panienkabubu Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Czy ktoś ma wyniki finałów? Wystarczą rasy :modla: Quote
Tecia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 panienkabubu napisał(a):Czy ktoś ma wyniki finałów? Wystarczą rasy :modla: BIS wygrał Shitzu przed Berneńczykiem trzeciego miejscaniestety nie zakodowałam:( A moj kawaler w wieku 13,5 miesiecy zakończył Młodzieżowy Championat Polski !!! Teraz ruszamy na dalsze podboje:) Quote
Theogonia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Czy ktoś dobry mógłby podać stawkę Wyżłów Niemieckich krótkowłosych?? Quote
panienkabubu Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Tecia napisał(a): BIS wygrał Shitzu przed Berneńczykiem trzeciego miejscaniestety nie zakodowałam:-( Wiesz może co to za shih tzu? Quote
Tecia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 panienkabubu napisał(a):Wiesz może co to za shih tzu? Oj nie nie mam pojecia ale zaraz kukne do katalogu i ci powiem jakie byly moze to cos pomoze:) Oj bylo ich 12:) Theogonia napisał(a):Czy ktoś dobry mógłby podać stawkę Wyżłów Niemieckich krótkowłosych?? Nie było ani jednego VII grupe reprezentowaly tylko setery, pointer (ktory chyba nie dojechał) i fouski Quote
sylrwia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 MateUsz zredukuj swój podpis do wymiarów regulaminowych. Czy ktoś mógłby podać stawkę wyżłów węgierskich gr VII:p Quote
Tecia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='sylrwia']MateUsz zredukuj swój podpis do wymiarów regulaminowych. Czy ktoś mógłby podać stawkę wyżłów węgierskich gr VII:p Patrz wczesniej, gr VII reprezentowały tylko setery, pointer i fouski:) Quote
McDzik Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 No wreszcie dogomania działa :) Wg mnie super atmosfera na wystawie była, pogoda dopisała :) Mój spaniel tybetański w szczeniakach -ARNI Gang Cziki ocena: WO, tytuł: najlepsze szczenie w Rasie Opis bardzo piekny od pana Szemraja, gdzie u niego dziś psy z oceną dobrą wylatywały, także jestem zadowolona :) Arni był jedynym szczeniakiem, który nie zdążył na konkurencje BIS PUPPY (trwała wtedy ocena Shih Tzu) , za co oddział nas osobiście przeprosił i Arni dostał od nich wielki wór karmy, siatke z upominkami i akcesoriami oraz piękna szklaną statuetke z grawerowaną plakietką na pamiątke z wystawy, także odpokutowali grzechy xD Ponadto zaprezentowałam w wyborach BOG IX pieknego Cavalier King Charles Spaniela - TIMI Alfik Polonia, który wygrał wczesniej rase :) Wielkie podziękowania dla jego właścicieli - Tomka i Simona, super z Was ludzie i nie mogę się doczekać kolejnej wspólnej wystawy w Krakowie ! :) MateUsz - też dzięki za ten kawałek dnia który spędziłeś na wystawie i za niektóre wymienione opinie xD Do zobaczenia w Krakowie zapewne :P Tecia - miło było poznać :) Gratulacje dla Twoich psiaków za sukcesy, gorąco im kibicowałam :) Luckiego niestety nie zdążyłam ''porzyczyć", bo wtedy jak go potrzebowałam byliście akurat na ringu :( No i pozdrowienia dla wszystkich starych znajomych których tu nie wymieniłam i dla wszystkich nowopoznanych dzis osob, bylo milo :) Więcej takich wystaw! Quote
sylrwia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Tecia napisał(a):Patrz wczesniej, gr VII reprezentowały tylko setery, pointer i fouski:) upsss... teraz zauważyłam. Widziałam zapytanie o niemieckie ale odpowiedzi nie doczytałam. ;) Quote
Codik&Toffik Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 McDzik - Ogromne GRATULACJE !!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
McDzik Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='panienkabubu']Potrzebuję Sposorów, O, to nie trudne zadanie! SPONSORZY: -Nowy styl -Drukarnia Bimax FUNDATORZY NAGRÓD: - Prezydent miasta krosna - najpiekniejszy pies wystawy -ZKWP o Krosno- Zwycięzcy grup, Najpiekniejszy pies Ras Polskich, najpiekniejsze szczenie, najpiekniejszy weteran, najpiekniejszy pies o.krosno, BIS Junior, BIS -Sylwester Kolanko (wł.APOSTROF Magiczna Oaza) American Stafordshire terrier - za I miejsce w kl. szczeniąt, mł, pośredniej, otwartej, weteranow, NDPwR, NDSwR, NJwR suka i pies, BOB --- i to samo w rasie Staffordshire Terrier! - Sklep Zoologiczny Kaprys - BOB sznaucer Miniaturowy - Firma DECOR - Witold Śliwiński - BIS - Anna Sadek - puchar dla najlepszego szczenięcia grupy IX! --- i to był równoczesnie zwyciesca BIS PUPPY czyli chiński grzywacz PIRAT z Gangu Łysych (rudy) !!! [quote name='Codik&Toffik']McDzik - Ogromne GRATULACJE !!