panienkabubu Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Zapraszamy Serdecznie na XVII Podkarpacką Wystawę Psów Rasowych Krosno 2008 odbędzie się w dniu 11 Maja 2008 na stadionie MOSiR w Krosnie przy ul. Bursaki 41 rozpoczęcie wystawy o godzinie 1000 Proponowana Obsada Sędziowska: Grupa I owczarki niemiecki - K. Dobrzański pozostałe - G. Robak, K. Fiszdon Grupa II V. Piskay (SK), V. Staviarska (SK) Grupa III A Zwierzyńska Grupa IV [FONT=Arial]V. Piskay (SK) Grupa V [FONT=Arial]K. Fiszdon [FONT=Arial]Grupa VI [FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial]W. Misterka-Kluska, G. Weron [FONT=Arial][COLOR=black] [FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial]Grupa VII [FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial]J. Niciewicz [FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black] [FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial]Grupa VIII [FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial]Grupa IX [FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial]P. Szemraj [FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black] [FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial]Grupa X [FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial]W. Misterka-Kluska [FONT=Arial][SIZE=4]Opłaty zgłoszeniowe: pierwszy pies - 60zł każdy następny - 40zł szczenięta - 15zł opłata wniesiona po terminie zgłaszania psów oraz w dniu wystawy - 100zł Klasa weteranów, Interchampiony oraz psy ras polskich (bez katalogu) bezpłatnie pod warunkiem doprowadzenia do oceny Termin przyjmowania zgłoszeń do 26 kwietnia 2008 roku Opłaty prosimy wpłacać na konto nr: PKO BP O/Krosno 19102029640000650200034587 Quote
Musiałek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Obsada ciekawa wiec może ?? może się wybierzemy :lol: Quote
AnkaW Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Oooo IX połączyli z VIII a miał nas sędziować P. Rehanek (CZ). Dwie olbrzymie grupy razem. Koszmar. :p Quote
Magot Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 AnkaW napisał(a):Oooo IX połączyli z VIII a miał nas sędziować P. Rehanek (CZ). Dwie olbrzymie grupy razem. Koszmar. :p Właśnie:shake: Ale i tak zamierzamy się zjawić:evil_lol: Quote
Cavisia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ciekawe z tą zmianą sędziego, to dwie olbrzymie grupy. Czyżby tak mało przewidywali? Ps. ponoć na ringu gr.9 ma być przeprowadzony egzamin sędziowski. Quote
Błyskotka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 A jaki jest teren wystawy ? Są jakieś nagrody ufundowane za rasę ? Pytam bo nie wiem czy warto jechać 300 km w jedną stronę na krajówkę :cool1:. Quote
weszynoska Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 ale zawsze można ufundować :eviltong: Krosno to nie jest duża wystawa...wszystkich piesków bywa zgłoszonych około 500 gr IX to około 40 psów VII około 30..... w zeszłym roku Quote
Talagia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Nie znam sedziego, ale bede musiala pomyśleć o tej wystawie :roll: Quote
McDzik Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 My będziemy na 100% - już zgłoszeni i opłaceni dawno! Potwierdzenie na maila narazie mamy :) Quote
AnkaW Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 A nas najprawdopodobnie nie będzie :placz::placz:, ale może uda mi się siostre namówić i pojedzie z moim psem :cool3: chociaż szczerze w to wątpie, bo ona tylko raz była na wystawie i nigdy nie wystawiała :shake: Quote
McDzik Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 To niech siostra jedzie :) A najwyżej my z Anetą ją gdzieś tam złapiemy i ja mogę popróbować, jak nie będzie się ze mną czuł jakoś skrępowany to mogę Ci go wystawić, a jak będzie się czuł źle, to przynamniej powiemy tej siostrze co i jak ma robić :) Quote
AnkaW Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 McDzik - wielkie dzięki. Na pewno się do was zgłoszę jak tylko będzie pewne, że pies dojedzie. :multi: Quote
Coffee&Nera Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 No ja napewno z McDzik bede... Bede trzymala kciuki za psiurka jak zwykle- poznac was to byla czysta przyjemnosc AnkaW xD Quote
McDzik Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Czy ktoś ma katalog z ubiegłej wystawy? Jest może rozpiska godzinna? O której były leonbergery, a o której chińskie grzywacze? Quote
Guest Lotty Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Witam serdecznie W zeszłym roku na krośnieńskiej wystawie było zgłoszone dokładnie 73 psy należące do IX grupy. Rozpiski godzinnej niestety nie ma. Quote
McDzik Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Lotty, witaj na dogomanii :) ... Dziękuje od razu za informację. Czyzby grupa IX była wtedy najliczniejszą grupą? Quote
Talagia Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 McDzik napisał(a):Czyzby grupa IX była wtedy najliczniejszą grupą? Oj, szczerze w to watpie :razz: I, II i III grupa zawsze tłumnie gości na wystawach :lol: Quote
Guest Lotty Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Najliczniejsza w zeszłym roku była grupa II 123 psy, ale tylko 2 leonbergery. Quote
McDzik Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 O, nawet się pewnie domyślam jakie 2 ;) Zazwyczaj jak po katalogach patrzę, to II jest najliczniejsza, a zaraz po niej IX . Ostatnio w Jarosławiu na krajowej jak byłam to IX była najliczniejsza natomiast. Quote
Recommended Posts