Talagia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Śliczne :crazyeye::crazyeye: Ja tez musiałabym sie nauczyć takie robić :loveu: Quote
Bura Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 To chyba na Ajkowym wątku. Chyba będę miała miejsce w aucie na tę wystawę!! Jak ktoś jest chętny to proszę na priv. Quote
Coffee&Nera Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ja jakbym miala przepis to i dla Mutkow i dla Leonkow bym takie rozetki zrobila ;) Przyczynilabym sie xD Quote
panienkabubu Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Czy ktoś z Was po wystawie będzie mógł mi udostępnić katalog, tzn. jego pierwsze strony: z ilością psów i ras, sędziowie, sponsorzy nagród ? I jeszcze, w miarę możliwości wyniki BOG i BIS? Pytam, poneiważ chcę pisać artykuł o tej wystawie, a nie wiem, czy dam radę tam dojechać. :modla: Quote
Coffee&Nera Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Co masz na mysli dokladnie? Chcesz CAŁY katalog czy tylko poszczegolne strony skserowane ;) Quote
panienkabubu Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 panienkabubu napisał(a):Czy tzn. jego pierwsze strony: z ilością psów i ras, sędziowie, sponsorzy nagród ? I jeszcze, w miarę możliwości wyniki BOG i BIS? tak jak w moim poście Quote
Talagia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Jeśli ktoś szuka transportu to u nas zwolniło sie sporo miejsca ;) Quote
McDzik Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 panienkabubu napisał(a):tak jak w moim poście Ja skapowałam o co Ci chodzi :eviltong: bo wiem, że artykuły piszesz i już nie raz czytałam :) - nie ma problemu, każdy wystawca - więc i ja - będzie miał katalog, także bez problemu podrzucimy statystyki :) EDIT: Słuchajcie dostał już ktoś potwierdzenie pocztą? Jak było w poprzednich latach? Dawali w kopercie numerek startowy od razu czy na miejscu w sekretariacie się odbierało? Quote
Karmi Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 McDzik napisał(a): EDIT: Słuchajcie dostał już ktoś potwierdzenie pocztą? Jak było w poprzednich latach? Dawali w kopercie numerek startowy od razu czy na miejscu w sekretariacie się odbierało? Ja dostałam potwierdzenie ale bez numerka. Quote
Meritt Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ja dostałam potwierdzenie ale bez numerka. ja tak samo. Quote
Błyskotka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ja czekam :lol:. Dzwoniłam dzisiaj do oddziału i nie będzie planu sędziowania itd .... . Quote
Magot Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Błyskotka napisał(a):Ja czekam :lol:. Dzwoniłam dzisiaj do oddziału i nie będzie planu sędziowania itd .... . No to super:roll::angryy: Quote
Dzidtka_Gl Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 no cóż dziwne, że oddział a głównie jego zarząd nic nie chce zmienić... pasuje mu opinia "wystawy w pcimiu" ??? cud że mają telefon i jaką taką strone www ( myśle, że nastolatek lepszą by zrobił ) Quote
Talagia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 My jeszcze potwierdzenia nie mamy, ale za to wiem, ze w seterach TŁUM!!! 3 sztuki! Z czego dwie moje :diabloti::diabloti: Quote
panienkabubu Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 A skąd wiecie jaka stawka, skoro nie ma planu sędziowania? Quote
Błyskotka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 panienkabubu napisał(a):A skąd wiecie jaka stawka, skoro nie ma planu sędziowania? Dzwoniłam wczoraj a miły Pan udzielił mi tej informacji :cool3:. Ale plan sędziowania by się przydał :roll:. Quote
panienkabubu Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Np mnie, bym mogła napisać artykuł :evil_lol: Nie wiem czy już Was prosiłam, ale czy po wystawie mogłabym prosić o skany pierwszych stron katalogu? :modla: Quote
panienkabubu Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Błyskotka napisał(a):Prosiłaś ale jak co to mogę zeskanować ;). Super:multi: Quote
monty Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 czy ktoś z was bedzie moze wracał z tej wystawy przez albo do rzeszowa?? moje gg 2428094 bnardzo prosze o kontakt. nie mam czym wrócić Quote
Bura Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 My jedziemy z rzeszowa, a z czym jedziesz? Może sie wcisniesz z nami Quote
Dream Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Talagia napisał(a):My jeszcze potwierdzenia nie mamy, ale za to wiem, ze w seterach TŁUM!!! 3 sztuki! Z czego dwie moje :diabloti::diabloti: Witam w Klubie :D Quote
Recommended Posts