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Dzieki Bartuś :loveu::loveu::loveu: !!! Katowickie wskazówki się przydały :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 McDzik napisał(a):O, to nie trudne zadanie! SPONSORZY: -Nowy styl -Drukarnia Bimax FUNDATORZY NAGRÓD: - Prezydent miasta krosna - najpiekniejszy pies wystawy -ZKWP o Krosno- Zwycięzcy grup, Najpiekniejszy pies Ras Polskich, najpiekniejsze szczenie, najpiekniejszy weteran, najpiekniejszy pies o.krosno, BIS Junior, BIS -Sylwester Kolanko (wł.APOSTROF Magiczna Oaza) American Stafordshire terrier - za I miejsce w kl. szczeniąt, mł, pośredniej, otwartej, weteranow, NDPwR, NDSwR, NJwR suka i pies, BOB --- i to samo w rasie Staffordshire Terrier! - Sklep Zoologiczny Kaprys - BOB sznaucer Miniaturowy - Firma DECOR - Witold Śliwiński - BIS - Anna Sadek - puchar dla najlepszego szczenięcia grupy IX! --- i to był równoczesnie zwyciesca BIS PUPPY czyli chiński grzywacz PIRAT z Gangu Łysych (rudy) !!! :mdleje: DZIĘKI:modla: Quote
Talagia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Nam poszlo calkiem niezle, szczegolnie jestem dumna z Liliana, ktory dopiero co wyszedl z bardzo powaznej kontuzji łapy, a dzisiaj dostał tytuł Najpiękniejszego Juniora w Rasie i zachwycił sędzine ruchem :loveu::loveu: Ravenek bardzo ładny opis i CWC :) Gratulacje dla wszystkich ! Quote
panienkabubu Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 A czy macie może wyniki z Najlepszego Juniora, Weterana i poszczególnych grup FCI? :modla: :oops: I co to za shih tzu które wygrało BIS? :cool3: Quote
McDzik Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 panienkabubu napisał(a)::mdleje: DZIĘKI:modla: Nie ma za co :) Acha i w grupie II na BOG - I miejsce - Berneńczyk II miejsce - Bullmastif III miejsce - Sznaucer Miniatura Zgłoszonych psów było 556, najliczniejsze okazały się Owczarki Niemieckie, których było 50, potem Yorki - 23, Chichuachua Długowłosy - 18! Quote
psiulka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='McDzik']No wreszcie dogomania działa :) Wg mnie super atmosfera na wystawie była, pogoda dopisała :) Mój spaniel tybetański w szczeniakach -ARNI Gang Cziki ocena: WO, tytuł: najlepsze szczenie w Rasie Opis bardzo piekny od pana Szemraja, gdzie u niego dziś psy z oceną dobrą wylatywały, także jestem zadowolona :) Arni był jedynym szczeniakiem, który nie zdążył na konkurencje BIS PUPPY (trwała wtedy ocena Shih Tzu) , za co oddział nas osobiście przeprosił i Arni dostał od nich wielki wór karmy, siatke z upominkami i akcesoriami oraz piękna szklaną statuetke z grawerowaną plakietką na pamiątke z wystawy, także odpokutowali grzechy xD Ponadto zaprezentowałam w wyborach BOG IX pieknego Cavalier King Charles Spaniela - TIMI Alfik Polonia, który wygrał wczesniej rase :) Wielkie podziękowania dla jego właścicieli - Tomka i Simona, super z Was ludzie i nie mogę się doczekać kolejnej wspólnej wystawy w Krakowie ! :) MateUsz - też dzięki za ten kawałek dnia który spędziłeś na wystawie i za niektóre wymienione opinie xD Do zobaczenia w Krakowie zapewne :P Tecia - miło było poznać :) Gratulacje dla Twoich psiaków za sukcesy, gorąco im kibicowałam :) Luckiego niestety nie zdążyłam ''porzyczyć", bo wtedy jak go potrzebowałam byliście akurat na ringu :( No i pozdrowienia dla wszystkich starych znajomych których tu nie wymieniłam i dla wszystkich nowopoznanych dzis osob, bylo milo :) Więcej takich wystaw! Wielkie gratulacje! :multi: Mówiłam, że na BIS'y się załapiecie!! :loveu::loveu: Jedynie szkoda, że nie zdążyliście, powinni trochę później to zorganizować, no ale dostałaś rekompensatę więc nie jest z nim źle :evil_lol: Quote
McDzik Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='psiulka']Wielkie gratulacje! :multi: Mówiłam, że na BIS'y się załapiecie!! :loveu::loveu: Jedynie szkoda, że nie zdążyliście, powinni trochę później to zorganizować, no ale dostałaś rekompensatę więc nie jest z nim źle :evil_lol: Dzięki :) no rekompensata boska, kamy teraz mamy na miesiąc jak nie lepiej, akcesoria praktyczne (np taki portfelik na przysmaki co się do paska przypina żeby na ringu było poręczniej) nooo a boska statuetka już widnieje na półce wśród innych nagród ringowych :) ---- Wyników BIS Junior i Weteran niestety nie mam :( Ale przypomniały mi się wyniki BOG I : 1 - PON 2- Owczarek Australijski 3 - Welsh Corgie Pembroke I to chyba tyle :( Ja tam byłam w szoku! Gr. III wziął York, w BIS Junior pamiętam ze na 3 lokacie był Owczarek niemiecki, bo mi popadł w pamięci. Moze cos potem mi sie wiecej przypomni... Quote
Recommended Posts