IgUsIoLeK Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 hmm... A wlaśnie, wlaśnie ile my byśmy tam zostały, gdybyśmy pojechały.? :razz: Quote
IgUsIoLeK Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Bo wiesz , ja nie wiem jak z tymi koloniami będzie. :shake: Jak bym pojechala to nie moglabym na zlocik jechać. . więc, to jeszcze nic pewnego.. Quote
emdziolek Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Hmm kazdy zostaje tyle ile chce:) Ja pojade na jakies 4-5 dni:) Czyli od 10.07 do 14-15.07:) Quote
IgUsIoLeK Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Dlaczego mówisz w liczbie pojedyńczej.?:-( Przecież ja z Tobą jadę,. .:evil_lol: Aj, Aj, podpadłaś Emila :shake: Więc mi odpowiada, a ty bierzesz Biczyniadkę.? [Potwora Mego:evil_lol:.] _________________ Mnie odpowiada termin ;D. A lista ,która jest zapisana przez Ciebie [emdziolek.] jest pewna co do wyjazdu.? Quote
emdziolek Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='IgUsIoLeK']Dlaczego mówisz w liczbie pojedyńczej.?:-( Przecież ja z Tobą jadę,. .:evil_lol: Aj, Aj, podpadłaś Emila :shake: Więc mi odpowiada, a ty bierzesz Biczyniadkę.? [Potwora Mego:evil_lol:.] _________________ Mnie odpowiada termin ;D. A lista ktoa jest zapisana przez Ciebie [emdziolek.] jest pewna co do wyjazdu.? Biczka bedzie , oczywiscie:multi: Bedzie Twoj Potwor:razz: Jest pewna lista, no oprocz ciebie bo ty nie jestes pewna chyba co? Quote
IgUsIoLeK Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Napisałam up, że nie wiem czy pojadę, bo niewiadomy jest mój wyjazd na kolonie,.. także, usuń mnie narazie z listy,. [teraz:PP.]:evil_lol: Już Cię dawnoo o to prosilam.;p. Więc, postaram się jechac ale nie wiem czy moja chęć pojechania na kolonie będzie silniejsza :eviltong:. Quote
IgUsIoLeK Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Hmm, a właśnie wie ktoś może czy w Suwałkach lub gdzieś w pobliżu jest jakiś zakład drukujący nadruki na odzież? Bo warto by było gdyby każdy miał koszulkę, bądź jakąś bandamkę z imieniem, lub nickiem, ja z Emdziolkiem byśmy zajęły się tym.. POstaralybyśmy aby wyszło jak najtaniej,... Do zlotu jest trochę czasu, więc coś się wykombinuje,.. Jeśli ktoś słyszał bądź pracuje w takim zakładzie :evil_lol: To proszęo kontakt, bo ja w tej sprawie nie jestem dość zorientowana.;) Quote
rose Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='emdziolek']Droga Rose - wszystcy spotykamy sie tam 10 lipca, o godzinie blizej nieustalonej:eviltong: I kazdy biwakuje ile tylko będzie chciał:) Dzieki;) zobaczę jaki będę miała termin kolonii i jak z kasą będę wyglądać, może Was odwiedzę, ale nie wpisujcie mnie na listę:eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ja tez nie jvstem pvwna, zalezy czy mamka da kaske Quote
**Olka** Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 U nas długość wyjazdu zależy od urlopu. Bo jak go nie dostaniemy akurat w tym czasie to przyjedziemy w piątek i zwiniemy się w niedzielę wieczorem :) Quote
jamnicze Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 **Olka** napisał(a):U nas długość wyjazdu zależy od urlopu. Bo jak go nie dostaniemy akurat w tym czasie to przyjedziemy w piątek i zwiniemy się w niedzielę wieczorem :) w który piątek? Ja na 100% też pewna nie jestem. :shake: Mam poważne problemy z Saidą i jej sikaniem, jak tak dalej będzie, to z namiotu nici :angryy: Quote
Ania&Psy Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 A ja mam pytanie: czy dojeżdża do Swaderek jakiś autobus z Olsztynka? Bo my bez transportu samochodowego, do Olsztynka możemy dojechać pociągiem, ale nie wiem, jak dalej. :) Quote
emdziolek Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='sunprince']A ja mam pytanie: czy dojeżdża do Swaderek jakiś autobus z Olsztynka? Bo my bez transportu samochodowego, do Olsztynka możemy dojechać pociągiem, ale nie wiem, jak dalej. :) Napewno coś jedzie, trzeba zadzwonić na PKS i sie dowiedzieć;) Quote
IgUsIoLeK Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 jej , tak żem się napaliła, że chyba zrezygnuje z kolonii :evil_lol: hmm, koolonie to wiekszy w zasadzie wydatek, więc jest jakiś pretekst więc szukam dalej. . . Quote
malagos Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 sunprince napisał(a):A ja mam pytanie: czy dojeżdża do Swaderek jakiś autobus z Olsztynka? Bo my bez transportu samochodowego, do Olsztynka możemy dojechać pociągiem, ale nie wiem, jak dalej. :) to raptem 10 km i mozna wziać taksówkę :cool3: Quote
jamnicze Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 malagos napisał(a):to raptem 10 km i mozna wziać taksówkę :cool3: 10 km? - to można piechotką, jakieś 2 godziny normalnym tempem lub 3 spacerowo ;). Tylko dobrze byłoby mieć mapę. Quote
IgUsIoLeK Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 jamnicze- coś ty :eviltong: z pół godzinki, góra godzinka zwykłym tempem.;) Damy radę :razz: Quote
jamnicze Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='IgUsIoLeK']jamnicze- coś ty :eviltong: z pół godzinki, góra godzinka zwykłym tempem.;) Damy radę :razz: ha ha z plecakiem, namiotem i psem?:evil_lol: Quote
Ania&Psy Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 malagos napisał(a):to raptem 10 km i mozna wziać taksówkę :cool3: jeżeli mnie z psem do taksówki wpuszczą (duży hasior) :razz: no ale nic, czy nasz przyjazd wypali okaże się w czerwcu pewnie. :) Quote
IgUsIoLeK Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Spokojna wasza głowa :evil_lol: damy radę. Przytaszczymy się jakoś :eviltong:. Quote
Rafal84 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 niestety z Olsztyna do Swaderek to nawet autobus raz dziennie jezdzi :( i to o 6 rano. Quote
Matusz Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 a mnie niestety nie będzie, zaczynam pracę i niestety, może na jeden dzień ud a się wyskoczyć. pozdr. Quote
Rafal84 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 fajnie by bylo spotkac pare dogomaniackich jamniorow ;) bo w koncu sie okaze,ze moj jamnior jest jedynym na zlocie :DWpadne do was na jakis dzien ale bez szalenstw zebym byl w stanie wrocic do olsztyna bo to kurde blade moj egzamin licencjacki sie 12 lipca konczy :D chociaz ja mam dobre nazwisko bo na M :) Quote
jamnicze Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Matusz napisał(a):a mnie niestety nie będzie, zaczynam pracę i niestety, może na jeden dzień ud a się wyskoczyć. pozdr. A cóż to za praca? Może jednak w weekend sie wyrwiesz, a przynajmniej na sopocką wystawę ;) Quote
Matusz Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 jamnicze napisał(a):A cóż to za praca? Może jednak w weekend sie wyrwiesz, a przynajmniej na sopocką wystawę ;) mc syf:p no nie wiem, na dzień dzisiejszy nie potrafię nic powiedzieć. Quote
Recommended Posts