AlaNowak Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Hmmm... a znajoma powiedziala mi, ze zawsze bylo:P Quote
AlaNowak Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 No to może jednak będzie....:D Talagia, a Ty jak jedziesz? Czy może poac mi ktoś plan sędziowania VI i VII grupy z zeszleo roku??? Quote
Talagia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 AlaNowak napisał(a):Talagia, a Ty jak jedziesz? My bedziemy oczywiscie ;) Planu godzinowego nie ma w katalogu Quote
AlaNowak Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 a jedziesz z rodzicami, pociagiem czy jak? chodzi mi o to w jakiej kolejnosci rasy- nie musze miec godzin, bo mnie wiecej mozna okreslic. wystarczy tylko wykaz ras, w jakiej kolejnosci szly z gr VI i VII, bo wystawiam setera i nie wiem czy zglaszac posokowca, zeby sie nei pokrylo:P Quote
Talagia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 AlaNowak napisał(a):a jedziesz z rodzicami, pociagiem czy jak? chodzi mi o to w jakiej kolejnosci rasy- nie musze miec godzin, bo mnie wiecej mozna okreslic. wystarczy tylko wykaz ras, w jakiej kolejnosci szly z gr VI i VII, bo wystawiam setera i nie wiem czy zglaszac posokowca, zeby sie nei pokrylo:P Jade oczywiście jak zwykle z calą rodziną na karku :roll: Wszyscy chca zobaczyc Liliana po dłuższej przerwie w wystawianiu :diabloti: Rok temu inny sedzia przypadał na irlandy, inny na angole itp. Ale wygladalo to mniej wiecej tak : ring VII gończy ogar alpejski gończy basset hound beagle bloodhound porcelaine posokowce rhodesiany ring VIII czeski fousek pointer seter angielski seter szkocki wyzel niemiecki ring IX seter irlandzki spaniele flat coated goldeny labki Jakiego seterka wystawiasz? :) Quote
McDzik Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 O, to czemu na stronce nie ma żadnych zdjęć z tego MP z podium czy coś? Ani w zgłoszeniu nie ma na to miejsca? Spoko :) To pewnie jednak będzie :) Quote
Coffee&Nera Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Mozna sie jeszcze zglosic jak cos? Z wielka checia bym na to MP poszla ;) Quote
Talagia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Rok temu wygladalo to tak, ze mogl sobie na ring MP wejsc kto chcial :evil_lol: tzn. zgłoszenia byly na miejscu - darmowe Quote
McDzik Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Jak ja zgłasząłam psy normalnie na ring to nie było formularza na MP, ale to było z miesiąc temu, może się jeszcze pojawi? Quote
Coffee&Nera Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Talagia napisał(a):Rok temu wygladalo to tak, ze mogl sobie na ring MP wejsc kto chcial :evil_lol: tzn. zgłoszenia byly na miejscu - darmowe Talagia no umarlam ze smiechu :diabloti: Az takie akcje na Krosnie to az poprostu sie za glowe zlapac :evil_lol: Tylko zeby potem niebylo ze nagle ktos wskakuje niedopisany - najprawdopodobniej w Jaroslawiu ktos sie wpisal i wskoczyl w zamian za kogos :roll: Quote
Cambel&Megi Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Nera- napisał(a):Talagia no umarlam ze smiechu :diabloti: Az takie akcje na Krosnie to az poprostu sie za glowe zlapac :evil_lol: Tylko zeby potem niebylo ze nagle ktos wskakuje niedopisany - najprawdopodobniej w Jaroslawiu ktos sie wpisal i wskoczyl w zamian za kogos :roll: Wioska :eviltong: Nawet nie za kogoś, dziewczyna nie była ujęta w katalogu, ani nawet zgłoszona = układy...eh.. Quote
Talagia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Obawiam sie, ze to nie bylo takie MP z prawdziwego zdarzenia :razz: (nie wiem, nigdy nie bralam udzialu) bo nie bylo eliminacji, kazdy zostal symbolicznie nagrodzony i nie bylo lokat :evil_lol::evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Pytalam sie glownego organizatora to mi powiedzial ze jest to NIEMOZLIWE... ale ewidentnie ktos sie DOPISAL ukladzikami, podejrzewam kto... Quote
Cambel&Megi Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Talagia napisał(a):Obawiam sie, ze to nie bylo takie MP z prawdziwego zdarzenia :razz: (nie wiem, nigdy nie bralam udzialu) bo nie bylo eliminacji, kazdy zostal symbolicznie nagrodzony i nie bylo lokat :evil_lol::evil_lol: Jakaś prowizorka, nie MP... :eviltong: Quote
McDzik Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 W Krośnie raczej nie będzie MP w tym roku - nie ma go w cenniku i nie ma tez na stronie formularza zgłoszeniowego. Quote
Cambel&Megi Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Na Jarosław też nie było formularza internetowego, ja wysyłałam listem... Quote
Coffee&Nera Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 To w sumie i na Krosno mozna sprobowac ;) Quote
Talagia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Jak ktos chce sie zgłaszać, to proponuje lepiej zadzwonic i sie dowiedzieć czy organizują taka impreze ;) Quote
McDzik Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Oni mają podane gg do siebie nawet :) Zostawiłam im wiadomość, może coś odpiszą :) EDIT : EmSii 17:32:39 witam, mam pytanie, czy w Krosnie jest w tym roku konkurencja Mlodego Prezentera? Jelsi tak, to w jaki sposob mozna sie zglosic? ZK Krosno 17:33:13 tak jak w latach ubiegłych tej konkurencji nie będzie ZK Krosno 17:33:16 pozdrawiam Quote
Recommended Posts