Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
Czy ktoś ma wyniki finałów? Wystarczą rasy :modla:

BIS wygrał Shitzu przed Berneńczykiem trzeciego miejscaniestety nie zakodowałam:(

A moj kawaler w wieku 13,5 miesiecy zakończył Młodzieżowy Championat Polski !!! Teraz ruszamy na dalsze podboje:)

Posted

panienkabubu napisał(a):
Wiesz może co to za shih tzu?

Oj nie nie mam pojecia ale zaraz kukne do katalogu i ci powiem jakie byly moze to cos pomoze:)

Oj bylo ich 12:)

Theogonia napisał(a):
Czy ktoś dobry mógłby podać stawkę Wyżłów Niemieckich krótkowłosych??

Nie było ani jednego
VII grupe reprezentowaly tylko setery, pointer (ktory chyba nie dojechał) i fouski

Posted

[quote name='sylrwia']MateUsz zredukuj swój podpis do wymiarów regulaminowych.

Czy ktoś mógłby podać stawkę wyżłów węgierskich gr VII:p

Patrz wczesniej, gr VII reprezentowały tylko setery, pointer i fouski:)

Posted

No wreszcie dogomania działa :)

Wg mnie super atmosfera na wystawie była, pogoda dopisała :)

Mój spaniel tybetański w szczeniakach -ARNI Gang Cziki
ocena: WO, tytuł: najlepsze szczenie w Rasie
Opis bardzo piekny od pana Szemraja, gdzie u niego dziś psy z oceną dobrą wylatywały, także jestem zadowolona :)
Arni był jedynym szczeniakiem, który nie zdążył na konkurencje BIS PUPPY (trwała wtedy ocena Shih Tzu) , za co oddział nas osobiście przeprosił i Arni dostał od nich wielki wór karmy, siatke z upominkami i akcesoriami oraz piękna szklaną statuetke z grawerowaną plakietką na pamiątke z wystawy, także odpokutowali grzechy xD

Ponadto zaprezentowałam w wyborach BOG IX pieknego Cavalier King Charles Spaniela - TIMI Alfik Polonia, który wygrał wczesniej rase :)

Wielkie podziękowania dla jego właścicieli - Tomka i Simona, super z Was ludzie i nie mogę się doczekać kolejnej wspólnej wystawy w Krakowie ! :)

MateUsz - też dzięki za ten kawałek dnia który spędziłeś na wystawie i za niektóre wymienione opinie xD Do zobaczenia w Krakowie zapewne :P

Tecia - miło było poznać :) Gratulacje dla Twoich psiaków za sukcesy, gorąco im kibicowałam :) Luckiego niestety nie zdążyłam ''porzyczyć", bo wtedy jak go potrzebowałam byliście akurat na ringu :(

No i pozdrowienia dla wszystkich starych znajomych których tu nie wymieniłam i dla wszystkich nowopoznanych dzis osob, bylo milo :) Więcej takich wystaw!

Posted

Tecia napisał(a):
Patrz wczesniej, gr VII reprezentowały tylko setery, pointer i fouski:)

upsss... teraz zauważyłam. Widziałam zapytanie o niemieckie ale odpowiedzi nie doczytałam. ;)

Posted

[quote name='panienkabubu']Potrzebuję Sposorów,

O, to nie trudne zadanie!

SPONSORZY:

-Nowy styl
-Drukarnia Bimax

FUNDATORZY NAGRÓD:

- Prezydent miasta krosna - najpiekniejszy pies wystawy
-ZKWP o Krosno- Zwycięzcy grup, Najpiekniejszy pies Ras Polskich, najpiekniejsze szczenie, najpiekniejszy weteran, najpiekniejszy pies o.krosno, BIS Junior, BIS
-Sylwester Kolanko (wł.APOSTROF Magiczna Oaza) American Stafordshire terrier - za I miejsce w kl. szczeniąt, mł, pośredniej, otwartej, weteranow, NDPwR, NDSwR, NJwR suka i pies, BOB --- i to samo w rasie Staffordshire Terrier!
- Sklep Zoologiczny Kaprys - BOB sznaucer Miniaturowy
- Firma DECOR - Witold Śliwiński - BIS
- Anna Sadek - puchar dla najlepszego szczenięcia grupy IX!

--- i to był równoczesnie zwyciesca BIS PUPPY czyli chiński grzywacz PIRAT z Gangu Łysych (rudy) !!!

[quote name='Codik&Toffik']McDzik - Ogromne GRATULACJE !!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

Dzieki Bartuś :loveu::loveu::loveu: !!! Katowickie wskazówki się przydały :loveu:

Posted

McDzik napisał(a):
O, to nie trudne zadanie!

