martyna. Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Gosia & c.o. napisał(a): BOG IX I- shih tzu, Ashley-Thso Coca Bast II - lhasa apso, Chic Choix Six Stars III- pudel toy albo miniatura biały III - pudel toy biały - KISS ME KISS Iz Cherno-Beloe Kino :) Wielkie gratulacje :loveu: Quote
macsow1 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 BOG1,BiS ras polskich, BiS 3- Polski owczarek nizinny RADOSNA Blusałka :loveu: Posiada może ktoś zdjęcia grzywaczy?? :) Hossa-VIja MICKE PRINCE SUPRISE Zwyciezca rasy :eviltong: www.macsow.republika.pl pozdrawiam Quote
panienkabubu Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Bardzo dziękuję:loveu: gidelskie-psy - czy mogę prosić o dane tego pieska z BOG V? - Macie wyniki BOG III (YORK) BOG IV (???) BOG VIII (???) Quote
Cambel&Megi Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='panienkabubu']Bardzo dziękuję:loveu: gidelskie-psy - czy mogę prosić o dane tego pieska z BOG V? W katalogu nr 316 to: HURRICANE Appalachian Potrzebne jakieś konkretniejsze dane? [quote name='Atik']Ja poproszę o stawkę bokserów. Bokser zółte Psy Klasa młodzieży CEZAR LACOSTE Nostrum Suki Klasa młodzieży ALLEGRA Marsowa Mina OLIVIA Duma Małgorzaty Quote
Cambel&Megi Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 panienkabubu napisał(a):Dzięki już wszystko mam :loveu: Artykuł poszedł do serwisu, dziękuję Wam wszystkim :loveu: Tak to jest stworzyć coś z niczego :evil_lol: A czy mogłabyś go tutaj wkleić, czy to raczej niemozliwe? :oops: Quote
panienkabubu Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Dzięki już wszystko mam :loveu: Artykuł poszedł do serwisu, dziękuję Wam wszystkim :loveu: Tak to jest stworzyć coś z niczego :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Jeżeli już go wrzucą na stronę, to podam po prostu link, może tak być? :-) Bo za dużo tekstu.... :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 panienkabubu napisał(a):Jeżeli już go wrzucą na stronę, to podam po prostu link, może tak być? :-) Bo za dużo tekstu.... :cool3: Jasne, w takim razie czekamy na link... :razz: Przepisałam tylko przydomek psa po numerem, który podała gidelskie-psy:lol: gidelskie-psy napisał(a):Malamut Na Bog To Nr 316 Nie 314 Quote
Bura Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Cambel&Megi napisał(a):W katalogu nr 316 to: HURRICANE Appalachian Niemożliwe, Hurik nie wziął rasy tylko January Snow. Wyniki Malamutów psy Młodzież January Snow Appalachian -Zw. Młodzieży, NJwR, BOB Baldur Legenda Północy II dosk, Otwarta Natas Legenda Północy I cwc, NDPwR Hurricane Appalachian II dosk Anubis z Zakopiańskiego Domu III dosk suki otwarta Maurisi Samotny Wilk I NSwR, CWC Mistassini Ksenogeniczny Wilk II weterani CH PL Ariadna Legenda Północy I dosk Quote
zpr Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 BOG V BOG VI http://img502.imageshack.us/img502/9490/dsc0736zj9.jpg Alaskan Malamute - Zw. Rasy i Grupy V http://img501.imageshack.us/img501/111/dsc0692mt3.jpg Quote
Coffee&Nera Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Moglabym prosic jaki przydomeczek owego Malamutka ;)? Quote
zpr Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Chow Chow - Zw. Rasy, II BOG Akita Amerykańska - Zw. Rasy, III BOG Quote
gonpak Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='panienkabubu'] - Macie wyniki BOG III (YORK) Zdjęcie autorstwa właściciela hodowli welsh terrierów Nozdrzecki Vigor Quote
Bura Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Nera- napisał(a):Moglabym prosic jaki przydomeczek owego Malamutka ;)? Jest pare postów wcześniej i jest to 314 tak jak pisałam!! JANUARY SNOW Appalachian Quote
bety Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='zpr']Duży Japoński Pies - Zw. Rasy, III BOG Fotka super, ale.......a ja z uporem maniaka :evil_lol: - litości plissssssssss - od ponad dwóch lat AKITA AMERYKAŃSKA - nie :shake: Duży Japoński Pies. :roll::roll::roll::roll::roll: Konkretnie ta suczka w katalogu z Krosna widnieje jako Akita :roll: a od jej właścicielki wiemy że był jeszcze piesek wpisany jako właśnie DJP. :angryy::mad: Ciekawe, czyżby nikt w o/Krosno nie czytał oficjalnych komunikatów ZG ZKwP - że takie błędy popełnia. :shake::shake::shake: Pzdr Quote
Talagia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='bety']Fotka super, ale.......a ja z uporem maniaka :evil_lol: - litości plissssssssss - od ponad dwóch lat AKITA AMERYKAŃSKA - nie :shake: Duży Japoński Pies. :roll::roll::roll::roll::roll: Konkretnie ta suczka w katalogu z Krosna widnieje jako Akita :roll: a od jej właścicielki wiemy że był jeszcze piesek wpisany jako właśnie DJP. :angryy::mad: Ciekawe, czyżby nikt w o/Krosno nie czytał oficjalnych komunikatów ZG ZKwP - że takie błędy popełnia. :shake::shake::shake: Pzdr No to chyba tez w duzej mierze wina wlasciciela, ze tak wpisal w zgloszenie prawda? Quote
zpr Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='bety']Fotka super, ale.......a ja z uporem maniaka :evil_lol: - litości plissssssssss - od ponad dwóch lat AKITA AMERYKAŃSKA - nie :shake: Duży Japoński Pies. :roll::roll::roll::roll::roll: Konkretnie ta suczka w katalogu z Krosna widnieje jako Akita :roll: a od jej właścicielki wiemy że był jeszcze piesek wpisany jako właśnie DJP. :angryy::mad: Ciekawe, czyżby nikt w o/Krosno nie czytał oficjalnych komunikatów ZG ZKwP - że takie błędy popełnia. :shake::shake::shake: Pzdr Masz rację Akita Amerykańska ma być, a w katalogu był ewidentny błąd, nawet sędzina ową Akitę chciała zdyskwalifikować, ale na koniec wszystko sie wyjasniło na szczęście ;) Quote
AlaNowak Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Nugatowa napisał(a):Mi niestety nie dane było jechać :-( Ale doniesiono mi o seterkowych wyczynach jakże udanych :loveu::loveu::loveu: Dolina, Kasik Talagia, Tecia Serdeczne Gratulacje :klacz: A no i dla Ali :klacz:, która wczoraj nieźle pobiegała na ringowej trawie :lol: BRAWO !!!!!!!! Kinga, jakieś tajne źródła informacji masz???:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: Kinga, Gosia- Dzięki dziewczyny:loveu: Faktycznie w Krośnie seterki chyba są kochane, zwłaszcza irlandy:loveu: zpr, sorki, ze nawet nei przyszlam się przywitać, ale byłam zajęta resocjalizacją pewnego psiego pana:eviltong: Masz może jakies fotki tego irlanda?? Quote
zpr Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Krosno 2008 cd ;) Jasne, że mam Irlanda i nie tylko ;) Quote
Recommended Posts