Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Za mną też chodzi trochę dłuzszy pobyt, choć tydzień. Tylko muszę w domu załatwić zastępstwo do zwierzaków na czas nieobecnosci....
Miałam okazje pobytu w domku na Mazurach, nieodpłatnie, i już wykorzystałam 2 tygodnie. Ale moze i te kilka dni sie uda.

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hurra, ja mam już od tego czwartku urlop, czyli zaraz po pracy w środę jadę rozstawiać namiocik :cool3: :multi: Będzie to ciekawostką, bo nowy, jeszcze zapakowany w folię, a stary umiałam rozstawić z zamkniętymi oczami :evil_lol:
Zostanę w Szwaderkach 10 dni.
Własnie, jak sie rozpoznamy? Punktem kontaktowym myślę będzie "Bar u Szwagra", na polu. Jakieś znaki szczególne, typu goździk w dłoni? :diabloti:

Posted

Jam mam namiot, który kupiliśmy 6 lat temu i do tej pory tylko 3 razy go rozstawiałam więc czeka nas niezła gimnastyka, no ale w końcu biorę ze sobą młodego chłopa, niech się wykaże :evil_lol:
Najbardziej charakterystyczna z nas wszystkich będzie moja Samba - rottweiler w wersji kieszonkowej.
Jak w sobotę ok 17 zobaczysz trójkę zagubionych młodych ludzi z mini rottkiem w smoczej obroży to będziemy my:lol:

Posted

ja myślę przyjechać w sobotę rano albo wieczorem w piątek, ale na jedną noc namiotu się nie opłaca rozstawiać....

przyjeżdżam z Tobiaszem, chyba nikogo nie zje:p

Posted

W sobotę o 18? doskonale!
Ja sobie przypnę identyfikator z napisem MALAGOS, innym nic to nie powie, a dogomaniacy sie poznają :cool3:

Posted

Aniu, to moze spakujcie sie w piatek wieczorem, w schronisku zabawcie krócej i w drogę! Będziecie wczesniej, z resztą to tylko niecałe 40 km.
Nas i tak będzie garstka, Matusz, Ania i ja... a gdzie reszta, emdziolek, Basia0607, inne malolaty?
Moja kom. 0692 781 745.

Posted

Niestety jesteśmy uzależnieni od mamy jednej z wolontariuszek, która nas przywiezie. Najwcześniej damy rade wyjechać ok 16 wiec powinnyśmy być przed 17.

Tak nieśmiało zapytam. Masz jakieś ulubione miejsce na polu? Rozbilibyśmy się niedaleko:evil_lol:. Planujemy pysznego grilla, oczywiście czuj się zaproszona:lol:

Posted

Nie wiem, jaka sytuacja na polu, czy duzo ludzi. Mam ulubione miejsce tylko czy będzie wolne?....
z na grilla juz się zapraszam :cool3: Będe Wam, mlodym, bajki na dobranoc opowiadać, jako osoba starsza :eviltong:

Posted

Nie moglam przyjechać. Nasz boksiu umieral. Weci dokonywali cudu, leczyli na parwo bo tak to wygladało ! A on polknął nogę od gumowej kaczki. Wczoraj kaczka wyszla mu przez odbyt. Myśle , że to już koniec naszych zmartwień i psiego bółu.
Magosiu do kiedy tam jesteś , może Cię odwiedze !

Posted

We wtorek wróciliśmy z mini zlociku.
Było na prawdę bardzo miło i sympatycznie. Bardzo sie cieszę, że mogłam poznać taka cudowną i ciepłą osobę jak Malagos. Mam nadzieję, zę jeszcze nie raz się spotkamy:evil_lol:

Jak tylko mój komputer zacznie normalnie funkcjonować wstawię fotki.

Basiu Malagos jest w Swaderkach do niedzieli.

Posted

E tam, zaraz dwójka :evil_lol: My dwie z Anią stare wyjadaczki i 2 osoby mlode, to razem AŻ cztery, i oczywiście przeurocza Samba, prawie rotka.
I tak sie cieszę, ze choć tak się "zlecieliśmy" :diabloti: widzów i sympatyków miałyśmy wielu, a właściwie Samba. Nawet szef pola potraktował nas łagodnie, jako pańcio Sajgona, rocznego pirenejczyka :cool3: