Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a jedziesz z rodzicami, pociagiem czy jak?
chodzi mi o to w jakiej kolejnosci rasy- nie musze miec godzin, bo mnie wiecej mozna okreslic. wystarczy tylko wykaz ras, w jakiej kolejnosci szly z gr VI i VII, bo wystawiam setera i nie wiem czy zglaszac posokowca, zeby sie nei pokrylo:P

Posted

AlaNowak napisał(a):
a jedziesz z rodzicami, pociagiem czy jak?
chodzi mi o to w jakiej kolejnosci rasy- nie musze miec godzin, bo mnie wiecej mozna okreslic. wystarczy tylko wykaz ras, w jakiej kolejnosci szly z gr VI i VII, bo wystawiam setera i nie wiem czy zglaszac posokowca, zeby sie nei pokrylo:P

Jade oczywiście jak zwykle z calą rodziną na karku :roll: Wszyscy chca zobaczyc Liliana po dłuższej przerwie w wystawianiu :diabloti:

Rok temu inny sedzia przypadał na irlandy, inny na angole itp.

Ale wygladalo to mniej wiecej tak :

ring VII
gończy
ogar
alpejski gończy
basset hound
beagle
bloodhound
porcelaine
posokowce
rhodesiany

ring VIII
czeski fousek
pointer
seter angielski
seter szkocki
wyzel niemiecki

ring IX
seter irlandzki
spaniele
flat coated
goldeny
labki

Jakiego seterka wystawiasz? :)

Posted

Talagia napisał(a):
Rok temu wygladalo to tak, ze mogl sobie na ring MP wejsc kto chcial :evil_lol:
tzn. zgłoszenia byly na miejscu - darmowe

Talagia no umarlam ze smiechu :diabloti: Az takie akcje na Krosnie to az poprostu sie za glowe zlapac :evil_lol: Tylko zeby potem niebylo ze nagle ktos wskakuje niedopisany - najprawdopodobniej w Jaroslawiu ktos sie wpisal i wskoczyl w zamian za kogos :roll:

Posted

Nera- napisał(a):
Talagia no umarlam ze smiechu :diabloti: Az takie akcje na Krosnie to az poprostu sie za glowe zlapac :evil_lol: Tylko zeby potem niebylo ze nagle ktos wskakuje niedopisany - najprawdopodobniej w Jaroslawiu ktos sie wpisal i wskoczyl w zamian za kogos :roll:

Wioska :eviltong:

Nawet nie za kogoś, dziewczyna nie była ujęta w katalogu, ani nawet zgłoszona = układy...eh..

Posted

Obawiam sie, ze to nie bylo takie MP z prawdziwego zdarzenia :razz: (nie wiem, nigdy nie bralam udzialu) bo nie bylo eliminacji, kazdy zostal symbolicznie nagrodzony i nie bylo lokat :evil_lol::evil_lol:

Posted

Talagia napisał(a):
Obawiam sie, ze to nie bylo takie MP z prawdziwego zdarzenia :razz: (nie wiem, nigdy nie bralam udzialu) bo nie bylo eliminacji, kazdy zostal symbolicznie nagrodzony i nie bylo lokat :evil_lol::evil_lol:

Jakaś prowizorka, nie MP... :eviltong:

Posted

Oni mają podane gg do siebie nawet :) Zostawiłam im wiadomość, może coś odpiszą :)

EDIT :

EmSii 17:32:39
witam, mam pytanie, czy w Krosnie jest w tym roku konkurencja Mlodego Prezentera? Jelsi tak, to w jaki sposob mozna sie zglosic?
ZK Krosno 17:33:13
tak jak w latach ubiegłych tej konkurencji nie będzie
ZK Krosno 17:33:16
pozdrawiam