Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='**Olka**']hehe właśnie też chciałam napisać, że to Warmia a nie Mazury. No ale jak ktoś tu nie mieszka to pewnie wszystko mu jedno i zauważyłam, że nawet jak ludzie z innych województw jeżdżą do Olsztyna to mówią, że na mazury jadą :roll:

Ja piszę się z moim TZ i z psem :) ale tylko weekendy wchodzą w grę więc jeśli zlocik trwa długo to pewnie jakiś weekend w jego skład wchodzi.
Szuuper juz Was dopisuje!:multi:

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmmm...
Dziewczynki, ja spytam mamy,..
Mam nadzieję, że pozwoli..
Ale Spoko, luzik Bluzik..
Emcia Napewno pogada z moją Maaderą ;DD.:razz:
Bo ja nie...:mad:
Eheeem,:evil_lol:
POstaram się pojechać,..Zresztą Emila już mnie na listę dodała :eviltong:
Zapowwiada się ciekawie..:evil_lol:
Będzie miał ktoś może Gitarę :razz:.
Żeby pośpiewać..:evil_lol::razz:?

Posted

[quote name='rose']A u nas w Sierakowie gitara będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tak wiem Komar bedzie Wam grał:placz:

Zobaczycie ja do lata sie naucze na gitarze grac:evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']ja mogę śpiewać dużo, ale gitary nie posiadam niestety:razz:
Fajnie że jest ktoś chętny na śpiewanie!:multi:

To nie pozostaje mi nic innego jak nauczyc sie grac na gitarze:evil_lol:

Posted

[quote name='emdziolek']Fajnie że jest ktoś chętny na śpiewanie!:multi:

To nie pozostaje mi nic innego jak nauczyc sie grac na gitarze:evil_lol:

jak dobrze pójdzie to już na mini-zlocie będzie student I roku Wokalistyki i śpiewu solowego...:razz:

Posted

[quote name='Matusz']jak dobrze pójdzie to już na mini-zlocie będzie student I roku Wokalistyki i śpiewu solowego...:razz:
Ulala Mati musze Ci koneicznie usłyszeć:multi:

Trzymam kciuki coby oby dobrze poszło;)

Posted

[quote name='emdziolek']Ulala Mati musze Ci koneicznie usłyszeć:multi:

Trzymam kciuki coby oby dobrze poszło;)

nie dziękuję,
kciuki potrzebne od 16-18 czerwca:p

Posted

rose napisał(a):
Zawsze możecie też na nerwach sobie grać nawzajem:evil_lol:

to nawet ja potrafię :evil_lol:, bo ze śpiewaniem nieco gorzej, na wszelki wypadek wezmę watę abyście mieli co do uszu wkładać :eviltong:

Posted

[quote name='IgUsIoLeK']Ooo, ja do śpiewania, mogę się dołączyć :razz:
Może ktoś z gitarką się znajdzie..:razz:

nie chcę sie czepiać, ale na dogo zielony kolor jest zarezerwowany tylko dla modów :p

A teraz WAŻNE
w lasach i na polu niestety są kleszcze. Pamietajcie o zabraniu czegoś dla siebie i zabezpieczniu psów!

Posted

ja mogę was zaopatrzyć w gitarę jak ktoś grać umie :D ja się nie dotykam do niej od czasu skończenia szkoły muzycznej (ot taki uraz) :D więc uczcie się dziewczyny a ja wam gitarę przywiozę :D

Posted

**Olka** napisał(a):
ja mogę was zaopatrzyć w gitarę jak ktoś grać umie :D ja się nie dotykam do niej od czasu skończenia szkoły muzycznej (ot taki uraz) :D więc uczcie się dziewczyny a ja wam gitarę przywiozę :D

Olciu a moze jednak pograsz nam na gitarce?:loveu: Zrobisz wyjątek i byś nam pograła chociaż raz przy ognisku:loveu: Prosze prosze prosze!:loveu: Bo ja nie mam czasu na nauke gry na giotarze a zeby sie nauczyc to tez takową trzeba miec:eviltong:

Posted

już musiałabym zacząć powtarzać bo szkołę ładnych parę latek temu skończyłam i gitara zakurzona stoi :D
Jak odnajdę stare śpiewniki i zbiorę się do poćwiczenia chwytów to pośpiewamy sobie :) Ale bardziej bym się cieszyła gdyby ktoś jednak umiał grać poza mną :D