 AnkaW napisał(a):Dzięki, i za młodą damę bedę trzymać mocno. Teraz Łódź, później Radom i Lublin. Nad Łodzią się mój wujek zastanawiał, Radom odpada, a w Lublinie się pewnie spotkamy, bo panna Nella też czeka na wystawy :) Quote
Recommended Posts