Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś z Was po wystawie będzie mógł mi udostępnić katalog, tzn. jego pierwsze strony: z ilością psów i ras, sędziowie, sponsorzy nagród ?
I jeszcze, w miarę możliwości wyniki BOG i BIS?
Pytam, poneiważ chcę pisać artykuł o tej wystawie, a nie wiem, czy dam radę tam dojechać.
:modla:

Posted

panienkabubu napisał(a):
tak jak w moim poście

Ja skapowałam o co Ci chodzi :eviltong: bo wiem, że artykuły piszesz i już nie raz czytałam :) - nie ma problemu, każdy wystawca - więc i ja - będzie miał katalog, także bez problemu podrzucimy statystyki :)

EDIT:
Słuchajcie dostał już ktoś potwierdzenie pocztą? Jak było w poprzednich latach? Dawali w kopercie numerek startowy od razu czy na miejscu w sekretariacie się odbierało?

Posted

McDzik napisał(a):

EDIT:
Słuchajcie dostał już ktoś potwierdzenie pocztą? Jak było w poprzednich latach? Dawali w kopercie numerek startowy od razu czy na miejscu w sekretariacie się odbierało?

Ja dostałam potwierdzenie ale bez numerka.

Posted

Błyskotka napisał(a):
Ja czekam :lol:.
Dzwoniłam dzisiaj do oddziału i nie będzie planu sędziowania itd .... .

No to super:roll::angryy:

Posted

no cóż dziwne, że oddział a głównie jego zarząd nic nie chce zmienić... pasuje mu opinia "wystawy w pcimiu" ??? cud że mają telefon i jaką taką strone www ( myśle, że nastolatek lepszą by zrobił )

Posted

panienkabubu napisał(a):
A skąd wiecie jaka stawka, skoro nie ma planu sędziowania?

Dzwoniłam wczoraj a miły Pan udzielił mi tej informacji :cool3:. Ale plan sędziowania by się przydał :roll:.

Posted

czy ktoś z was bedzie moze wracał z tej wystawy przez albo do rzeszowa?? moje gg 2428094 bnardzo prosze o kontakt. nie mam czym wrócić

Posted

Talagia napisał(a):
My jeszcze potwierdzenia nie mamy, ale za to wiem, ze w seterach TŁUM!!!
3 sztuki! Z czego dwie moje :diabloti::diabloti:

Witam w Klubie :D