Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosia & c.o. napisał(a):
To ja też sie pochwale :) do Nowego Targu zabrałam po raz pierwszy swoich nowych gości. Lhasa apso Nord,S,Fin,N Ch. Chic Choix My Man Ashley, który na stałe mieszka w Norwegii rozpoczął championat Polski oraz wygrał BOB. Natomiast młodziutki bichon frise, który zaledwie w czwartek wylądował w Polsce Am.Ch, Mł.Zw.Świata'08 Bodacious Arch Enemy poszalał troszeczke bardziej od swojego kolegi i oprócz BOBa, wygrał także grupę oraz BEST IN SHOW :loveu::loveu::loveu::loveu: Strasznie sie ciesze z moich chłopaków :loveu::loveu:

NO NO Gosiaczku SUPER wyniki :loveu::multi::multi::multi:Chlopaki szaleja na Polskich ringach od poczatku.SUPER:loveu::loveu::loveu:

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pearl']ja zawitałam po 2letniej przerwie z handlingiem i kynologia no i sympatycznie sie skonczyło BOB, BOG i BIS IV z alasacanem. A najwieksze gratulacje dla Funny Potęga Naturalności za rozpoczecie k o l e j n e g o championatu ktora rozniez mialam przyjemnosc wystawiac;) Gabi dzieki Tobie zaczelam znow startowac :)
Wielkie dzięki za opieke nad malamucim synkiem/ wnusiem Mańkiem :)
niestety babcia Queeni w Sopocie wyrwala sobie pazury i dlatego nie dojechaliśmy do NT
Zgłaszając do NT smiałyśmy sie że Maniek zdobędzie grupe no i plan wykonany z nadwyzką :loveu:
a tak sie prezentował MANOOK Matanuska

Posted

Pearl napisał(a):
ja zawitałam po 2letniej przerwie z handlingiem i kynologia no i sympatycznie sie skonczyło BOB, BOG i BIS IV z alasacanem. A najwieksze gratulacje dla Funny Potęga Naturalności za rozpoczecie k o l e j n e g o championatu ktora rozniez mialam przyjemnosc wystawiac;) Gabi dzieki Tobie zaczelam znow startowac :)

Kasieńko moja kochana to ja ci bardzo dziękuję za wszystko :buzi:
To dzięki tobie mój szczurek zaczął kolejny championat :loveu:

Posted

resuruss napisał(a):
Gratki dla wszystkich :multi:
Mam jakies 200-300 fotek z finałów ,ale mój komp odmówił posłuszenstwa i nijak ich nie moge wrzucic na serwer ,więc będa pózniej ;)

oooooo ress :loveu: To może Ty mi pomożesz numerki ustalić finałowych trójek?

Posted

[quote name='cockermanka']Hmm...res.BOG,res.BIS ???
Res.to "rezerwowy" i ma uzasadnienie przy tytułach CACIB i CAC....ale nie jest okresleniem II lokaty...

W tym przypadku "res" to był zwykły skrót myślowy, czyli :

"uproszczenie wypowiedzi poprzez przedstawienie jej w postaci niekompletnej
lub zastąpienie jej innym, krótszym określeniem - przy założeniu, że odbiorca na pewno domyśli się, o co chodzi".

Pozdrawiamy