panienkabubu Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 a ja BERNARDYNÓW i wyniki finałów:modla: Quote
Nugatika Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 a myśmy championat Polski skonczyli dziiiiś :) w 8 miesięcy i 2 dni :) moje piękne dziecko - dumna jestem przeokropnie! :D podałabym Wam stawki, niestety tata zapodział gdzieś katalog :| Niestety pogoda nie sprzyjała zawiązywaniu znajomości, więc po ocenie szybko uwinęliśmy sie z ringu. Oczywiście potem wyszło słońce... :| Quote
Magot Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 A my- dosk.1, złoty medal i tyle:evil_lol:;) Fajnie, że dopiero dzisiaj z katalogu dowiedziałam się, że 8 grupę sędziuje J.Ryk a nie P.Szemraj jak mieli podane na stronie:roll: Quote
Coffee&Nera Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Niema Zw. Młodziezy? Kurde a ja znam te problemy na stronach Quote
Magot Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Nie ma. Szkoda, że się nie złapałyśmy, McDzika też jakoś nie widziałam, ale miło było spotkać Talagię:loveu: Quote
panienkabubu Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Bardzo proszę o stawkę bernardynów :modla: Finały się jeszcze nie rozpoczęły? Czy ktoś z Was może mi przesłać skan początkowych stron katalogu? Quote
Karmi Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 panienkabubu napisał(a):Bardzo proszę o stawkę bernardynów :modla: Finały się jeszcze nie rozpoczęły? Czy ktoś z Was może mi przesłać skan początkowych stron katalogu? Długie: Psy: mł. Don Olbrzym z Galicji Dunaj Olbrzym z Galicji Suki: posrednia: Aisza Pieniński Olbrzym Krótkie: Psy: mł. Bruno Olbrzym z Galicji Suki: mł.Baja Olbrzym z Galicji Cimes III Olbrzym z Galicji Skan niestety odmówił mi posłuszeństwa. :roll: Pierwszymi stronami katalogu moge jedynie służyć ,,na piechotę" Czego potrzebujesz? Quote
panienkabubu Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 To może zdjęcie? Potrzebuję Sposorów, ilość zgłoszonych psów z podziałem na rasy... Sędziów... ps. kto jest właścicielem suki z kl. młodzieży? Quote
Guest Lotty Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Stawka buldożków francuskich,o którą prosiła Dorotal Psy młodzież KORLEONE Baflo Gross Land MOE KRASNOE SOLNYSCHKO pośrednia KLIFORD Baflo otwarta MEXX ze Skrzatlandu Suki szczeniąt ABIGAIL Mon Amur ADA Lazlo BLONDI Lazlo młodzież MAMBA Baflo MILENA Baflo pośrednia JUDY Baflo otwarta DARMA Tymiankowe Wspomnienie HALINE Accordance MORGAN ze Skrzatlandu King Charles spanieli nie było w ogóle. Quote
Pugsy Malone Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 A ja, jeśli można prosić, stawkę mopsy, psy, młodzież:lol: Quote
Karmi Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Agappe']a ja prosze o staweczke AKIT suczka, klasa młodziezy: ZUMA FINIGAM Interferno de la Noche To cała stawka. Quote
Guest Lotty Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Nabuco's ROLLS ROYCE to jedyny piesek w tej klasie Quote
Karmi Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 panienkabubu napisał(a):To może zdjęcie? Potrzebuję Sposorów, ilość zgłoszonych psów z podziałem na rasy... Sędziów... ps. kto jest właścicielem suki z kl. młodzieży? Baja: wł. S. i S. Siuta Cimes III: wł. J.Kamiński Zdjęcie najwczesniej jutro bo aparat w domu a ja nie ;) Quote
