emdziolek Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='**Olka**']hehe właśnie też chciałam napisać, że to Warmia a nie Mazury. No ale jak ktoś tu nie mieszka to pewnie wszystko mu jedno i zauważyłam, że nawet jak ludzie z innych województw jeżdżą do Olsztyna to mówią, że na mazury jadą :roll: Ja piszę się z moim TZ i z psem :) ale tylko weekendy wchodzą w grę więc jeśli zlocik trwa długo to pewnie jakiś weekend w jego skład wchodzi. Szuuper juz Was dopisuje!:multi: Quote
IgUsIoLeK Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Hmmm... Dziewczynki, ja spytam mamy,.. Mam nadzieję, że pozwoli.. Ale Spoko, luzik Bluzik.. Emcia Napewno pogada z moją Maaderą ;DD.:razz: Bo ja nie...:mad: Eheeem,:evil_lol: POstaram się pojechać,..Zresztą Emila już mnie na listę dodała :eviltong: Zapowwiada się ciekawie..:evil_lol: Będzie miał ktoś może Gitarę :razz:. Żeby pośpiewać..:evil_lol::razz:? Quote
rose Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 A u nas w Sierakowie gitara będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='rose']A u nas w Sierakowie gitara będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak wiem Komar bedzie Wam grał:placz: Zobaczycie ja do lata sie naucze na gitarze grac:evil_lol: Quote
IgUsIoLeK Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ehee xd. Najpierw Trza Skądś Gitarę Zkołować.:evil_lol: Eeemm.-Złożymy się Emdziol , niee.? :razz: i Ooo, i będziemy grać.! Quote
jamnicze Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Tak, tak zabierzcie gitarę! Uwielbiam wieczory gitarowo-ogniskowe :loveu: Quote
Matusz Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ja mogę śpiewać dużo, ale gitary nie posiadam niestety:razz: Quote
emdziolek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Matusz']ja mogę śpiewać dużo, ale gitary nie posiadam niestety:razz: Fajnie że jest ktoś chętny na śpiewanie!:multi: To nie pozostaje mi nic innego jak nauczyc sie grac na gitarze:evil_lol: Quote
Matusz Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='emdziolek']Fajnie że jest ktoś chętny na śpiewanie!:multi: To nie pozostaje mi nic innego jak nauczyc sie grac na gitarze:evil_lol: jak dobrze pójdzie to już na mini-zlocie będzie student I roku Wokalistyki i śpiewu solowego...:razz: Quote
emdziolek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Matusz']jak dobrze pójdzie to już na mini-zlocie będzie student I roku Wokalistyki i śpiewu solowego...:razz: Ulala Mati musze Ci koneicznie usłyszeć:multi: Trzymam kciuki coby oby dobrze poszło;) Quote
Matusz Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='emdziolek']Ulala Mati musze Ci koneicznie usłyszeć:multi: Trzymam kciuki coby oby dobrze poszło;) nie dziękuję, kciuki potrzebne od 16-18 czerwca:p Quote
emdziolek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Matusz']nie dziękuję, kciuki potrzebne od 16-18 czerwca:p Bede pamiętać:lol: Quote
IgUsIoLeK Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ooo, ja do śpiewania, mogę się dołączyć :razz: Może ktoś z gitarką się znajdzie..:razz: Quote
rose Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Zawsze możecie też na nerwach sobie grać nawzajem:evil_lol: Quote
jamnicze Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 rose napisał(a):Zawsze możecie też na nerwach sobie grać nawzajem:evil_lol: to nawet ja potrafię :evil_lol:, bo ze śpiewaniem nieco gorzej, na wszelki wypadek wezmę watę abyście mieli co do uszu wkładać :eviltong: Quote
IgUsIoLeK Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 OOj, trzeba będzie Spory zapas waty zakupić :razz: Ja się ty, zajmę :cool3::cool3: Quote
malagos Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='IgUsIoLeK']Ooo, ja do śpiewania, mogę się dołączyć :razz: Może ktoś z gitarką się znajdzie..:razz: nie chcę sie czepiać, ale na dogo zielony kolor jest zarezerwowany tylko dla modów :p A teraz WAŻNE w lasach i na polu niestety są kleszcze. Pamietajcie o zabraniu czegoś dla siebie i zabezpieczniu psów! Quote
**Olka** Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ja mogę was zaopatrzyć w gitarę jak ktoś grać umie :D ja się nie dotykam do niej od czasu skończenia szkoły muzycznej (ot taki uraz) :D więc uczcie się dziewczyny a ja wam gitarę przywiozę :D Quote
emdziolek Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 **Olka** napisał(a):ja mogę was zaopatrzyć w gitarę jak ktoś grać umie :D ja się nie dotykam do niej od czasu skończenia szkoły muzycznej (ot taki uraz) :D więc uczcie się dziewczyny a ja wam gitarę przywiozę :D Olciu a moze jednak pograsz nam na gitarce?:loveu: Zrobisz wyjątek i byś nam pograła chociaż raz przy ognisku:loveu: Prosze prosze prosze!:loveu: Bo ja nie mam czasu na nauke gry na giotarze a zeby sie nauczyc to tez takową trzeba miec:eviltong: Quote
**Olka** Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 już musiałabym zacząć powtarzać bo szkołę ładnych parę latek temu skończyłam i gitara zakurzona stoi :D Jak odnajdę stare śpiewniki i zbiorę się do poćwiczenia chwytów to pośpiewamy sobie :) Ale bardziej bym się cieszyła gdyby ktoś jednak umiał grać poza mną :D Quote
jamnicze Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Jak będzie gitara, to może i grajki się znajdą. Quote
IgUsIoLeK Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ok, już kolorem zmieniam ;)) Dzięki a poinf. Hmm, no własnie, dlaczego by nie Olciu :razz: POgrasz nam, ja dośpiewania chętnaa :evil_lol: Quote
rose Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Jaka jest cena Waszego zlotu?;) I kiedy on dokładnie ma być? Quote
rose Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Cenę już widzę, ale nie znam terminu:eviltong: To kiedy tak planujecie sie spotkać;)? Quote
emdziolek Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Droga Rose - wszystcy spotykamy sie tam 10 lipca, o godzinie blizej nieustalonej:eviltong: I kazdy biwakuje ile tylko będzie chciał:) Quote
Recommended Posts