Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę im się dziwie, skoro mają niezbyt bogaty Związek, a przecież każde zgłoszenie to już jakaś dodatkowa dycha dla nich.. A nagdody przecież mogą być symboliczne, nie chodzi o to, żeby każdemu zaraz puchar za 100zł dawali... Szkoda, szkoda, że nie ma. No ale cóż, ja tam trzy psiaki wystawiam i to różnych ras, więc pewnie znająć moje szczęście wszystko by mi się pokryło.

Posted

Nera- napisał(a):
AnkaW to jednak co wogole niebedzie was? Cos mi McDzik wspominala ze ma twoje cudo wystawiac?

niestety nie będzie :-( - mam komunie w rodzinie i chciałam samego psa podrzucić ale ci co go mieli zabrać też zrezygnowali i doopa.

Posted

AnkaW napisał(a):
niestety nie będzie :-( - mam komunie w rodzinie i chciałam samego psa podrzucić ale ci co go mieli zabrać też zrezygnowali i doopa.

A niemasz nikogo kto by mogl go zabrac? :-( Naprawde szkoda bo myslalam ze znow sie spotkamy a przy okazji Magda by go wystawila :-(

Posted

AnkaW napisał(a):

O kurczaczek :( A już zgłoszony? Jak tak, to można jeszcze coś pokombinować.. No ale w każdym bądź razie szkoda, że się nie zobaczymy w Krośnie. No tak, maj miesiącem komunii! Jeszcze nie raz się zobaczymy gdzieś :)

Posted

McDzik - nie, nie zgłaszałam go bo nie miałam pewności :shake:. Siostra też nie pojedzie bo musi się zająć wszystkimi moimi burkami, gdyż nie będzie nas prawie cały dzień. No cóż jeszcze nie jedna wystawa przed nami ;)

Posted

AnkaW - no pewnie, jeszcze nie raz się spotkamy :) No trudno się mówi :) Ale ring mam jeden z grzywaczami, to o ile nie przegapie, to postaram się jakąś fotorelacje zrobić z wystawianych tam chińczyków :) Potem obejrzysz, co "przegapiłaś" :)

No a my już zgłoszeni z Arnim i Dianą :) Trzymać kciuki, szczególnie za Diane, bo mam nadzieje ukończyć młodzieżowy championat! Arni jeszcze bawi się w szczeniakach, więc tam w sumie mało ważne co zdobędzie :)

Posted

McDzik trzymam kciuki za ukończenie młodzieżówki :multi::multi: a i szczeniaczek też niech się pieknie pokaże :p.
Będę wdzięczna za fotki chińczyków :loveu:

Guest Lotty
Posted

katalog raczej nie ewentualnie plan sędziowania.

Posted

[quote name='AnkaW']McDzik trzymam kciuki za ukończenie młodzieżówki :multi::multi: a i szczeniaczek też niech się pieknie pokaże :p.
Będę wdzięczna za fotki chińczyków :loveu:

Nie ma sprawy, dorwe je tam gdzieś i ufoce :) Dla malucha to zabawa w sumie :) A za leonke trzymać kciuki! :) Gdzie planujecie następną wystawę? Kraków?

Posted

McDzik napisał(a):
Nie ma sprawy, dorwe je tam gdzieś i ufoce :) Dla malucha to zabawa w sumie :) A za leonke trzymać kciuki! :) Gdzie planujecie następną wystawę? Kraków?

Dzięki, i za młodą damę bedę trzymać mocno. Teraz Łódź, później Radom i Lublin.

Posted

AnkaW napisał(a):
Dzięki, i za młodą damę bedę trzymać mocno. Teraz Łódź, później Radom i Lublin.

Nad Łodzią się mój wujek zastanawiał, Radom odpada, a w Lublinie się pewnie spotkamy, bo panna Nella też czeka na wystawy :)