panienkabubu Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Karmi napisał(a):Baja: wł. S. i S. Siuta Cimes III: wł. J.Kamiński Zdjęcie najwczesniej jutro bo aparat w domu a ja nie ;) A dobra :-) Nie musisz, wiem co to za sucz :-) Myślałam, że juz jest w pośredniej :cool3: Odebralaś mój PW? Quote
Karmi Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Czarne Gwiazdy napisał(a):A ja dobrą duszyczkę poproszę i spisanie mi stawek sznaucerów oraz sędziego, który je oceniał. Których? :razz: Sędzia Vladimir Piskay - wszystkie panienkabubu napisał(a):A dobra :-) Nie musisz, wiem co to za sucz :-) Myślałam, że juz jest w pośredniej :cool3: Odebralaś mój PW? Tak. Nie miałam czasu odpisać. Powiem więc teraz i publicznie: oczywiście, ze tak :cool3: Quote
Czarne Gwiazdy Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Karmi napisał(a):Których? :razz: Sędzia Vladimir Piskay - wszystkie Wszystkich? :oops: Może być nawet zdjęcie albo skan, co wygodniej ;-) Quote
bety Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Karmi napisał(a):suczka, klasa młodziezy: ZUMA FINIGAM Interferno de la Noche To cała stawka. Karmi, ta suka była wpisana w AKITACH czy AKITACH AMERYKAŃSKICH? A czy z tych drugich (amerykańskich) coś jeszcze było? Pzdr Quote
Cambel&Megi Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Gratulacje dla Wszystkich! [SIZE=2]A nasza, w sensie koleżanki:lol:, Whippetka MIYU Minori ad Majus Oc.Dosk, V1, Zw.Mł, BOB, BOG2 Tych, których spotkałam - miło było Was poznać, lub widzieć :) [quote name='magda_drakkar']Nie ma. Szkoda, że się nie złapałyśmy, McDzika też jakoś nie widziałam, ale miło było spotkać Talagię:loveu: Taka mała wystawa, a też się nie widziałyśmy :( Jakoś nie miałam okazji podejść... Zaraz wstawię kilka zdjęć... Quote
MateUsz Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Jak tam Finały?? Kto zgarnoła BOG I i X grupy ?? A BIS?? PLIIIIISSSSSSSSS wyniki :P Quote
Cambel&Megi Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 I nie wiem, a X FCI : 1 - Borzoi, 3 - Charcik włoski. Najlepsze szczenię wystawy : Chiński Grzywacz Więcej nie wiem :eviltong: Quote
Karmi Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 bety napisał(a):Karmi, ta suka była wpisana w AKITACH czy AKITACH AMERYKAŃSKICH? A czy z tych drugich (amerykańskich) coś jeszcze było? Pzdr W AKITACH Nie. Nie było. Tylko ta jedna sunia. Czarne Gwiazdy napisał(a):Wszystkich? :oops: Może być nawet zdjęcie albo skan, co wygodniej ;-) Miniatura cz-sr: Psy: młodzież: Apollo Sasquehanna Ciemna Róża pośrednia:Karo Klan Gabi Suki: młodzieży: Łza Dzikie Pola Miniatura p-s PSY szczeniąt: DAUMIER DAVIS Laryland otwarta:G Raung Pokerowy Żywot championy: Adonis Ares Lary Land Suki: szczeniąt: Daren Dajsy Laryland młodziezy: Uxa ummar Catarina Carmen otwarta: Aura Alcala Laryland Okima championy: Sharon Northumberland Olbrzym cz. Suki: otwarta: Noreen Fandango Średni p - s Psy: championy: Frodo Gagatek Suki: otwarta: Afrodyta Srebrna Burza Uf !!! Wszystkie. Takie poświęcenie to tylko dla Ciebie ;) Quote
Cambel&Megi Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Moja fotorelacja z wystawy Sułtan, bullinka, ASTy http://picasaweb.google.pl/Graphy23/KrosnoCWC Chartole http://picasaweb.google.pl/Cambel93/KrosnoCAC Quote
bety Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Karmi napisał(a):W AKITACH Nie. Nie było. Tylko ta jedna sunia. DZIĘKI :lol: Pzdr Quote
Recommended Posts