SPONSORZY:

-Nowy styl
-Drukarnia Bimax

FUNDATORZY NAGRÓD:

- Prezydent miasta krosna - najpiekniejszy pies wystawy
-ZKWP o Krosno- Zwycięzcy grup, Najpiekniejszy pies Ras Polskich, najpiekniejsze szczenie, najpiekniejszy weteran, najpiekniejszy pies o.krosno, BIS Junior, BIS
-Sylwester Kolanko (wł.APOSTROF Magiczna Oaza) American Stafordshire terrier - za I miejsce w kl. szczeniąt, mł, pośredniej, otwartej, weteranow, NDPwR, NDSwR, NJwR suka i pies, BOB --- i to samo w rasie Staffordshire Terrier!
- Sklep Zoologiczny Kaprys - BOB sznaucer Miniaturowy
- Firma DECOR - Witold Śliwiński - BIS
- Anna Sadek - puchar dla najlepszego szczenięcia grupy IX!

--- i to był równoczesnie zwyciesca BIS PUPPY czyli chiński grzywacz PIRAT z Gangu Łysych (rudy) !!!

:mdleje:
DZIĘKI:modla:

Posted

Nam poszlo calkiem niezle, szczegolnie jestem dumna z Liliana, ktory dopiero co wyszedl z bardzo powaznej kontuzji łapy, a dzisiaj dostał tytuł Najpiękniejszego Juniora w Rasie i zachwycił sędzine ruchem :loveu::loveu:
Ravenek bardzo ładny opis i CWC :)

Gratulacje dla wszystkich !

Posted

panienkabubu napisał(a):
:mdleje:
DZIĘKI:modla:

Nie ma za co :) Acha i w grupie II na BOG -
I miejsce - Berneńczyk
II miejsce - Bullmastif
III miejsce - Sznaucer Miniatura

Zgłoszonych psów było 556, najliczniejsze okazały się Owczarki Niemieckie, których było 50, potem Yorki - 23, Chichuachua Długowłosy - 18!

Posted

[quote name='McDzik']No wreszcie dogomania działa :)

Wg mnie super atmosfera na wystawie była, pogoda dopisała :)

Mój spaniel tybetański w szczeniakach -ARNI Gang Cziki
ocena: WO, tytuł: najlepsze szczenie w Rasie
Opis bardzo piekny od pana Szemraja, gdzie u niego dziś psy z oceną dobrą wylatywały, także jestem zadowolona :)
Arni był jedynym szczeniakiem, który nie zdążył na konkurencje BIS PUPPY (trwała wtedy ocena Shih Tzu) , za co oddział nas osobiście przeprosił i Arni dostał od nich wielki wór karmy, siatke z upominkami i akcesoriami oraz piękna szklaną statuetke z grawerowaną plakietką na pamiątke z wystawy, także odpokutowali grzechy xD

Ponadto zaprezentowałam w wyborach BOG IX pieknego Cavalier King Charles Spaniela - TIMI Alfik Polonia, który wygrał wczesniej rase :)

Wielkie podziękowania dla jego właścicieli - Tomka i Simona, super z Was ludzie i nie mogę się doczekać kolejnej wspólnej wystawy w Krakowie ! :)

MateUsz - też dzięki za ten kawałek dnia który spędziłeś na wystawie i za niektóre wymienione opinie xD Do zobaczenia w Krakowie zapewne :P

Tecia - miło było poznać :) Gratulacje dla Twoich psiaków za sukcesy, gorąco im kibicowałam :) Luckiego niestety nie zdążyłam ''porzyczyć", bo wtedy jak go potrzebowałam byliście akurat na ringu :(

No i pozdrowienia dla wszystkich starych znajomych których tu nie wymieniłam i dla wszystkich nowopoznanych dzis osob, bylo milo :) Więcej takich wystaw!

Wielkie gratulacje! :multi: Mówiłam, że na BIS'y się załapiecie!! :loveu::loveu: Jedynie szkoda, że nie zdążyliście, powinni trochę później to zorganizować, no ale dostałaś rekompensatę więc nie jest z nim źle :evil_lol:

Posted

[quote name='psiulka']Wielkie gratulacje! :multi: Mówiłam, że na BIS'y się załapiecie!! :loveu::loveu: Jedynie szkoda, że nie zdążyliście, powinni trochę później to zorganizować, no ale dostałaś rekompensatę więc nie jest z nim źle :evil_lol:

Dzięki :) no rekompensata boska, kamy teraz mamy na miesiąc jak nie lepiej, akcesoria praktyczne (np taki portfelik na przysmaki co się do paska przypina żeby na ringu było poręczniej) nooo a boska statuetka już widnieje na półce wśród innych nagród ringowych :)

----
Wyników BIS Junior i Weteran niestety nie mam :( Ale przypomniały mi się wyniki BOG I :
1 - PON
2- Owczarek Australijski
3 - Welsh Corgie Pembroke

I to chyba tyle :( Ja tam byłam w szoku! Gr. III wziął York, w BIS Junior pamiętam ze na 3 lokacie był Owczarek niemiecki, bo mi popadł w pamięci. Moze cos potem mi sie wiecej przypomni...