malagos Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Za mną też chodzi trochę dłuzszy pobyt, choć tydzień. Tylko muszę w domu załatwić zastępstwo do zwierzaków na czas nieobecnosci.... Miałam okazje pobytu w domku na Mazurach, nieodpłatnie, i już wykorzystałam 2 tygodnie. Ale moze i te kilka dni sie uda. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 My zostajemy do wtorku. Razem ze mną przyjedzie dwóch wolontariuszy ze schroniska. Zastanawiam się tylko jak się rozpoznamy. Musimy coś wymyślić. O której godzinie planujecie przyjazd? Quote
malagos Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Hurra, ja mam już od tego czwartku urlop, czyli zaraz po pracy w środę jadę rozstawiać namiocik :cool3: :multi: Będzie to ciekawostką, bo nowy, jeszcze zapakowany w folię, a stary umiałam rozstawić z zamkniętymi oczami :evil_lol: Zostanę w Szwaderkach 10 dni. Własnie, jak sie rozpoznamy? Punktem kontaktowym myślę będzie "Bar u Szwagra", na polu. Jakieś znaki szczególne, typu goździk w dłoni? :diabloti: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Jam mam namiot, który kupiliśmy 6 lat temu i do tej pory tylko 3 razy go rozstawiałam więc czeka nas niezła gimnastyka, no ale w końcu biorę ze sobą młodego chłopa, niech się wykaże :evil_lol: Najbardziej charakterystyczna z nas wszystkich będzie moja Samba - rottweiler w wersji kieszonkowej. Jak w sobotę ok 17 zobaczysz trójkę zagubionych młodych ludzi z mini rottkiem w smoczej obroży to będziemy my:lol: Quote
Matusz Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ja myślę przyjechać w sobotę rano albo wieczorem w piątek, ale na jedną noc namiotu się nie opłaca rozstawiać.... przyjeżdżam z Tobiaszem, chyba nikogo nie zje:p Quote
malagos Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Ania i Kropka, w tłumie tysiaca osób mozna tej mini roteczki nie zauważyc :evil_lol: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Tego się właśnie obawiam. Może umówimy się np o 18 w Barze? Quote
malagos Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 W sobotę o 18? doskonale! Ja sobie przypnę identyfikator z napisem MALAGOS, innym nic to nie powie, a dogomaniacy sie poznają :cool3: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ok w takim razie do zobaczenia w sobotę ok 18 w Barze. Będziemy wypatrywać identyfikatora. Mam jeszcze jedno pytanko? Na to pole namiotowe można pojechać od tak czy wcześniej trzeba rezerwować miejsce? Quote
malagos Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 nie trzeba rezerwować, wystarczy przyjechać. Quote
Matusz Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 czemu tak późno o 18 ???:crazyeye: ja planuję przyjechać w piątek popołudniu albo w sobotę rano... Quote
Ania_i_Kropka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Wcześniej nie damy rady. Rano jedziemy do schroniska, później zanim się spakujemy i wyruszymy... Na wszelki wypadek jakbyśmy się nie znaleźli podaje mój numer:evil_lol: tel 693633211 Quote
Matusz Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 o o 18 to gdzieś ja bym już wracał, niestety w niedzielę do pracy... Quote
malagos Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Aniu, to moze spakujcie sie w piatek wieczorem, w schronisku zabawcie krócej i w drogę! Będziecie wczesniej, z resztą to tylko niecałe 40 km. Nas i tak będzie garstka, Matusz, Ania i ja... a gdzie reszta, emdziolek, Basia0607, inne malolaty? Moja kom. 0692 781 745. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Niestety jesteśmy uzależnieni od mamy jednej z wolontariuszek, która nas przywiezie. Najwcześniej damy rade wyjechać ok 16 wiec powinnyśmy być przed 17. Tak nieśmiało zapytam. Masz jakieś ulubione miejsce na polu? Rozbilibyśmy się niedaleko:evil_lol:. Planujemy pysznego grilla, oczywiście czuj się zaproszona:lol: Quote
malagos Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Nie wiem, jaka sytuacja na polu, czy duzo ludzi. Mam ulubione miejsce tylko czy będzie wolne?.... z na grilla juz się zapraszam :cool3: Będe Wam, mlodym, bajki na dobranoc opowiadać, jako osoba starsza :eviltong: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Halo, halo co tu tak cicho? Czy tylko my będziemy na mini zjeździe? Quote
basia0607 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Nie moglam przyjechać. Nasz boksiu umieral. Weci dokonywali cudu, leczyli na parwo bo tak to wygladało ! A on polknął nogę od gumowej kaczki. Wczoraj kaczka wyszla mu przez odbyt. Myśle , że to już koniec naszych zmartwień i psiego bółu. Magosiu do kiedy tam jesteś , może Cię odwiedze ! Quote
Ania_i_Kropka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 We wtorek wróciliśmy z mini zlociku. Było na prawdę bardzo miło i sympatycznie. Bardzo sie cieszę, że mogłam poznać taka cudowną i ciepłą osobę jak Malagos. Mam nadzieję, zę jeszcze nie raz się spotkamy:evil_lol: Jak tylko mój komputer zacznie normalnie funkcjonować wstawię fotki. Basiu Malagos jest w Swaderkach do niedzieli. Quote
brazowa1 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 a ja dopiero przeczytalam.......gapa jestem :shake: Quote
patch75 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 to ile was tam bylo na zlociku? dwojka tylko?? szkoda, ze nie moglam dolaczyc Quote
malagos Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 E tam, zaraz dwójka :evil_lol: My dwie z Anią stare wyjadaczki i 2 osoby mlode, to razem AŻ cztery, i oczywiście przeurocza Samba, prawie rotka. I tak sie cieszę, ze choć tak się "zlecieliśmy" :diabloti: widzów i sympatyków miałyśmy wielu, a właściwie Samba. Nawet szef pola potraktował nas łagodnie, jako pańcio Sajgona, rocznego pirenejczyka :cool3: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 No nareszcie odzyskałam swój komputer. No to zaczynamy: Pierwszy dzień: Dzień 2 Suszenie parasolki Quote
Recommended Posts